- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Ben de 2021’de göndereceğim canım.Bizim
Bizim çocuklar aynı yaşta. Benim kız da 2015 Ocak doğumlu.
2020 de okullar açıldığında 68 aylık oluyor. Ben 2021 de gitmesini planliyorum. Sizce ?
Evet canım. 6 yaşına 4 ay kala okul açılıyor seninki 9 ay kala açılıyor. Çok erken oluyor.Ben de 2021’de göndereceğim canım.
Gerçi benimki sizinkilerden 5 ay küçük, 2020 çok erken olur.
Ohhh seninki de iyimis canım. Değişiklik olur kafan dağılır birazKızlar tatile memlekete gidecekler var tek tek etiketleyemiyorum kusuruma bakmayın hayırlı yolculuklar sağ salim gidin gelin inşaallah.
Bizde bayramda gezme planlarımız var.
Günü birlik şehir turuna çıkacağız sonra piknik yine gezme derken biter zaten.
Bebekle anca bu kadar oluyor.
83Evet canım. 6 yaşına 4 ay kala okul açılıyor seninki 9 ay kala açılıyor. Çok erken oluyor.
İnşallah kısmet olursa benimki bu sene sıbyan, seneye anasınıfı şeklinde planlıyorum.
Hayal kaç aylık okula başlıyor oluyor bu sene ?
Normal bence canım.
Aynen, öğrenmekte sorun yok.Normal bence canım.
Benimki de 80 aylık başlamış olacak.
Bir önceki sene de zeka olarak mutlaka ogrenirlerdi ama, yaşı büyük olunca daha ozGuvenli olacak diye düşünüyorum
Bizler bir sene önceki aklımızı begenmiyoruz, ne kadar aklı başında olurlar o kadar iyi
Yeğenim de Eylül doğumlu. Seneye 71 aylık oluyor. Ben de onun da gitmesini istemiyorum ama anne babası gönderecek sanırım. 2 sene anasınıfına gitmiş oluyor 3. Sene sikici olacak diye göndereceklermis.Aynen, öğrenmekte sorun yok.
Her çocuk okuma yazma öğreniyor nihayetinde.
Ama çekingen, duygusal bir çocuk Hayal. O yüzden geç vermek istedik. Zaten Ekim doğumlu olduğu için ya biraz büyük olacaktı sınıfta ya biraz küçük.
Biz büyük olmasını tercih ettik.
İnşallah isabetli bir tercih olmuştur.
ne guzel cnm bak istoyordun zatn cok iyi olmusKızlar oğlum için anaokuluna on kayıt yaptırdım devlete ait bağımsız okul tam gün +kurs seklinde çok istekli bu sene oğlum bakalım inş.memnun kalırız eve 5 dk yürüme mesafesinde
bayilirim bmde o filmebu aksam dangal var trt 1 de. baya sona geldi. ikinciye izliyiruz.
of
İşte ya geç ya erken oluyor ekim-kasım gibi doğan çocuklar için.of
baya geç yolluyorsun
ben mi yanlış hesaplıyorum ki.
büyük tam 68 aylim gitti
ortanca 72 aylik. ocak dogumluydu .o yuzden.
kizim da nasipse 2021 de 69 aylik baslayacak .insallah.
Bu arada ocak doğumluysa 72 aylık gidemez canım. Ancak eylülde doğan çocuklar 72 aylık gidebilirler.of
baya geç yolluyorsun
ben mi yanlış hesaplıyorum ki.
büyük tam 68 aylim gitti
ortanca 72 aylik. ocak dogumluydu .o yuzden.
kizim da nasipse 2021 de 69 aylik baslayacak .insallah.
ben yanliş hesaplamisım gercekten.Yeğenim de Eylül doğumlu. Seneye 71 aylık oluyor. Ben de onun da gitmesini istemiyorum ama anne babası gönderecek sanırım. 2 sene anasınıfına gitmiş oluyor 3. Sene sikici olacak diye göndereceklermis.
Çalışan anne olunca kreş ana sınıfı dönemi uzun oluyor.
. lazların beyni gece 12 den sonra durur da.hahhahaBu arada ocak doğumluysa 72 aylık gidemez canım. Ancak eylülde doğan çocuklar 72 aylık gidebilirler.
Ocaksa 76 aylık gidemezben yanliş hesaplamisım gercekten.
buyuk 72 aylik eylul dogumlu
ortanca 76 aylik başlamış ocak dogumlu
yaaa neye beeOcaksa 76 aylık gidemez
Sağol canım bizde yarın akşam sahur gibi çıkacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?