Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tamam canım

Çorba bir kepçe mi?
Tavuk miktarı ne kadar?
Burda neyle doyuyorsun hep yeşillik
Evet canım bir kepçe aldım. Çünkü köyü kivamdi

Tavuk 2 köfte büyüklüğü kadar. Bir göğsün yarışı kadar.

Vallahi normalde bende doymazdim. Hatta ilk 2 günüm zor geçti. Ama ondan sonra daha rahat şükür.

Ne güzel yaa.. sen ve ada bu porsiyon küçültme olayıyla çok güzel kilo vereceksiniz eminim. Ben şu an buna hiç hazır değilim. Aç kalma korkum var şu anda. Kahvaltıda 4 kibrit kutusu peynir yedim düşün sağlıklı diye cılkını çıkardım.

Amin canım..Ayy alemsin..Ama bir yılın stresi atmak kolay değil iyi yapmışsın
sersum
Bugün sınav nasıl geçmiş canım ?
Fena değil dedi canım..hayırlısı bakalım..

N nnnadal canım ekşili kabak yemeğine yeşil mercimek ye konuluyor mu ? Bazı tariflerde var, bazılarında yok
Canım bende bu yemeği bilmiyordum kv yapıyordu eşimde çok seviyormuş diye öğrendim o yeşil mercimek koyuyordu bende koyuyorum aslını bilmem ama az koyuyorum yarım çay bardağı mercimeği hafif haşlıyorum sonra yemeğe katıyorum yeterli oluyor hiç internetten de bakmadım

Tamam canım şimdi yapıyordum. Yeşil mercimek ve nohut vardı tariflerde. Bazılarında mercimek yoktu sadece nohut vardi

Hafta sonları tek takılıyorum ben burada sanırım :)

Menumu toparlayayim

Sodalı içecek

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
Köy peyniri
1 dilim ekmek

Ara
Türk kahvesi, 1 gün kurusu
5 küçük badem

Öğlen
1 kepçe mercimek çorba
Tavuklu salata

Ara
3 çilek
9 kiraz (küçüktü)

Akşam
8 kaşık ekşili kabak
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Form çayı, kefir devam ederim akşam

Kızlar sınav bitti geldik..Şükürler olsun sağlıkla atlattık..Kızım ayt fena değildi sadece emin olduklarımı yaptım diyor..Artık hayırlısı bekleyip göreceğiz..
Geçmiş olsun canım.
Kafa karışıklığı olabilir normal, inşallah sonuç güzel gelecektir.
ikimiz takılıyoruz canım:)
Avare miyiz neyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…