Sagol canım benimMuthiş canım maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canım benimMuthiş canım maşallah
Sen sporunu yap kalori yak, ben şimdi gidip fıstık yiyeceğimKızlar 1 saat yapacağım sporu 1.30 saat yaptım ☺ şampiyon dizisi vardı müzik filan baya gaza geldim![]()
ben bıraktım fıstığı, artık almıyorum. ama her gördüğümde bir iç geçiriyorumSen sporunu yap kalori yak, ben şimdi gidip fıstık yiyeceğim![]()
karnıbahar kısırı diye bir yemek olduğunu ben de ilk defa burdan öğrendim. hiç aklıma gelip de almıyorum ama tekrar hatırlamış oldum, mutlaka deneyeceğim.Aytanesii Allah kavuştursun canım
M Maridraw azmine hayranım
Safransari canım karnıbahar kısırını nasıl yapıyorsun tam tarif verirmisin herkes yapacakmış ben kusur kalmayım :)
amip yada bulaşıcı bir enfeksiyon olmalı. çok tehlikeli. geçmiş olsun.Kızlar bizim evde bende dahil herkes ishal büyük oğlanın yarın 7 gün olacak küçüğün 4 benim 3 gün oldu birtürlü toparlayamıyoruz önerisi olan var mı bide istifra olayı var bittim artık
Geçen hafta büyüğü götürdüm önceki hafta soğuk algınlığı olmuştu onun etkisidir üşütmüştür dedi bağırsak düzenleyici ve bulantı için şurup verdi bulantı için şurup işe yaradı gibi ama ishal hep devam ediyor yarın daha devam ederse salı gününe randevu alayım eşimde izin alsın yine gidelim belki tahlil falan yaparlar çok canımı sıkmaya başladı bu durumamip yada bulaşıcı bir enfeksiyon olmalı. çok tehlikeli. geçmiş olsun.
doktora gittiniz mi? ne dedi?
Şifa niyetine zayıflama niyetine ye hepsiniSen sporunu yap kalori yak, ben şimdi gidip fıstık yiyeceğim![]()
Canım doktora gitmediniz mi? Ben de ergenken zehirli ishal oldum aynı ishal kusma ateş titreme 3 gün bekledim gecmeyince acile gittik yatısımı yapmışlardıKızlar bizim evde bende dahil herkes ishal büyük oğlanın yarın 7 gün olacak küçüğün 4 benim 3 gün oldu birtürlü toparlayamıyoruz önerisi olan var mı bide istifra olayı var bittim artık
Eşim alıp alıp geliyor sormaben bıraktım fıstığı, artık almıyorum. ama her gördüğümde bir iç geçiriyorum![]()
Canım çok geçmiş olsun mutlaka doktora gidin, salgın gibi bir şey galiba.Kızlar bizim evde bende dahil herkes ishal büyük oğlanın yarın 7 gün olacak küçüğün 4 benim 3 gün oldu birtürlü toparlayamıyoruz önerisi olan var mı bide istifra olayı var bittim artık
Şifa niyetine yedimŞifa niyetine zayıflama niyetine ye hepsiniafiyet olsun canim
![]()
Nasrettin hocanın bir fıkrası vardı ya onda diyordu hocam göl maya tutar mı diyince, hoca da ya tutarsa demişti ya sen niyet et bence ya tutarsaEşim alıp alıp geliyor sorma
Ha bu arada senin kremayı Migros’ta da bulamadım. Ne kremaymış arkadaş yer yarılmış içine girmiş
Canım çok geçmiş olsun mutlaka doktora gidin, salgın gibi bir şey galiba.
Şifa niyetine yedimZayıflama niyetine yesem de tutmaz o niyet
küçük bir avuç yedim üzerine de bir bardak limonlu su içtim kesti çok şükür :)
Bir sonraki sefer deneyeyimNasrettin hocanın bir fıkrası vardı ya onda diyordu hocam göl maya tutar mı diyince, hala da ya tutarsa demişti ya sen niyet et bence ya tutarsa![]()
TRT 1 de sinema filmi var canım onu izleyip kahve içiyorum ☺ yemeyi engelliyorBu saatte uyumayalar neler yapıyorsunuz bir akıl verin. İnsan bu saatte yemek yemekten başka ne yapar kiNormalde bu saatler uykumun en derin vakitleridir, uyuyamayınca sıkıntıdan boğaza sarıyorum
![]()
Tabi sen 9’da yedin acıkmazsın ben 17.30’da yedim akşam yemeğimiTRT 1 de sinema filmi var canım onu izleyip kahve içiyorum ☺ yemeyi engelliyor
Ben hala uyumadım çocuk ateşlendi daha çok artarsa diye bekliyorum dolven verdim sirkeli bezle ateşi düşürdüm biraz önce de sade kahve içtim şimdi uyuyacam nöbeti eşime devrediyorum yemekten sonra koltukta sızdı 2 de kaldırdım uykuyu aldı takılsın biraz oğlunun yanındaBu saatte uyumayalar neler yapıyorsunuz bir akıl verin. İnsan bu saatte yemek yemekten başka ne yapar kiNormalde bu saatler uykumun en derin vakitleridir, uyuyamayınca sıkıntıdan boğaza sarıyorum
![]()
cnm baya spor yaomissin yanmistir onlar bir de haftasonunu en az hasarla atlatmak onemlo snde oyle yaomissin herci gec oomus ama birdahakine saate dikkat edersin cnmKızlar iyi akşamlar hepinize ben bugün ultra serbest gün yaptım kendime Allah affetsin
Sabah 10.30 da
3 bardak çay ile
1 küçük çatal patates kızartması yedim
Her zaman ki kahvaltı menum vardı.
Saat 3 de
1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi
Yarım Trabzon hurması
1.5 küçük kivi
Saat 6 da
Pidem den 4 kibrit kutusu kadar çok ince hamurlu pide ( tavuklu biberli ve az da kaşar peyniri vardı)
350 ml ayran
Büyük kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası
Saat 9 da
1 profiterol
4 yemek kaşığı supangle
4 çiğ köfte ( tabakta 2 tane var hazırlarken 2 tanesini dayanamadım yedim
Eki Görüntüle 2572996
Sabah 1 saat leslie yaptım
Öğlen 1 saatten fazla yürüdüm
Saat 11 de 1 saat leslie yapacağım
Saat 12 gibi 1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 kupa da yeşilçay ve kayısı çayını karıştırıp içeceğim.
3 mil yaoiyordum ben bir zamanlarKızlar ben de leslie yapmayı düşünüyorum başlangıç olarak hangisinden başlamalıyım baya dikkatimi çekiyor bu aralar
cnm lutfen dr a gidin salgin olurr mikrop olur bugun hemen bir aile hekimine gorunun en yakin litfen bakk ihmal etme sakinKızlar bizim evde bende dahil herkes ishal büyük oğlanın yarın 7 gün olacak küçüğün 4 benim 3 gün oldu birtürlü toparlayamıyoruz önerisi olan var mı bide istifra olayı var bittim artık
iyiki bulamadin kremayi cnku cok kolarili bisey krema hergun onla kahve icmeni dusunememdimEşim alıp alıp geliyor sorma
Ha bu arada senin kremayı Migros’ta da bulamadım. Ne kremaymış arkadaş yer yarılmış içine girmiş
Canım çok geçmiş olsun mutlaka doktora gidin, salgın gibi bir şey galiba.
Şifa niyetine yedimZayıflama niyetine yesem de tutmaz o niyet
küçük bir avuç yedim üzerine de bir bardak limonlu su içtim kesti çok şükür :)
fillmmm nefkiksss acikiosan leblebi ye cnm cnku bnde yemegi eeken yiyenlerdenim acikirim hepBu saatte uyumayalar neler yapıyorsunuz bir akıl verin. İnsan bu saatte yemek yemekten başka ne yapar kiNormalde bu saatler uykumun en derin vakitleridir, uyuyamayınca sıkıntıdan boğaza sarıyorum
![]()