- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Tamam canımCanım şu anda diyet kafasında değilim.
Normalde kahvaltı dışında ekmek yemiyorum, pilav hiç yemiyorum, yani normal sağlıklı beslendiğim zamanları kast ediyorum. Şu anda çok sağlıksız bir beslenme düzeninden geçiş yapmaya çalıştığım için o kadarcık normal diyelim:)
Çorba bir kepçe mi?
Evet canım bir kepçe aldım. Çünkü köyü kivamdiÇorba bir kepçe mi?
Tavuk miktarı ne kadar?
Burda neyle doyuyorsun hep yeşillik
Ne güzel yaa.. sen ve ada bu porsiyon küçültme olayıyla çok güzel kilo vereceksiniz eminim. Ben şu an buna hiç hazır değilim. Aç kalma korkum var şu anda. Kahvaltıda 4 kibrit kutusu peynir yedim düşünEvet canım bir kepçe aldım. Çünkü köyü kivamdi
Tavuk 2 köfte büyüklüğü kadar. Bir göğsün yarışı kadar.
Vallahi normalde bende doymazdim. Hatta ilk 2 günüm zor geçti. Ama ondan sonra daha rahat şükür.
Amin canım..Ayy alemsin..Ama bir yılın stresi atmak kolay değil iyi yapmışsınAllah emeklerini boşa çıkarmasın kuzenimde sınava girdi Türkçe zordu dedi bugünüde hayırlısıyla atlatın inşallah ben sınavdan sonra tüm kitapların üstünde tepinmiştim sonuçlardan sonra da birkaç tanesini yakmıştım zevkle izlemiştim delimiyim neyim
Fena değil dedi canım..hayırlısı bakalım..
Canım bende bu yemeği bilmiyordum kv yapıyordu eşimde çok seviyormuş diye öğrendim o yeşil mercimek koyuyordu bende koyuyorum aslını bilmem ama az koyuyorum yarım çay bardağı mercimeği hafif haşlıyorum sonra yemeğe katıyorum yeterli oluyor hiç internetten de bakmadım
Tamam canım şimdi yapıyordum. Yeşil mercimek ve nohut vardı tariflerde. Bazılarında mercimek yoktu sadece nohut vardiCanım bende bu yemeği bilmiyordum kv yapıyordu eşimde çok seviyormuş diye öğrendim o yeşil mercimek koyuyordu bende koyuyorum aslını bilmem ama az koyuyorum yarım çay bardağı mercimeği hafif haşlıyorum sonra yemeğe katıyorum yeterli oluyor hiç internetten de bakmadım
Geçmiş olsun canım.Kızlar sınav bitti geldik..Şükürler olsun sağlıkla atlattık..Kızım ayt fena değildi sadece emin olduklarımı yaptım diyor..Artık hayırlısı bekleyip göreceğiz..
ikimiz takılıyoruz canım:)Hafta sonları tek takılıyorum ben burada sanırım :)
Menumu toparlayayim
Sodalı içecek
Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
Köy peyniri
1 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi, 1 gün kurusu
5 küçük badem
Öğlen
1 kepçe mercimek çorba
Tavuklu salata
Ara
3 çilek
9 kiraz (küçüktü)
Akşam
8 kaşık ekşili kabak
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Form çayı, kefir devam ederim akşam
Geçmiş olsun canım.
Kafa karışıklığı olabilir normal, inşallah sonuç güzel gelecektir.
ikimiz takılıyoruz canım:)
Avare miyiz neyiz
Taze bamya mi o canım ?Devamını yazayım.
Ara: 15.30
:Eki Görüntüle 2279391
Akşam: 18.00 itibarıyla yemeğim bitmişti.
Eki Görüntüle 2279392
Yok konserve.Taze bamya mi o canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?