Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selamlar :KK36:

sabah+öğlen:
bir tabak peynir
bir domates
8-10 yeşil zeytin
yarım simit
yarım paket kraker
2 fincan filtre kahve

akşama doğru:
protein bar

akşam:
1,5-2 porsiyon çiğ köfte
çeyrek marul
3 kaşık kadar nar ekşili sos
çeyrek limon
kivili activia
filtre kahve
kafeinsiz kahve

su en az 2,5-3 litre içtim.

öğlen dışardaydım, elimden geldiğince yürümeye çalıştım, 12.000 adım olmuş:KK73:

Aytanesii Aytanesii Allah kavuştursun canım
M Maridraw azmine hayranım
Safransari Safransari canım karnıbahar kısırını nasıl yapıyorsun tam tarif verirmisin herkes yapacakmış ben kusur kalmayım :)
karnıbahar kısırı diye bir yemek olduğunu ben de ilk defa burdan öğrendim. hiç aklıma gelip de almıyorum ama tekrar hatırlamış oldum, mutlaka deneyeceğim.

Kızlar bizim evde bende dahil herkes ishal büyük oğlanın yarın 7 gün olacak küçüğün 4 benim 3 gün oldu birtürlü toparlayamıyoruz önerisi olan var mı bide istifra olayı var bittim artık
amip yada bulaşıcı bir enfeksiyon olmalı. çok tehlikeli. geçmiş olsun.

doktora gittiniz mi? ne dedi?

amip yada bulaşıcı bir enfeksiyon olmalı. çok tehlikeli. geçmiş olsun.

doktora gittiniz mi? ne dedi?
Geçen hafta büyüğü götürdüm önceki hafta soğuk algınlığı olmuştu onun etkisidir üşütmüştür dedi bağırsak düzenleyici ve bulantı için şurup verdi bulantı için şurup işe yaradı gibi ama ishal hep devam ediyor yarın daha devam ederse salı gününe randevu alayım eşimde izin alsın yine gidelim belki tahlil falan yaparlar çok canımı sıkmaya başladı bu durum

Kızlar bizim evde bende dahil herkes ishal büyük oğlanın yarın 7 gün olacak küçüğün 4 benim 3 gün oldu birtürlü toparlayamıyoruz önerisi olan var mı bide istifra olayı var bittim artık
Canım doktora gitmediniz mi? Ben de ergenken zehirli ishal oldum aynı ishal kusma ateş titreme 3 gün bekledim gecmeyince acile gittik yatısımı yapmışlardı 😕 tehlikeli bir durum bence hemen önlem alın şu anlık tavsiyem tuz ve şekerli şu için bana öyle demişlerdi

ben bıraktım fıstığı, artık almıyorum. ama her gördüğümde bir iç geçiriyorum :KK70:
Eşim alıp alıp geliyor sorma 😄
Ha bu arada senin kremayı Migros’ta da bulamadım. Ne kremaymış arkadaş yer yarılmış içine girmiş 😄😄
Canım çok geçmiş olsun mutlaka doktora gidin, salgın gibi bir şey galiba.
Şifa niyetine zayıflama niyetine ye hepsini 😊 afiyet olsun canim 😙
Şifa niyetine yedim :KK70: Zayıflama niyetine yesem de tutmaz o niyet 🤣🤣 küçük bir avuç yedim üzerine de bir bardak limonlu su içtim kesti çok şükür :)

Ha bu arada senin kremayı Migros’ta da bulamadım. Ne kremaymış arkadaş yer yarılmış içine girmiş 😄😄

Şifa niyetine yedim :KK70: Zayıflama niyetine yesem de tutmaz o niyet 🤣🤣 küçük bir avuç yedim üzerine de bir bardak limonlu su içtim kesti çok şükür :)
Nasrettin hocanın bir fıkrası vardı ya onda diyordu hocam göl maya tutar mı diyince, hoca da ya tutarsa demişti ya sen niyet et bence ya tutarsa 😂

Bu saatte uyumayalar neler yapıyorsunuz bir akıl verin. İnsan bu saatte yemek yemekten başka ne yapar ki :KK70: Normalde bu saatler uykumun en derin vakitleridir, uyuyamayınca sıkıntıdan boğaza sarıyorum:işsiz:
TRT 1 de sinema filmi var canım onu izleyip kahve içiyorum ☺ yemeyi engelliyor

Bu saatte uyumayalar neler yapıyorsunuz bir akıl verin. İnsan bu saatte yemek yemekten başka ne yapar ki :KK70: Normalde bu saatler uykumun en derin vakitleridir, uyuyamayınca sıkıntıdan boğaza sarıyorum:işsiz:
Ben hala uyumadım çocuk ateşlendi daha çok artarsa diye bekliyorum dolven verdim sirkeli bezle ateşi düşürdüm biraz önce de sade kahve içtim şimdi uyuyacam nöbeti eşime devrediyorum yemekten sonra koltukta sızdı 2 de kaldırdım uykuyu aldı takılsın biraz oğlunun yanında

Kızlar iyi akşamlar hepinize ben bugün ultra serbest gün yaptım kendime Allah affetsin 😊😅

Sabah 10.30 da
3 bardak çay ile
1 küçük çatal patates kızartması yedim
Her zaman ki kahvaltı menum vardı.

Saat 3 de
1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi
Yarım Trabzon hurması
1.5 küçük kivi

Saat 6 da
Pidem den 4 kibrit kutusu kadar çok ince hamurlu pide ( tavuklu biberli ve az da kaşar peyniri vardı)
350 ml ayran
Büyük kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası

Saat 9 da
1 profiterol
4 yemek kaşığı supangle
4 çiğ köfte ( tabakta 2 tane var hazırlarken 2 tanesini dayanamadım yedim 😔🙆🙈🙊

Eki Görüntüle 2572996

Sabah 1 saat leslie yaptım
Öğlen 1 saatten fazla yürüdüm
Saat 11 de 1 saat leslie yapacağım
Saat 12 gibi 1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 kupa da yeşilçay ve kayısı çayını karıştırıp içeceğim.
cnm baya spor yaomissin yanmistir onlar bir de haftasonunu en az hasarla atlatmak onemlo snde oyle yaomissin herci gec oomus ama birdahakine saate dikkat edersin cnm
Kızlar ben de leslie yapmayı düşünüyorum başlangıç olarak hangisinden başlamalıyım baya dikkatimi çekiyor bu aralar
3 mil yaoiyordum ben bir zamanlar
cnm lutfen dr a gidin salgin olurr mikrop olur bugun hemen bir aile hekimine gorunun en yakin litfen bakk ihmal etme sakin

iyiki bulamadin kremayi cnku cok kolarili bisey krema hergun onla kahve icmeni dusunememdim😊😊
fillmmm nefkiksss acikiosan leblebi ye cnm cnku bnde yemegi eeken yiyenlerdenim acikirim hep

Back
X