• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bak ama isteyince verebildin sen:)
Ben de bir ara şüphelendim bu kız neden kilo veremiyor diye. Sonra anladım ki gizli gizli yediklerini yazmıyor bize 🤣🤣
Ya vallahi yazıyorum.
Ama kaçamak olduğu günler hiç yazmıyorum. Onda da inan atla deve yemiyorum. Normal bir insanın yiyeceği şeyler. Ama benim günüm normal değil iste

Ya vallahi yazıyorum.
Ama kaçamak olduğu günler hiç yazmıyorum. Onda da inan atla deve yemiyorum. Normal bir insanın yiyeceği şeyler. Ama benim günüm normal değil iste
Sen öyle demiştin ya kötü geçen günü yazmıyorum diye, ondan öyle dedim.
Ama bak sıkıntı yok veriyorsun sonuçta ;)

Diyetisyen tuba albayrak instg. Bakabilrsiniz ozellikle hastalikli bunyelerde cok basarilimis baya hasta memnunyeti war.15 te bir cagrio dedi giden arkadasim 1 haftayi hic duymadim cok kisa degil mi ya 1 hafta...bakalim ayrintilari yarin konusucaz neye karar wericek butun karari ona birakicam cunku maddi acidan cok kulfet olucak hic ses etmem :KK66:
Canım diyetisyen fiyatı ne kadarmış ?

Dünkü yediklerim yazmamıştım kızım durmadı gün boyunca
Sabah kızla uğraşırken kahvaltı çok geç saatlerde hazırladım ozaman kadar bir dilim helva yedim az ekmekle sonra öğlen bir ara kız uyudu gittim kahvaltı hazırladım
ikitane haşlanmış yumurta
Bir dilim peynire
Yarım salatalık
Birtane küçük domates
Birtane havuç
Çay
İki dilim ekmek

Akşam saat 5 gibi yedim yemek
Bir porsiyon mantı
Koca tabak salata
Ekmek yemedim

Eşime yemek yaptım akşam çay yaptım çyıybile içmeden yemeğe yeri yattı bende kızı uyutuyordum uyuyakalmışım
Gece 1 de uyandım acıkmışım cayı ısottom biraz çerezle içtim 3 e ki da uyuyamadım

Bu sabah kahvaltom eşimle sucuklu yumurta küçük parça helva helva yemeyi bırakmam lazım baş ağrısı arttı kalbimde sızlama ya başladı oksijen alamama hissi var Napıcam bilmiyorum

Sabah kızla uğraşırken kahvaltı çok geç saatlerde hazırladım ozaman kadar bir dilim helva yedim az ekmekle sonra öğlen bir ara kız uyudu gittim kahvaltı hazırladım
Bir dilim peynire
Yarım salatalık
Birtane küçük domates
Birtane havuç
Çay
İki dilim ekmek

Bir porsiyon mantı
Koca tabak salata
Ekmek yemedim

Eşime yemek yaptım akşam çay yaptım çyıybile içmeden yemeğe yeri yattı bende kızı uyutuyordum uyuyakalmışım
Gece 1 de uyandım acıkmışım cayı ısottom biraz çerezle içtim 3 e ki da uyuyamadım

Bu sabah kahvaltom eşimle sucuklu yumurta küçük parça helva helva yemeyi bırakmam lazım baş ağrısı arttı kalbimde sızlama ya başladı oksijen alamama hissi var Napıcam bilmiyorum
Canım helvanın bir faydası yok zaten.
Süt yapar diyor eskiler ama ben inanmıyorum. Helvadan sonra içilen su yapabilir ama 🤣

Yarın öğlen yeni taşınan komşum kahveye çağırdı
1 gün önceden haber verdiyse kahve yanına birşeyler hazırlamıştır.
Şimdi hicbirsey yemeyip, sanki onu begenmemisim gibi görünmek istemiyorum . Keşke kızım kreste olmasaydı, ona yedirirdim tabağı :KK43:
Mümkün olduğunca az yemeğe calisicam. Hemen diyetteyim sohbetini acacam.
Komşum Rus bu arada. İnşallah türk.yemek kültürünu benimseyip, özünden kopmamistir, hamur işi şerbet yapmaz :rolleyes:

Perşembe günü de akşam oturmasına çağrıldık. Bu grupta 5-6 çeşit yapıyor. Bu arkadaşın da 3 aylık bebeği var, inşallah çeşiti çok abartmak. Akşam yemegini yemeden gidecem artık oraya da.

Yani nelerle mücadele ediyorum bende :KK42:
Evren sana karşı hareketler yapıyor..Retro sana iyi gelmiyor bebeğimmm:KK53::KK53::KK70::KK70:
Hastroloji yapayım dedim azcık:KK70::KK70:
Suan inanamiyorum bisi yasiyorum gercekmi kocam beni diyetisyene goturmegi teklif etti dogru yazdim walla hem bizim sehirde degil 45 dk mesafedeki bi met edilen dr.a
oooo maşallah süper..

selam kızlar...
Bugün sabahtan odamdaydım yemeğimi yedim ..1.5 da yan bloğa gidip arkadaşa yardım edeceğim...
sabah 7.30
:kk77::kk77::kk77:
peynirli omlet
azcık köy lavaşı
peynir zeytin roka

Öğlen
mısır çorbası(aslında çok nişastalı ama yedim mecbur)
belen köfte
mandalina

Sonrasında nescafe yanında mixmey hurma(carrefour dan aldım meyve pestili yanii doğal gün kurusu gibi..)

Bir dilim peynire
Yarım salatalık
Birtane küçük domates
Birtane havuç
Çay
İki dilim ekmek

Bir porsiyon mantı
Koca tabak salata
Ekmek yemedim

ekmek yememen iyi olmis cnku mamti yemissin cnm
Tahin sut yapiyor olablir ben bilmiyorum ama mide de yakar cok fazla bnde cok severim ama yeme istersen onun yerine hurma ve salata vs yesen iyi olur
Su bikac istedigim seyleri yicem menu bildirmicem bilginiz olsun bugun lahmacun ve tatli falan ;) pazartesi kan tahlili icin randewu aldim bakalim
cnm bnce siyetisyene gidiyorum diye istedigininyiyip icme o kadar ugrastin 2 kilo heriden baslama ben olsam oraya gidecegim icin daha cok dikkat ederdim midemi kucultmeye calisirdim yoksa baslarken cok zorla irsin yaoamazsan da hem ozguvenin hem de paran bosa gider
selam kızlar...
Bugün sabahtan odamdaydım yemeğimi yedim ..1.5 da yan bloğa gidip arkadaşa yardım edeceğim...
sabah 7.30
peynirli omlet
azcık köy lavaşı
peynir zeytin roka

Öğlen
mısır çorbası(aslında çok nişastalı ama yedim mecbur)
belen köfte
mandalina

Sonrasında nescafe yanında mixmey hurma(carrefour dan aldım meyve pestili yanii doğal gün kurusu gibi..)
Cnm nasil gidyor karatay

Öğlen yaptım kahvaltı o nedenle şuan fırında sebzeler var azıcık fırça ile yağladm kızarsın yoğurtlayop yerim ondan önce muzu tarçınla yoğurtlu yesem ikidefa yoğurtlu biraz faza olabilir o nedenle Sadettin tarçınlı yemeyi düşünüyorum akşamda salata yerim sadece diye düşünüyorum yine yediklerim yazıcamda planımıda anlatayım yapma dediğiniz birşey olur diye :)

Anladım canım.
Benim yaşadığım yerde aylık 150-170 arası fiyatlar.
Senin gideceğini de inceledim, genç bir bayan.
Yararlı olacağına eminim. En az ayda 5 vereceksin insallah
Insallah canim burda 4 atkadas gidiyor bize biraz uzak ama sikintili bunyelerde cok ise yaramis hastalari hep seker trioid hasimato vb cok olumlu sonuc almis 150 tlmis 20 gunde bir cagiriomus

Şimdilik fena değil ama o aldığım 800 gitmişti ya sonrasında tık yok gibi..Ama regl de yaklaştı ondandır...
Haftaya pro ağırlıklı yapıcam..
Zaten bu tarz diyetlerin ozelligi bu doyuyordun kilo yavas gidiyor ama muhakka gidiyor haftaya saf pro yaoarsan eminim 1 kg civarinda gidecek canim

Kahvaltı
Yarım krep
4 kaşık yoğurt
1 mandalina

Ara
1 elma

Öğlen
5 sikim çiğ köfte
1 bardak ayran. Yesillik
Yarım dilim irmikli pasta

Akşam
5 kaşık yoğurt.

Öğlen misafirlikteydim. Rus komşum maşallah benden daha türk olmuş. Çiğ köfte yoğurdu bir güzel. Biraz anlaştık bazı kelimelerin Türkçesini telden bakıp söyledi. Konuşmayı tam öğrenemese de, Türk yemeklerini hemen öğrenmiş.

Öğlen ağır olduğu için akşamı da yoğurtla gecistirdim.

Back
X