- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Ohh miss afiyet olsun.Yok konserve.
Memlekette koymuşlardı.
Avare işi oldu
sen mercimek koydunmuTamam canım şimdi yapıyordum. Yeşil mercimek ve nohut vardı tariflerde. Bazılarında mercimek yoktu sadece nohut vardi
bende varım ama yazmaya fırsat bulamıyorum okuyup beğenip kaçıyorum menü güzel diyetisyen sana iyi geldi hedefe çabuk ulaşacak gibi görünüyorsun inşallahHafta sonları tek takılıyorum ben burada sanırım :)
Menumu toparlayayim
Sodalı içecek
Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
Köy peyniri
1 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi, 1 gün kurusu
5 küçük badem
Öğlen
1 kepçe mercimek çorba
Tavuklu salata
Ara
3 çilek
9 kiraz (küçüktü)
Akşam
8 kaşık ekşili kabak
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Form çayı, kefir devam ederim akşam
neden avare oluyonuz kızGeçmiş olsun canım.
Kafa karışıklığı olabilir normal, inşallah sonuç güzel gelecektir.
ikimiz takılıyoruz canım:)
Avare miyiz neyiz
Seninde 2 gündür iyi gidiyor hepimiz motive olmaya başladık galibaDevamını yazayım.
Ara: 15.30
:Eki Görüntüle 2279391
Akşam: 18.00 itibarıyla yemeğim bitmişti.
Eki Görüntüle 2279392
İşsizlikten burdayız demekkisen mercimek koydunmu
bende varım ama yazmaya fırsat bulamıyorum okuyup beğenip kaçıyorum menü güzel diyetisyen sana iyi geldi hedefe çabuk ulaşacak gibi görünüyorsun inşallah
neden avare oluyonuz kız
Seninde 2 gündür iyi gidiyor hepimiz motive olmaya başladık galiba
Valla canım biz cumartesi 8.30 da bi çıktık pazar akşam 9 da girdik eveHafta sonları tek takılıyorum ben burada sanırım :)
Menumu toparlayayim
Sodalı içecek
Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
Köy peyniri
1 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi, 1 gün kurusu
5 küçük badem
Öğlen
1 kepçe mercimek çorba
Tavuklu salata
Ara
3 çilek
9 kiraz (küçüktü)
Akşam
8 kaşık ekşili kabak
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Form çayı, kefir devam ederim akşam
Sağol canım..Hayırlısı inşallahGeçmiş olsun canım.
Kafa karışıklığı olabilir normal, inşallah sonuç güzel gelecektir.
ikimiz takılıyoruz canım:)
Avare miyiz neyiz
3 gundur kilom sabit ama canımsen mercimek koydunmu
bende varım ama yazmaya fırsat bulamıyorum okuyup beğenip kaçıyorum menü güzel diyetisyen sana iyi geldi hedefe çabuk ulaşacak gibi görünüyorsun inşallah
neden avare oluyonuz kız
Seninde 2 gündür iyi gidiyor hepimiz motive olmaya başladık galiba
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar...
Kızımın diploma töreninden beri hastayım hem kulağım hem boğazım..Antibiyotik alıyorum..Banyo yapıp gitmiştim mecburen iş çıkışı olduğu için ,hava esiyor ve serindi çarptı beni..Yazın ortasında da hasta olmayı başardım tebrikler
Kahvaltım
lavaş arası peynir
hindi salam
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar...
Kızımın diploma töreninden beri hastayım hem kulağım hem boğazım..Antibiyotik alıyorum..Banyo yapıp gitmiştim mecburen iş çıkışı olduğu için ,hava esiyor ve serindi çarptı beni..Yazın ortasında da hasta olmayı başardım tebrikler
Kahvaltım
lavaş arası peynir
hindi salam
Canım hiç takılma, hatta her gün tartılma.3 gundur kilom sabit ama canım
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben de sadece kendim için demlerim . eşim isterse ona da koyarım . iş yerinde çok içmiş ise 1 bardak içer sadece. gerisi benimdir . haha. 2 bardak içti mi bitcek sanıyorum çay . içmesin 2. bardağı . bi ara büyük oğlan da içiyor . yetmeyecek sanıyorum . bazen de ziyan oluyor döküyorum . içemedim diye kızıyorum kendime .çok severim çünkü.Hayatımda kendime hiç çay demlemedim :)
Çok düşkün değilim çaya.
maşallah canım . okulun yaz okulu var mı. 8 . sınıf derslerine başlıyor bizim okul . 4 hafta sadece. sınıf belirlenecekmiş . sanıyorum yaz okulu sınıfları bunlar . okulun sınıfı değişmez diye düşünüyorum . emin değğilim . ya da okul varken olan kursların sınıfları da belirlenebilir . daha hızlı ilerlemek için . ya da daha ağır ilerlemek .Karnemiz güzel cnm takdir aldı kizcem ortalamayı düşürdü biraz birkaç puan 89.9 ile rabbime şükürler olsun
ay ne güzel resimler bunlar . maşallah . dedim. :)Bugünkü menümü paylaşıyorum.Eki Görüntüle 2279231 Eki Görüntüle 2279232 Eki Görüntüle 2279233
Kahvaltıyı 11 gibi yaptım.
Ara öğünde sade kahve ile 2 gün kurusu ve 10 çiğ fındık yedim, saat 13.45’ti.
Akşam yemeğini bitirdiğimde saat 17.45’ti.
Aslında akşam 8 gibi bir porsiyon meyve yemeyi düşünüyordum ama canım istemedi.
Hatta misafirimiz vardı çayın yanında pasta kurabiye tarzı şeyler vardı yemedim.
Akşam çiğköfte aldı eşim yemedim.
Saat 10 gibi çocuklara patates kızarttım yemedim.
Nefsimle mücadele bile etmedim yememek için. Gerçekten canım istemedi.
Şu anda bedenen ve ruhen çok rahatım.
Maşallah deyin lütfen:)
Kahvaltim
1 yumurtalı menemen
Üzerine köy peyniri dilimleri ekledim
1 dilim ekmekEki Görüntüle 2279289
ay senin diyetisyen hep benim sevdiğim ve yediğim mamaları yazmış sana. maşallah safranıma.
bugün benim menü bu kuzum .Akşam yemeğim
Biraz yedikten sonra çekmek aklıma geldiEki Görüntüle 2279379
Devamını yazayım.
Ara: 15.30
:Eki Görüntüle 2279391
Akşam: 18.00 itibarıyla yemeğim bitmişti.
Eki Görüntüle 2279392
kim geliyordu adaaaa ya.
Canım akşam az yemişsin ama.pazar yediklerim
sabah kahvaltı öncesi yarım bardak süt ile gerisi su kahve.
saat 11 de domatesli ,soğanlı ,zeytin yağı ve kimyon ile ( kv min evlendiğinden beri tarifi. her kahvaltıya yapılır . ve çok sevilir ) 2 domates ile onu yaptım . yedim . çeyrek yufka ile gözleme.
7-8 dilim karpuz
yarım waaffle
öğlenden sonra magnum mini , yarım yedim .
1 kupa türk kahvesi.
eşime de yaptım ama acı buldu içmedi. onu da içtim . etti 2 kupa
akşam yemeğim evdekilere patates, biber kızartım. sarımsaklı yoğurt . yediler . ben de 4-5 patates yedim .
7-8 üçgen dilim karpuz .
aşırı yedim gibi hissettim ama sabah 50,2 çıktım . karpuz kilo aldırmıyor kesinlikle. yemek üstüne değil de yemek ile yenirse hem doyuruyor . hem tatlı ihtiyacını karşılıyor . ben yemek yerine karpuzu tercih ediyorum .
gerçi 1 yıldır böyleyim sanırım . meyve tercihim . yemek yerine. sebzeli bi yemek . ama ağırlık karpuz . ya da kavun .
Adaya kuzenleri gelecekti hafta sonuayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ne güzellllll
bu dolmayı çık severim ve bu cacık galiba . onu da severim . afiyet olsun
ben de sadece kendim için demlerim . eşim isterse ona da koyarım . iş yerinde çok içmiş ise 1 bardak içer sadece. gerisi benimdir . haha. 2 bardak içti mi bitcek sanıyorum çay . içmesin 2. bardağı . bi ara büyük oğlan da içiyor . yetmeyecek sanıyorum . bazen de ziyan oluyor döküyorum . içemedim diye kızıyorum kendime .çok severim çünkü.
maşallah canım . okulun yaz okulu var mı. 8 . sınıf derslerine başlıyor bizim okul . 4 hafta sadece. sınıf belirlenecekmiş . sanıyorum yaz okulu sınıfları bunlar . okulun sınıfı değişmez diye düşünüyorum . emin değğilim . ya da okul varken olan kursların sınıfları da belirlenebilir . daha hızlı ilerlemek için . ya da daha ağır ilerlemek .
bizim oğlan bu dönem biraz daha iyiydi sanki.
97 küsürdü ortalama. daha iyi olabilirdi . çok gereksiz bi dersin hocası sınav yapmadan düşük vermiş . ortalama aşağı düşmüş . teknoloji tasarım dersi . önemsiz derslerin notları bizde hep daha düşük olur . bizim oğlanın da huyu bu. şükür . Allah güzel ömür nasip etsin hepsine. sağlıkla.
ay ne güzel resimler bunlar . maşallah . dedim. :)
ay senin diyetisyen hep benim sevdiğim ve yediğim mamaları yazmış sana. maşallah safranıma.
bugün benim menü bu kuzum .
kinoalı kabak yemeği. domates , soğan , pulbiber , kekik , karabiber ile pişirdim .
karpuz daha fazla getirdim . sende 3 dilim görünüyor . ben 6 dilim getirdim .
doymazsam diye 2 salatalık da aldım yanıma. dün çocuklara 1 kilo salatalık aldım . soyup ikiye böldüm . tuzladım . 1 kiloyu yediler . ben de yedim tabi. tek başlarına yemediler
kim geliyordu adaaaa ya.
Ayyy ben de bunu yazacaktı..Canım akşam az yemişsin ama.
4-5 patates, 7-8 karpuz.
Yani bu kadarcık :)
kilo almaz hatta kilo bile verirsin böyle
daha ne olsun kuzum . gayet de doyurucu karpuz . yaninda 1 -2 dilim ekmekle .Canım akşam az yemişsin ama.
4-5 patates, 7-8 karpuz.
Yani bu kadarcık :)
kilo almaz hatta kilo bile verirsin böyle
Onu Cumartesi akşam yemişsin, Pazar akşam ekmek ve galeta yoktudaha ne olsun kuzum . gayet de doyurucu karpuz . yaninda 1 -2 dilim ekmekle .ya da 1-2 galeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?