Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Esin gtti mi sersumcum yoksa hala birlikte misiniz
Evet kizlarin cogu ftti bnde gderim insllh topikce gttiler yaa kiskandim sen de ankaranin tadini cikar xcnim kizina gecmis olsun cok

Canım kizininki stresten büyük ihtimal
Çok geçmiş olsun. Şimdiden başarılar diliyorum güzel kizina
Sağol canımcım
Esin gtti mi sersumcum yoksa hala birlikte misiniz
Evet kizlarin cogu ftti bnde gderim insllh topikce gttiler yaa kiskandim sen de ankaranin tadini cikar xcnim kizina gecmis olsun cok
Sağol canımcım..İnşallah sen de gidersin..Eşim burada çok şükür canım..21 Hazirana kadar beraberiz

Cnm benimde 20 temmuz son hedef tarihim kuzenimin düğünü var p.tesi bende yine karataya başlıyorum hedef ne verirsem kardir o kadar kotu olmuyor artik kıyafetler bugün tartildimda 78 olmusum yarim kilo daha almisim bu cuma bildirim yapar p.tesi start veririm inş.spora da baslarim

Hayırlı , huzurlu, mutlu bayramlar , bayramımız mübarek olsun
Pazar gününe kadar annemlerdeydik tatlı,sarma,nokul yaptık azcik temizliğine yardim ettim çoğu isini yapmıştı zaten dun trafik yoğundur diye dışarı cikmadik gerçektende öyleymiş bugün ziyaretleri yapar gezeriz dunde güzel geçti çocuklar dışarı çıktı birkaç komşudan seker topladılar kızıma görev verdim kardeşine geleneği yasatsin diye çok hoşuna gitmiş seker toplayıp harçlık toplamak ne görse ogrense anıdır onun için bizde durumlar boyle yeme durumlarını hic sormayın TİKA basa yemiyorum ama sık sık birşeyler yiyorum düzene girecek insallah

sağol canım sanada mutlu bayramlar

Ayy bende çok severdim ne iyi ettin tarihin tozlu sayfalarından tuttun çıkardın unutmuştum

maşallahın var canım..Bayram tabii o kadar olur...Düğüne yetişelim inşallah..

Herkese iyi bayramlar...
Ben de bu bayram ne bulursa yiyenlerdenim
Pazartesi evime gidince inşallah yeniden başlıyorum. Bu başlayıp bitirmeler hiç bitmeyecek sanırım
Hep başla hep başla nereye kadar..

Nice mutlu huzurlu sağlıklı bayramlar dilerim kızlarrrrrr

En bi sevdiğim bayram şarkısı.Çocukluğum..
harikasin sersumcum bu sarkiyi bnde cokk severim
Pamugum canim karatay disinda az ve sk gbi biseyler deneyecektik sanki

Kızlar nasılsınız ?
Ya ben tatlı yememeye çalışıyorum.
Ama kilom oynamıyor bilakis almış görunuyorum tartida
Ben ipin ucunu kaçırdım canım haftasonu eve döneceğim baskülde artı çıkacağım kesin ilk hafta aldıklarımı vermeye çalışacağım sonraki haftada ciddi ciddi zayıflama olayına asılacağım inşallah

Öyle yazdım gittim 2dilim baklava yedim

Kizlar biz bugun donduk bayramda kacirmadim hic cok sukur tatli da yemedim daha dogrusu bir adet yedim elimden geleni yaptim diye dusunuyorum sizin bayramlar nasil.gdiyor
Tebrik ediyorum seni canım burada sanki herkes beni besiye çekti kesecek gibi bende izin verdim galiba allah tan haftasonu döneceğiz ama hissettiğim +2 kilo civarı. Umarım öyle değildir

Tebrik ediyorum seni canım burada sanki herkes beni besiye çekti kesecek gibi bende izin verdim galiba allah tan haftasonu döneceğiz ama hissettiğim +2 kilo civarı. Umarım öyle değildir
Donmene bu acidan sevindim ama dgier acilardan uzuldum cnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…