Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yok konserve.
Memlekette koymuşlardı.
Avare işi oldu
Ohh miss afiyet olsun.
Ben de kız hazırlığında buzluğa patlıcan, yeşil fasulye, bamya koyuyorum 5 er paket. Biz 2 gün yiyoruz yanina çorba yada pilavla. 30 günlük yemeğim hazır oluyor

Menemen ve domates purem 1 er konserve kaldı diye üzülüyorum hatta, domates doğramak yada rendelemektenae kolay oluyordu yemeklere katarak, tam zamanında bitti aslında, domateste ucuzladı tatlandi.

Kahvaltı
300 cc süt
3 tane ceviz
Çay

3 tane hurma

Öğle
Yarımdan az ekmek arası kaşar
1 fincan sade nescafe

1,5 kase kuru meyvelerden hoşaf

Akşam
1 kase çorba
7 tane istavrit
1 çay bardağı şalgam

1 az şekerli Türk kahvesi
1 fincan kantaron çayı
1 dilim kavun

Tamam canım şimdi yapıyordum. Yeşil mercimek ve nohut vardı tariflerde. Bazılarında mercimek yoktu sadece nohut vardi
sen mercimek koydunmu
bende varım ama yazmaya fırsat bulamıyorum okuyup beğenip kaçıyorum menü güzel diyetisyen sana iyi geldi hedefe çabuk ulaşacak gibi görünüyorsun inşallah
Geçmiş olsun canım.
Kafa karışıklığı olabilir normal, inşallah sonuç güzel gelecektir.

ikimiz takılıyoruz canım:)
Avare miyiz neyiz
neden avare oluyonuz kız
Devamını yazayım.
Ara: 15.30
:Eki Görüntüle 2279391

Akşam: 18.00 itibarıyla yemeğim bitmişti.
Eki Görüntüle 2279392
Seninde 2 gündür iyi gidiyor hepimiz motive olmaya başladık galiba

İşsizlikten burdayız demekki

İnşallah öyledir canım, insan gibi yemeye geçiş yaptım sonunda :)))

Valla canım biz cumartesi 8.30 da bi çıktık pazar akşam 9 da girdik eve
Menüler çok güzel
Geçmiş olsun canım.
Kafa karışıklığı olabilir normal, inşallah sonuç güzel gelecektir.

ikimiz takılıyoruz canım:)
Avare miyiz neyiz
Sağol canım..Hayırlısı inşallah
Menüler güzel maşallah

Günaydın kızlar...
Kızımın diploma töreninden beri hastayım hem kulağım hem boğazım..Antibiyotik alıyorum..Banyo yapıp gitmiştim mecburen iş çıkışı olduğu için ,hava esiyor ve serindi çarptı beni..Yazın ortasında da hasta olmayı başardım tebrikler
Kahvaltım
lavaş arası peynir
hindi salam

3 gundur kilom sabit ama canım
İnsalah faydasını görürüm diyetisyenin
Yarın sabah kontrole gideceğim.
Bu hafta kilo verdim. Çünkü ödem çıktı o gitti.
Asıl bundan sonraki haftalar verebilecek miyim bakalım.

Çok geçmiş olsun canım.
Benim de eşim hasta, midesini bozmuş.ve istiğfar ediyor.
Bugün ise de gitti, duramazsa izin alıp gelecek.

Geçmiş olsun canım.
Yaz ortası ama havalar çok değişken dikkat etmek lazım.

A aaadddaaa misafirlerinle hafta sonu nasıl geçti canım ?
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ne güzellllll
bu dolmayı çık severim ve bu cacık galiba . onu da severim . afiyet olsun
Hayatımda kendime hiç çay demlemedim :)
Çok düşkün değilim çaya.
ben de sadece kendim için demlerim . eşim isterse ona da koyarım . iş yerinde çok içmiş ise 1 bardak içer sadece. gerisi benimdir . haha. 2 bardak içti mi bitcek sanıyorum çay . içmesin 2. bardağı . bi ara büyük oğlan da içiyor . yetmeyecek sanıyorum . bazen de ziyan oluyor döküyorum . içemedim diye kızıyorum kendime .çok severim çünkü.
Karnemiz güzel cnm takdir aldı kizcem ortalamayı düşürdü biraz birkaç puan 89.9 ile rabbime şükürler olsun
maşallah canım . okulun yaz okulu var mı. 8 . sınıf derslerine başlıyor bizim okul . 4 hafta sadece. sınıf belirlenecekmiş . sanıyorum yaz okulu sınıfları bunlar . okulun sınıfı değişmez diye düşünüyorum . emin değğilim . ya da okul varken olan kursların sınıfları da belirlenebilir . daha hızlı ilerlemek için . ya da daha ağır ilerlemek .
bizim oğlan bu dönem biraz daha iyiydi sanki.
97 küsürdü ortalama. daha iyi olabilirdi . çok gereksiz bi dersin hocası sınav yapmadan düşük vermiş . ortalama aşağı düşmüş . teknoloji tasarım dersi . önemsiz derslerin notları bizde hep daha düşük olur . bizim oğlanın da huyu bu. şükür . Allah güzel ömür nasip etsin hepsine. sağlıkla.
ay ne güzel resimler bunlar . maşallah . dedim. :)
Kahvaltim

1 yumurtalı menemen
Üzerine köy peyniri dilimleri ekledim
1 dilim ekmekEki Görüntüle 2279289
Öğle yemegim
Mercimek çorbası
Tavuklu salataEki Görüntüle 2279341
ay senin diyetisyen hep benim sevdiğim ve yediğim mamaları yazmış sana. maşallah safranıma.
Akşam yemeğim
Biraz yedikten sonra çekmek aklıma geldiEki Görüntüle 2279379
bugün benim menü bu kuzum .
kinoalı kabak yemeği. domates , soğan , pulbiber , kekik , karabiber ile pişirdim .
karpuz daha fazla getirdim . sende 3 dilim görünüyor . ben 6 dilim getirdim .
doymazsam diye 2 salatalık da aldım yanıma. dün çocuklara 1 kilo salatalık aldım . soyup ikiye böldüm . tuzladım . 1 kiloyu yediler . ben de yedim tabi. tek başlarına yemediler
Devamını yazayım.
Ara: 15.30
:Eki Görüntüle 2279391

Akşam: 18.00 itibarıyla yemeğim bitmişti.
Eki Görüntüle 2279392
afiyet olsun canım çok güzel mamalar bunlar .
A aaadddaaa misafirlerinle hafta sonu nasıl geçti canım ?
kim geliyordu adaaaa ya.

sersum . canım geçmiş olsun . dikkat et . önce kendin gelir . saç kurutmadan asla çıkma . ben de ne zaman ıslak kalırsa hasta olurum . doktor kesinlikle kurutmamı söylemişti. yani ense özellikle . terlesen bile kurutacaksın demişti. yoksa hasta olursun demişti. 10 yıl önce demişti ama ben adamın dediğini yaptım . bi daha öyle sık hasta olmadım . meyve de çok yerim tabi. onun da etkisi vardır .

cumartesi yediklerim .

sabah yarım bardak süt ile gerisi su kahve.
2 kayısı
5-6 kiraz .

evden çıkış .
çarşıda çeyrek simit . 1 ayran .

saat 1 de eve döndük .
mantarlı domatesli soğanlı 1 yumurtalı omlet . biraz sulu yaptım . öyle seviyorum . türk yemeklerine uygun değil ama japon mutfağının tarifi.
1 kalın dilim karpuz . sanırım 7-8 üçgen dilim yapıyor

tavuk göğsü yaptım . 2 tatlı kaşığı ondan yedim . 1 karecek bitter

akşam yine 7-8 üçgen dilim kadar karpuz . 1 dilim ekmek , 2 galeta.
1 mağnum mini.

pazar yediklerim

sabah kahvaltı öncesi yarım bardak süt ile gerisi su kahve.

saat 11 de domatesli ,soğanlı ,zeytin yağı ve kimyon ile ( kv min evlendiğinden beri tarifi. her kahvaltıya yapılır . ve çok sevilir ) 2 domates ile onu yaptım . yedim . çeyrek yufka ile gözleme.
7-8 dilim karpuz
yarım waaffle

öğlenden sonra magnum mini , yarım yedim .
1 kupa türk kahvesi.
eşime de yaptım ama acı buldu içmedi. onu da içtim . etti 2 kupa

akşam yemeğim evdekilere patates, biber kızartım. sarımsaklı yoğurt . yediler . ben de 4-5 patates yedim .
7-8 üçgen dilim karpuz .

aşırı yedim gibi hissettim ama sabah 50,2 çıktım . karpuz kilo aldırmıyor kesinlikle. yemek üstüne değil de yemek ile yenirse hem doyuruyor . hem tatlı ihtiyacını karşılıyor . ben yemek yerine karpuzu tercih ediyorum .
gerçi 1 yıldır böyleyim sanırım . meyve tercihim . yemek yerine. sebzeli bi yemek . ama ağırlık karpuz . ya da kavun .

Canım akşam az yemişsin ama.
4-5 patates, 7-8 karpuz.
Yani bu kadarcık :)
kilo almaz hatta kilo bile verirsin böyle

Adaya kuzenleri gelecekti hafta sonu

Maşallah senin oğlana canım. Rabbim başarısını daim etsin.

Diyet listesinden memnun kaldım şimdilik. İnşallah yattı sonucundan da memnun kalırım.

kahvaltıda peynir ve zeytin de yemiştim . unutmuşum . 4-5 dilim peynir . 7-8 zeytin .

geçen gün benim koca kişisi. buzluğu düzenlemiş . sağ olsun . 2 paket ayvalık loru bulmuş .
onlardan birini çıkardım . dün waffle yaptım . bu sabah da waaffle yaptım . 1 paket bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…