- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Bence iyisinSevabiyla gunahiyla yaziyorum yazacagim icin dikkat etmeye calisiyorum olabildigi kadar nasil gidiyorum kizlar?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence iyisinSevabiyla gunahiyla yaziyorum yazacagim icin dikkat etmeye calisiyorum olabildigi kadar nasil gidiyorum kizlar?
Teşekkürler canimcimmBence iyisin![]()
Colada cok anlamadim ama gecen sekerli kahwe werdiler yanlislikla ay korkunctu serbet ictim sandim
Canım keşke 1 dilim yeseydin pastayıKızlar bende yazayım bugün kusuruma bakmayın menü menoye benzemesi misafirlikteydim
sabah iki dilim tahin helvası
iki dilim ekmek
iki bardak çay
Akşam
Bir kase çorba
Bir kaşık pilav
Bir dilim küçük börek
Birtane etli sarma
İki kaşık türlü
İki kaşık hoşaf
3 kaşık salata
İki saat sonra da iki dilim pasta küçük
Kızla uğraşırken yemek yiyemedim çorba hariç :) oldu bikere napalm yarın ekmek yemem olur dimi ama haftada ikigün ekmeksiz geçirsem akşamları anladım ki hatırlıyorumCanım keşke 1 dilim yeseydin pastayın
Yarın telafi edersin![]()
Tabiki hoşgeldin canım hedefin kaç kilo vermek kac kilosunMerhaba kızlar iyi akşamlar bende diyet yapiyorum 1 2 gruptadayım burayada rastgele denk geldim hoşuma gitti araniza katılabilir miyim?
Tabi ki canım hoşgeldinMerhaba kızlar iyi akşamlar bende diyet yapiyorum 1 2 gruptadayım burayada rastgele denk geldim hoşuma gitti araniza katılabilir miyim?
70 kiloyla başladım canım 3 hafta oldu 66.3 yim şuan hedefim 50 55 arası olsam yeterTabiki hoşgeldin canım hedefin kaç kilo vermek kac kilosun
Hoşbulduk canim karatay diyeti yapıyorum bende 3 hafta oldu 70den 66.3 oldum şuan 50 55 olsam onada razıyımTabi ki canım hoşgeldinkendini tanıtır misin bize.
70 kiloyla başladım canım 3 hafta oldu 66.3 yim şuan hedefim 50 55 arası olsam yeterTabi ki canım hoşgeldinkendini tanıtır misin bize.
Ah canım ya ben de 70.3 kiloyla başladım bu Cuma 65.9 u gördüm aynıyız yani inşaAllah hep beraber azim gayret ve motivasyonla başaracağız benim de 18 gün oldu kendi diyet programım var onu uyguluyorum emzirirken zorlanıyorum çok şükür.Hoşbulduk canim karatay diyeti yapıyorum bende 3 hafta oldu 70den 66.3 oldum şuan 50 55 olsam onada razıyım![]()
70 kiloyla başladım canım 3 hafta oldu 66.3 yim şuan hedefim 50 55 arası olsam yeter
Iki kez alıntı yapmışsım ya düzeltemedimdeAh canım ya ben de 70.3 kiloyla başladım bu Cuma 65.9 u gördüm aynıyız yani inşaAllah hep beraber azim gayret ve motivasyonla başaracağız benim de 18 gün oldu kendi diyet programım var onu uyguluyorum emzirirken zorlanıyorum çok şükür.
Olsun canim önemli değilIki kez alıntı yapmışsım ya düzeltemedimdeOo maşallah cok iyi vermişsiniz Allah bağışlasin kendinize uygun diyet yapmanız iyi olmuş emzirirken zorlanmazsanız
Amin canımOlsun canim önemli değilAmin bütün evlatlarımızı korusun Rabbim
önceden aç kalarak verdim kilo ama zorlandım haddinden fazla
şimdi kendimi düşünürken çocuğumun hakkına giremezdim birşey söyleyeyim mi sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri sütüm de çoğaldı kızım 16 aylık olacak yakında uzun uzun süt edebiliyor mutluyum memnunum
![]()
Dimi am doğru beslenince sütte oluyor kilolarda gidiyor :)))Olsun canim önemli değilAmin bütün evlatlarımızı korusun Rabbim
önceden aç kalarak verdim kilo ama zorlandım haddinden fazla
şimdi kendimi düşünürken çocuğumun hakkına giremezdim birşey söyleyeyim mi sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri sütüm de çoğaldı kızım 16 aylık olacak yakında uzun uzun süt edebiliyor mutluyum memnunum
![]()