Selam canımhoşgeldin cicim..mesajı yazdım leylakım çıkmış
van ın yorgunluğu hala devam ediyor canım..orada çok yürüdüm zaten yarın başlıyacam inşallah
sen nasılsın..hallettiniz mi değiş tokuş işlerini..
Sarhoşum yakaladım seniiiiiii ...
Sarhoşum yakaladım seniiiiiii ...
Şüküür kavuşturanaaaa
Nerelerdesin neler yapıyosun ?
Aaaa Filiz de gelmiş....
Kızlar n'abersiniz ya , hiç görüşemiyoruz , çok özledim hepinizi...
Haklısınız canım yaaa..Ama bu "Gezi" işi bizi inanılmaz meşgul etti.Normalde yaptığımız herşeyi bıraktık neredeyse...O yüzden de hep saçma-sapan saatlerde geldim-gittim , geçmişi okumaya da üşendim...Bizde seni ösledikemme sitemde ettik bilesin hep farklı saatlerde gelip cee yapıp kaçıyosun bari geçmişi okusana yaw
ben izne çıkamadım daha temmuz ortasında çıkacağım inşallah ve ilk kez bu sene plansızım çünki eşimin izni belki 1 hafta onunda tarihi belirsizyani ya evde yada annemin yazlıkta olurum kızım evde yalnız arada arkadaşlarını çağırıyor yada kendisi gidiyor yada babasının işi yakın bazen onun yanında benim aklımda onda
Çook sıcaaaakkkk....Klimasız oturamıyoruz , ev ekmek fırını gibiselam kızlar sıcakdan pek bişey yemek istemedi canım 1 kase yogurt içine 1 kaşık bulgur pilavı yedim yürüyüş falan hikaye oldu
Aaaaa muhtarımla Kardelenim de gelmişKızlaaaaar şok ösledim sizi şokkkkk...
sende hoşgeldin canım dün cee dedin kaçtın hemen bizde özledik seni nice senelere olsun
Canım yaaaa , he valla , çok şükür Allahıma , kavuştuk
İyiyim hayatım...Sıcaklarla mücadele , bi taraftan ev aramaya çalışıyoruz ...Haftasonu bir arkadşın düğünü vardı.Polonezköy taraflarında , gece de kalmalı...Akşam ve sabah yediklerimi yazsam burdan köye yol olurPazar günü öğlen döndük.Bugüne kadar detoks yaptım.Bugün de evlilik yıldönümümüz.Özel bişey yapmadık.Ben pastaneden bikaç parça tatlı-tuzlu aldım (evden yapmadım ki günlerce yemeyelim) , onlardan atıştırdım akşamüzeri.Demin de bi top dondurma yedim.Böyle işte...
Sen nasılsın , neler yapıyosun görüşmeyeli?
Evet yaa , dün geldim-baktım kimse yok , çıktım ben de hemen...Sağol canım benim , hepimize inşallah...Nasıl gidiyo diyet işleri ?
Ha bu arada ben yine sigaraya dadandım , şimdi tekrar bırakma çalışmaları yapıyorum.Bi de bu işi çıkarttım başıma durduk yerde
Çok teşekkürler canımcımNice senelere canımşarap yada başka bişi içmezmisiniz böyle özel günde :44:
Vauuvv Polonezköy müü ayy içim gittiiie tabisi yicen böyle yerde ve düğün de iyiki yemişsin ohh afiyet olsun detoksun için de
Artık iyice bastırdı sıcaklar ev bakımı zor be yawkolay gelsin size
Ben sıcağı sevmem zaten bide menopozlu dönemin başlarında soğukta bile özellikle boynum ve yüzüm boncuk boncuk terliyordu yine aynı işkence başlıycak diye korkuyorum
Aaaa şahanesin Kardelenimmmm , demek ki sen azalttın -ben arttırdım , ying ve yangdiyete aynen devam sigarayı biraz daha azalttım 3 güne btiyor paket benim evde seninkinden farksız tek fark klima açamıyoruz eşimden dolayı güney cephe yanıyoz valla
selam kızlar sıcakdan pek bişey yemek istemedi canım 1 kase yogurt içine 1 kaşık bulgur pilavı yedim yürüyüş falan hikaye oldu
Aaaaa muhtarımla Kardelenim de gelmişKızlaaaaar şok ösledim sizi şokkkkk...
Haklısınız canım yaaa..Ama bu "Gezi" işi bizi inanılmaz meşgul etti.Normalde yaptığımız herşeyi bıraktık neredeyse...O yüzden de hep saçma-sapan saatlerde geldim-gittim , geçmişi okumaya da üşendim...
Hmmm demek izin işi belirsiz...Eeee kızın annenenin yanına gelse dicem ama o da sıkılır yaşlılarla di mi ? Neyse senin iznine çok bişey kalmamış.Senin iznin ne kadar ???Çook sıcaaaakkkk....Klimasız oturamıyoruz , ev ekmek fırını gibi
Evet yaa , dün geldim-baktım kimse yok , çıktım ben de hemen...Sağol canım benim , hepimize inşallah...Nasıl gidiyo diyet işleri ?
Ha bu arada ben yine sigaraya dadandım , şimdi tekrar bırakma çalışmaları yapıyorum.Bi de bu işi çıkarttım başıma durduk yerde
Çok teşekkürler canımcımHayatım haftasonu o kadar yedik-içtik ki canımız istemedi valla...Gece orada kalıcaz diye sağlam içtik Bi de bizim için de kutlama gibi oldu , o yüzden özel bişey yapmadık bu sene.Seneye inşallah ...
Ev olayı felaket tavsadı zaten ama yine de ittir-kaktır haftada bir-iki gün gidip bakmaya çalışıyoruz.Ne istediğimize karar verdik ama istediğimiz şeyi henüz bulamadık...
Aynen , ben de sıcağı sevmem.Mümkünse soğuk olsun ama sıcak olmasın.Saçımı-başımı yolasım geliyo ve menapozumu hayal bile edemiyorummmm:18::18::18::18:
Aaaa şahanesin Kardelenimmmm , demek ki sen azalttın -ben arttırdım , ying ve yangDiyetin için de
Oyyyyy güney cepheye ev yapmayı yasaklasınlar yawwww... Bizim karşı blok tüm öğleden sonra balkonda , biz de balkona adım atamıyoruz
ne güzel işte keşke benim iştahta sıcaktan etkilenseüstelik sen temizlikte yaptın bayağı yoruldun ben ise akşama kadar işyerinde oturdum sadece yemeğe gidip geldim
akşamda aç kurt gibi saldırdımtek tesellim akşam 7 de dükkanı kapadım
Muhtar nerde hani ?
Hep ''Gezi'' demiydiniz ? Geçmişte çok yazı yok sadece ben sana genelde 10 gibi geldiğimi yazmıştım o yüzden canım
Kız bu hafta sonunu bekliyor okulda ödül töreni ve piknik var ondan sonra ananenin yanına yazlığa yollucam yaşlılarla sıkılır tabii ama kardeşimin kızı var gerçi büyük ama idare ediyo sağ olsun sonrada ben gidince gezdiririm hanfendiyi
Benim izin toplam 1 ay ama parça parça almayı düşünüyorum bir kısmını bayramdan sonra bir kaç günü ertelerim nolur nolmaz diye
işyerinde klima yok vantilatör var odada sağ tarafım tutuldu resmen sağ kulağımda ağrıyıp hafif şişme oldu onun yüzünden
sizde dikkat edin klima çarpmasın sonra
Bende son zamanlarda özellikle hafta sonları bayağı dadanmıştım merete ama sıcaklardan dolayı sadece akşam serinliğinde 2-3 tane içiyorum
Haklısın bende 2 gün öncesinde o kadar yesem içsem helede düğünse kutlamayı erken yapmış olurdum ve bende sonrasında içmezdim iyi denk gelmiş hemde balayı gibi olmuş sizinki
Kuzey cephe ara kat mimaroba tarafları dışında varmıydı istediğiniz özellik gönlünüze göre bulursunuz inşallah
sizin kuzey tarafında balkon falan yokmuydu :44:
Yok canikom , hep orda diildik ama tüm gün TV-Internet , dakika -dakika takip ettik diyebilirm.Daha hala da öyle aslında...Haa , seninki daha okulu kapatmamış , jübile bu haftasonu demek kiİyi bari , yazlık varmış ne güzel ...Keşke bizde de olsa öyle bi fasilite...Bi devre mülk almayı düşünüyoruz biz de...Bakalım bu yavaşlıkla tüm bunlar nasıl olacaksa
Eeee Kardelen geldiğinde gördüm ben muhtarı ama gitmiş zaar...O da olaydı iyi olackamışİznin 1 ay güzelmiş , benim en uzun iznim 15 gün olabilmişti , 1ayı hayal edemedim bile valla İnşallah son dakika sürprizi olur da maaile biyerlere gidersiniz ...
Klima çarpmıyo bizi anacım , biz efsunluyuz o konuda ...Önüne yatıyoruz bi de malak gibi ama yine de çarpmıyo
Ben de dün evvelki gün onar tane falan içmişimdir ama bugün 3 tane içtim.Yarın 2 , sonra 1 sonra sıfır yapmayı düşünüyorum , bakalım nasıl olucekkk??? Bırakması zor , başlaması kolay...Lakin sigara da çok keyifli bişey yawww
Heh , aynen dediğin gibi , kısa balayı gibi oldu valla , Allah razı olsun evlenen arkadaştanBahçe katı istiyoruz hayatım.Şuanda 12. katta oturuyoruz ve baymış vaziyetteyiz.Ama bahçekatı olacak , kuzey ya da doğu cephe olacak , evin içi iyi olacak , geniş olacak , kirası makul olacak , bahçesi güzel olacak , olacak da olacak Sinanoba'da Emlak Bankası evleri hoşumuza gitti.Hem deniz kenarı , sayfiye yeri gibi , ordan istiyoruz ama kısmet tabi...Annem de deprem yeri diyo , bilmiyorum , bilemiyorum , hayırlısı valla
Yok tatlım ya , bizim iki oda kuzeye bakıyo ki o tarafta balkon yok.Mutfak-salon-balkon-yatak odası hep güney...Zaten hayat bu kısımlarda geçiyo ve sürekli güneş.Bi de tabi üst kat olmasının dezavantajı da var...Kışınsa şahane...30-40 Tl yakıt parası ödüyoruz , düşün , o derece sıcak oluyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?