biz 3 defa izledik oğlum onun müziğine hasta arabaya her bindiğimizde hadi baba dangal aç diyor sözlerini ezberlemişbu aksam dangal var trt 1 de. baya sona geldi. ikinciye izliyiruz.
Maşallah kuzum dünyayı yemişsin ama sen ayarını bilirsinbu aksam iftar
2 büyük dilim karpuz. 10 üçgen gibi
biber kavurma.
sarimsakli yogurt
tereyagli mantar kavurma.
az ciğ börek
1 dilim brovni kek.
6 tane falan erik.
cay cay
Benimki 2020 de gidecek o zaman 74 aylık oluyor@Svltr nin oğlu da aynı yaşta.
2021 de bu konuyu "1. Sınıf annelerinin paylaşım alanı" olarak değiştiririz artık
of
baya geç yolluyorsun
ben mi yanlış hesaplıyorum ki.
büyük tam 68 aylim gitti
ortanca 72 aylik. ocak dogumluydu .o yuzden.
kizim da nasipse 2021 de 69 aylik baslayacak .insallah.
Gülmeyi buraya yapacaktım :). lazların beyni gece 12 den sonra durur da.hahhaha
yanlis hesap yapmisim.
Sende 2021 de gondersen 4 kişi olacaktık 1. Sınıf annesi 2021 deBenimki 2020 de gidecek o zaman 74 aylık oluyor
ay ışıklRı kapat.Kızım akşam 7 buçukta koltukta uyuyakaldi. Kaldiramadim.
Sahura kalktığımda oda uyandı, acıkmış yemek yedi. Şimdide resim yapmak istiyor
Bu kız ne zaman uyuyacak
2021 de baslicak inşallah cnm 68 aylık olarakBenim küçükle aynıymış senin oğlan:)
Aynı dönem 1. sınıfa gidecekler muhtemelen
2021 eylülde başlıca inşallah benimki de 68 aylık bir sene daha bekletursemde büyük oluyor çok iyi bir öğretmen var kuziminda altyapısını yapan ( ozel ders veriyor ogrencilere ayni zamanda)ona denk geldi yasıda tutuyor vereyim dedim konuştum olur dedi anaokuluna yazdır bu sene seneye alırım dediBizim
Bizim çocuklar aynı yaşta. Benim kız da 2015 Ocak doğumlu.
2020 de okullar açıldığında 68 aylık oluyor. Ben 2021 de gitmesini planliyorum. Sizce ?
Yok cnm 2021 uygun olur ilkokul icinBen de 2021’de göndereceğim canım.
Gerçi benimki sizinkilerden 5 ay küçük, 2020 çok erken olur.
Tskler cnm ben istiyordum ufaklık istemiyordu simdi ikimizde istiyoruz herşeyin bir yaşı var demekkine guzel cnm bak istoyordun zatn cok iyi olmus
bayilirim bmde o filme
Benimki 68 de ilkokula başlıca inşallah cnm kızımda 74 ayliktiof
baya geç yolluyorsun
ben mi yanlış hesaplıyorum ki.
büyük tam 68 aylim gitti
ortanca 72 aylik. ocak dogumluydu .o yuzden.
kizim da nasipse 2021 de 69 aylik baslayacak .insallah.
Tskler cnm insallahpamuk hayirli olsun anasinifi.
alintilardan gordüm.
zaten çok istiyirdu . iyi yapmışsın.
Maşallah cnm harikasındanGünaydın ilk bildirim benden olsun.
Rumuz : hayal hatun
Geçen hafta : 57.4
Bu hafta : 56.9
Fark : -500 gram
Yüzde : -0,87
Diyet : yok
Aynı sene doğmuşsa bizim çocuklar, benimki 75 aylık başlayacaksa seninki nasıl 68 olacak2021 de baslicak inşallah cnm 68 aylık olarak
2021 eylülde başlıca inşallah benimki de 68 aylık bir sene daha bekletursemde büyük oluyor çok iyi bir öğretmen var kuziminda altyapısını yapan ( ozel ders veriyor ogrencilere ayni zamanda)ona denk geldi yasıda tutuyor vereyim dedim konuştum olur dedi anaokuluna yazdır bu sene seneye alırım dedi
Yok cnm 2021 uygun olur ilkokul icin
Tskler cnm ben istiyordum ufaklık istemiyordu simdi ikimizde istiyoruz herşeyin bir yaşı var demekki
Benimki 68 de ilkokula başlıca inşallah cnm kızımda 74 aylikti
Tskler cnm insallah
Maşallah cnm harikasından
Ben artidayim regl şişkinliği de var tabiki yinede dikkat etmem gerek 77.5 çıktım bu sabah orucken 17-18 arası tartiliyordum bugünde hafif yedikten sonra çıktım unutmusum tartı gununu neyse artidayim yani
Uykusuzluktan yanlış yazmışım farkı.Rumuz : suspushanimcim
Başlangıç tarihi 29 Mayıs 2019
Başlangıç kilom 71
Güncel 71.4
Fark 0.4
Uykusuzluk var. Ödem olabilir.
Canım sen o zaman 2020 de baslatiyorsun. 2020 de 68 aylık oluyorlar.2021 de baslicak inşallah cnm 68 aylık olarak
2021 eylülde başlıca inşallah benimki de 68 aylık bir sene daha bekletursemde büyük oluyor çok iyi bir öğretmen var kuziminda altyapısını yapan ( ozel ders veriyor ogrencilere ayni zamanda)ona denk geldi yasıda tutuyor vereyim dedim konuştum olur dedi anaokuluna yazdır bu sene seneye alırım dedi
Yok cnm 2021 uygun olur ilkokul icin
Tskler cnm ben istiyordum ufaklık istemiyordu simdi ikimizde istiyoruz herşeyin bir yaşı var demekki
Benimki 68 de ilkokula başlıca inşallah cnm kızımda 74 aylikti
Tskler cnm insallah
Maşallah cnm harikasından
Ben artidayim regl şişkinliği de var tabiki yinede dikkat etmem gerek 77.5 çıktım bu sabah orucken 17-18 arası tartiliyordum bugünde hafif yedikten sonra çıktım unutmusum tartı gununu neyse artidayim yani
Şöyle hesapladim 5*12=60+8 ay (ocaktan eylüle)2015 ocaktan 2020 eyluleAynı sene doğmuşsa bizim çocuklar, benimki 75 aylık başlayacaksa seninki nasıl 68 olacak
Evet cnm doğru 2020-2021 eğitim yılıCanım sen o zaman 2020 de baslatiyorsun. 2020 de 68 aylık oluyorlar.
6. Yaşına girmesine 4 ay kalıyor. Neredeyse 5.5 yaşında oluyor ben küçük buluyorum.
2 tane sınıf öğretmeni arkadaşım var onlara da danıştim, bir sonraki sene daha uygun olacak gibi geldi bana.
Eşimle de konuştuk, okulu bir sene önce bir sene sonra bitirmiş önemli değil, önemli olan öz güvenli başarılı bir şekilde bitirmesi dedik.
Ondan böyle bir karar verdik.
Çok haklısın canım.Şöyle hesapladim 5*12=60+8 ay (ocaktan eylüle)2015 ocaktan 2020 eylule
Evet cnm doğru 2020-2021 eğitim yılı
Benim kız çok utangaçtı okula başlayınca pek açılacağını düşünmüyordum anlaması da zordu öğretmeni çok sevdi çok ilgilendi sağolsun cokta disiplinli
derslerinde basarili mülayim bir öğrenci hala hic şikayet almadim daha çok sukur
Ayni hoca nasip olursa oglumuda okutsun istiyorum iyi bir eğitimci de sans , eltimin kızının öğretmeni de iyiydi ama çok ilgili değildi hala orta durumu , altyapısı sağlam olsun istiyorum cnm insallah
Sen ve nadal bir yıl önce başlatacaksınız o zaman.Şöyle hesapladim 5*12=60+8 ay (ocaktan eylüle)2015 ocaktan 2020 eylule
Evet cnm doğru 2020-2021 eğitim yılı
Benim kız çok utangaçtı okula başlayınca pek açılacağını düşünmüyordum anlaması da zordu öğretmeni çok sevdi çok ilgilendi sağolsun cokta disiplinli
derslerinde basarili mülayim bir öğrenci hala hic şikayet almadim daha çok sukur
Ayni hoca nasip olursa oglumuda okutsun istiyorum iyi bir eğitimci de sans , eltimin kızının öğretmeni de iyiydi ama çok ilgili değildi hala orta durumu , altyapısı sağlam olsun istiyorum cnm insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?