Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canım

halledemdim yaa sinir oldum aynı ürün farklı şubede fiyatı farklıydı ve fark istediler bende aldığım yere götürcem yolculuk molasında almıştım

onun dışında iyiyim şükür aklım evdeki kızımda bende kısmetse haftaya pazartesi falan ananeye yollıycam

bugün sıcaktan işyerinde beynimiz sulanmıştı valla herkes burnundan soluyordu allah açık alanda çalışanlara daha bi sabır verip yardımcısı olsun valla sıcaktansa soğuğu tercih ederim

kızlar birkaç gündür giremiyorum girsem de menü bildirimi yapıp çıkıyorum yine öyle yapıcam
işlerim çok boş olduğum zamanda çocuktan fırsat bulamıyorum ama sizlerle sohbeti çok özledim geçmişide okumadım
ama kısa zamanda döneceğim aranıza yarında evde yokuz ama tatilde deyilim yani burlardayım
bugünkü menüm
sabah 2 yumurta peynir çay domates 2 dilim karpuz biraz kiraz sonra 1 kase yoğurt
fındık
öğlen yemiyorum bunlar beni tok tutuyo
akşam 17:30 da yiyoruz actifrayda kabak biber kızartma sarımsaklı yoğurtlu
arkasından hemen sonra sütlü şekersiz türk kahvesi
09:00 da çay yatana kadar da limonlu su
çok öptüm kızlar
sizlerinde iyi olduğunuzu umuyorum bayyyyyy

Şüküür kavuşturanaaaa

Nerelerdesin neler yapıyosun ?

Canım yaaaa , he valla , çok şükür Allahıma , kavuştuk
İyiyim hayatım...Sıcaklarla mücadele , bi taraftan ev aramaya çalışıyoruz ...Haftasonu bir arkadşın düğünü vardı.Polonezköy taraflarında , gece de kalmalı...Akşam ve sabah yediklerimi yazsam burdan köye yol olur Pazar günü öğlen döndük.Bugüne kadar detoks yaptım.Bugün de evlilik yıldönümümüz.Özel bişey yapmadık.Ben pastaneden bikaç parça tatlı-tuzlu aldım (evden yapmadım ki günlerce yemeyelim) , onlardan atıştırdım akşamüzeri.Demin de bi top dondurma yedim.Böyle işte...
Sen nasılsın , neler yapıyosun görüşmeyeli?

Aaaa Filiz de gelmiş....

Kızlar n'abersiniz ya , hiç görüşemiyoruz , çok özledim hepinizi...

Bizde seni ösledik emme sitemde ettik bilesin hep farklı saatlerde gelip cee yapıp kaçıyosun bari geçmişi okusana yaw

ben izne çıkamadım daha temmuz ortasında çıkacağım inşallah ve ilk kez bu sene plansızım çünki eşimin izni belki 1 hafta onunda tarihi belirsiz yani ya evde yada annemin yazlıkta olurum kızım evde yalnız arada arkadaşlarını çağırıyor yada kendisi gidiyor yada babasının işi yakın bazen onun yanında benim aklımda onda

selam kızlar sıcakdan pek bişey yemek istemedi canım 1 kase yogurt içine 1 kaşık bulgur pilavı yedim yürüyüş falan hikaye oldu

Aaaaa muhtarımla Kardelenim de gelmiş Kızlaaaaar şok ösledim sizi şokkkkk...

Haklısınız canım yaaa..Ama bu "Gezi" işi bizi inanılmaz meşgul etti.Normalde yaptığımız herşeyi bıraktık neredeyse...O yüzden de hep saçma-sapan saatlerde geldim-gittim , geçmişi okumaya da üşendim...
Hmmm demek izin işi belirsiz...Eeee kızın annenenin yanına gelse dicem ama o da sıkılır yaşlılarla di mi ? Neyse senin iznine çok bişey kalmamış.Senin iznin ne kadar ???
selam kızlar sıcakdan pek bişey yemek istemedi canım 1 kase yogurt içine 1 kaşık bulgur pilavı yedim yürüyüş falan hikaye oldu
Çook sıcaaaakkkk....Klimasız oturamıyoruz , ev ekmek fırını gibi

sende hoşgeldin canım dün cee dedin kaçtın hemen bizde özledik seni nice senelere olsun

Evet yaa , dün geldim-baktım kimse yok , çıktım ben de hemen...Sağol canım benim , hepimize inşallah...Nasıl gidiyo diyet işleri ?
Ha bu arada ben yine sigaraya dadandım , şimdi tekrar bırakma çalışmaları yapıyorum.Bi de bu işi çıkarttım başıma durduk yerde

Nice senelere canım şarap yada başka bişi içmezmisiniz böyle özel günde :44:

Vauuvv Polonezköy müü ayy içim gittiii e tabisi yicen böyle yerde ve düğün de iyiki yemişsin ohh afiyet olsun detoksun için de

Artık iyice bastırdı sıcaklar ev bakımı zor be yaw kolay gelsin size

Ben sıcağı sevmem zaten bide menopozlu dönemin başlarında soğukta bile özellikle boynum ve yüzüm boncuk boncuk terliyordu yine aynı işkence başlıycak diye korkuyorum

diyete aynen devam sigarayı biraz daha azalttım 3 güne btiyor paket benim evde seninkinden farksız tek fark klima açamıyoruz eşimden dolayı güney cephe yanıyoz valla

Çok teşekkürler canımcım Hayatım haftasonu o kadar yedik-içtik ki canımız istemedi valla...Gece orada kalıcaz diye sağlam içtik Bi de bizim için de kutlama gibi oldu , o yüzden özel bişey yapmadık bu sene.Seneye inşallah ...
Ev olayı felaket tavsadı zaten ama yine de ittir-kaktır haftada bir-iki gün gidip bakmaya çalışıyoruz.Ne istediğimize karar verdik ama istediğimiz şeyi henüz bulamadık...
Aynen , ben de sıcağı sevmem.Mümkünse soğuk olsun ama sıcak olmasın.Saçımı-başımı yolasım geliyo ve menapozumu hayal bile edemiyorummmm:18::18::18::18:
diyete aynen devam sigarayı biraz daha azalttım 3 güne btiyor paket benim evde seninkinden farksız tek fark klima açamıyoruz eşimden dolayı güney cephe yanıyoz valla
Aaaa şahanesin Kardelenimmmm , demek ki sen azalttın -ben arttırdım , ying ve yang Diyetin için de
Oyyyyy güney cepheye ev yapmayı yasaklasınlar yawwww... Bizim karşı blok tüm öğleden sonra balkonda , biz de balkona adım atamıyoruz

ne güzel işte keşke benim iştahta sıcaktan etkilense üstelik sen temizlikte yaptın bayağı yoruldun ben ise akşama kadar işyerinde oturdum sadece yemeğe gidip geldim
akşamda aç kurt gibi saldırdım tek tesellim akşam 7 de dükkanı kapadım

Aaaaa muhtarımla Kardelenim de gelmiş Kızlaaaaar şok ösledim sizi şokkkkk...

Muhtar nerde hani ?

Hep ''Gezi'' demiydiniz ? Geçmişte çok yazı yok sadece ben sana genelde 10 gibi geldiğimi yazmıştım o yüzden canım

Kız bu hafta sonunu bekliyor okulda ödül töreni ve piknik var ondan sonra ananenin yanına yazlığa yollucam yaşlılarla sıkılır tabii ama kardeşimin kızı var gerçi büyük ama idare ediyo sağ olsun sonrada ben gidince gezdiririm hanfendiyi
Benim izin toplam 1 ay ama parça parça almayı düşünüyorum bir kısmını bayramdan sonra bir kaç günü ertelerim nolur nolmaz diye

işyerinde klima yok vantilatör var odada sağ tarafım tutuldu resmen sağ kulağımda ağrıyıp hafif şişme oldu onun yüzünden
sizde dikkat edin klima çarpmasın sonra

Bende son zamanlarda özellikle hafta sonları bayağı dadanmıştım merete ama sıcaklardan dolayı sadece akşam serinliğinde 2-3 tane içiyorum

Haklısın bende 2 gün öncesinde o kadar yesem içsem helede düğünse kutlamayı erken yapmış olurdum ve bende sonrasında içmezdim iyi denk gelmiş hemde balayı gibi olmuş sizinki

Kuzey cephe ara kat mimaroba tarafları dışında varmıydı istediğiniz özellik gönlünüze göre bulursunuz inşallah

sizin kuzey tarafında balkon falan yokmuydu :44:

Yok canikom , hep orda diildik ama tüm gün TV-Internet , dakika -dakika takip ettik diyebilirm.Daha hala da öyle aslında...Haa , seninki daha okulu kapatmamış , jübile bu haftasonu demek ki İyi bari , yazlık varmış ne güzel ...Keşke bizde de olsa öyle bi fasilite...Bi devre mülk almayı düşünüyoruz biz de...Bakalım bu yavaşlıkla tüm bunlar nasıl olacaksa
Eeee Kardelen geldiğinde gördüm ben muhtarı ama gitmiş zaar...O da olaydı iyi olackamış İznin 1 ay güzelmiş , benim en uzun iznim 15 gün olabilmişti , 1ayı hayal edemedim bile valla İnşallah son dakika sürprizi olur da maaile biyerlere gidersiniz ...
Klima çarpmıyo bizi anacım , biz efsunluyuz o konuda ...Önüne yatıyoruz bi de malak gibi ama yine de çarpmıyo
Ben de dün evvelki gün onar tane falan içmişimdir ama bugün 3 tane içtim.Yarın 2 , sonra 1 sonra sıfır yapmayı düşünüyorum , bakalım nasıl olucekkk??? Bırakması zor , başlaması kolay...Lakin sigara da çok keyifli bişey yawww

Heh , aynen dediğin gibi , kısa balayı gibi oldu valla , Allah razı olsun evlenen arkadaştan Bahçe katı istiyoruz hayatım.Şuanda 12. katta oturuyoruz ve baymış vaziyetteyiz.Ama bahçekatı olacak , kuzey ya da doğu cephe olacak , evin içi iyi olacak , geniş olacak , kirası makul olacak , bahçesi güzel olacak , olacak da olacak Sinanoba'da Emlak Bankası evleri hoşumuza gitti.Hem deniz kenarı , sayfiye yeri gibi , ordan istiyoruz ama kısmet tabi...Annem de deprem yeri diyo , bilmiyorum , bilemiyorum , hayırlısı valla
Yok tatlım ya , bizim iki oda kuzeye bakıyo ki o tarafta balkon yok.Mutfak-salon-balkon-yatak odası hep güney...Zaten hayat bu kısımlarda geçiyo ve sürekli güneş.Bi de tabi üst kat olmasının dezavantajı da var...Kışınsa şahane...30-40 Tl yakıt parası ödüyoruz , düşün , o derece sıcak oluyo....

Bende daha çok gündüz internetten takip etmeye çalıştım ama gidemedim malesef geziye akşamları anca yemek bulaşık ev işi falan derken dakika dakia takip edemedim malesef

He jübilemsi bişey bu hafta sonu ben de bu hafta sonu ramazan öncesi son alkolümü alıcam inş.

Aman devre mülk alma kışlığını bi hallet sonra benim emekliliği bekle beraber bir yerlerden ufak ve pahalı olamayan bi yazlık alırız

Aman maşallah diyim biz ailece hatta sülalece anti klimacıyız hepimiz sırasıyla zatürremsi migrenimsi şeyler atlattı

Bak şimdi bende çıkıp balkonda bi tüttürmeye gidiyim yarın akşam 9 dan sonra buralarda olurum öptüm seni

Annen doğru söylüyo bence denizden de uzak olsun bence bahçe katı olcaksa güney olsa daha iyi değilmi yazın serin ama kışın soğuk olur zaten evet canım bencede hayırlısı olsun vardır bir yerlerde bi kısmetiniz iyi geceler yarın akşam gelirsen görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…