Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dondurmayı yarım yeme sebebimi de yazayım . kafa karıştırmayım .
çocuklar bi dondurmaya başlayınca karamelli ya da çok farklı bi şey çıkarsa bana veriyor .

dün eşim yiyemedi. bana verdi.
ondan yarım diye yazıyorum .

A aaadddaaa misafirlerinle hafta sonu nasıl geçti canım ?
canim gayet guzel gecti baya bir eglendik ama tam gider ayak esimle tartisltik biraz onlarin yaninda baya bir sinir oldum yazarim birazdan sebebini
Kuzenlerim geldi cnim

Benim de buzluğa bosaltmam gerek.
3 paket limonata var, limon portakal yani.
Yarın diyetisyene danışıp, limonata yaparım. Geçen bir tarif gördüm, balla tatlandirmisti.

Köy peyniri var baya. Bu hafta diyette köy peyniri vardı, full ondan yedim ama 1 kalıp bitti sadece. Daha 8-10 kalıp var.

Eki Görüntüle 2279486
karpuz aşkım .
ve bardağımı buldum dün .
bimm lere gelmiş .
3 tane aldım . limon . sakura. karpuz desen
Bende dün yazmistim 500 ml bardak almak istiyorum diye. Mudo da şu water yazılı bardaklar var, memlekete gidince alayım diye aklıma yazmıştım. Dün markette bunu gördüm aldım, evde olctum silme doldurunca 500 ml oluyor. Yani 450 ml lik yaklaşık.

Çok sevdim bardağı.

Bime ctesi akşam gittim. Bardak yoktu. Kalmamış demek.

köy peynirini az yağda kızartırız biz . yani teflon tavaya az yağ damlatırsın . krep yapar gibi. peyniri dilimleyip kızartırsın .
siz de yapıyor musunuz öyle.??

ben de kahvemi bal ile tatlandırıyorum bu aralar . iyi oluyor .

bardak çok güzel . güzel günlerde kullan , iç.

senin kız napıyor öyle koltuktan aşağı .

bardak çok güzel . güzel günlerde kullan , iç.

senin kız napıyor öyle koltuktan aşağı .
Ya sıkıntıdan şekilden şekile gidiyor.
Sitenin bahçesi, öğleden sonra gölge oluyor, park ise akşam 5 ten sonra. Ondan o saatlerde dışarı çıkıyoruz.

Öğleye kadar evde.

Günde 3-4 saat disaridayiz yaz geldi geleli. Evde oyalamak zor, dışarıda zaman daha çabuk geçiyor. Bende başında beklerken sıkılıyorum ama, termusa kahvemi alıyorum, yada kitap götürüyorum öyle başında bekliyorum. Kumla taşla.cocuklarla oynuyor iyi oluyor.

canım iyi olur tabi. yalnız oluyorsun sanıyorum dışarıda.
kpss ne zaman . 1 yıl mı var daha.
tekrar hazırlanacaksın .
o zaman ders kitabı götürürsün aşağıya.

Daha bu senenin sınavı olmadi. 13 ay felan var .
bu yıl için nasıl bi hazırlanma düşünüyorsun safran .
kk da kpss gurupları vardır . oradan atananlar ile bi görüştün mü. ya da forumları okudun mu .
ne yapmışlar .
sorular zor muydu geçen yıl .
çalıştığın yerlerden gelmiyor mu sorular .
üni sınavlarında gençlerin yorumları oldu tv de.
yani paragraf soruları çok uzunmuş mesela. oku oku . zaman hemen bitmiş .
matematik zormuş .
vs vs .
geçen yılın kpss si nasıldı.

Canım geçen sene sınava çok iyi hazırlandım. Sınavın da iyi geçmişti.
Ama.turkce matematikten 16 yanlışım çıktı nasıl oldu anlamadım.
16 yanlış 4 te yanlısı sildi, 20 netim eksildi.

86 netim olacakken, 66 ya düştü, ee düşük puan aldım.

Dün yorumları ben de okudum. Ben inşallah başlayınca ALES ve DGS çıkmış sorulardan başlayacağım. Yani Türkçe matematik.

ALES tarzı matematiği çok iyi.kavramam gerek. Uzun paragraflar için de öyle.

Dersane beni oyalar, ondan evde hazırlanacağim ama programlı olması için canlı ders videosu alacağım.

Geçen sene benim hocam videolarını bitirdim, ücretsizdi, bir yararı olmadi demekki iyi puan alamadım.

Böyle iste.
Eşime daha söylemedim yeniden hazırlanmak.istedigimi. bir de onla konuşmam.gerek. onun desteği önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…