Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Herkese günaydın
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 63.2
Bu haftaki kilom: 62
Aradaki fark: - 1200 gr
Yuzde: 1.8987

Çok mutluyum kızlar ilk defa bu kadar kilo verdim 1 haftada devami gelir inşallah hemen yazmak istedim Sali gunu kizin dogum gunu olmasina ragmen ki o zaman pasta borek sarma yemiştim ohhh kilo veren herkesi tebrik ediyorum 😁😍😘🥰👭 böyle devam edip 1 ayda en az 59 u görmek istiyorum

Senin baya ince cnm 65-70 kilo olan bedene uygun gibi üst kaç bedensin?

Aa demek bıraktı küçük hanım sağlık olsun benim olanda kendi bırakmıştı 1,5 yaşındayken zaten kısa emerdi

Hayırdır cnm iştahını kapatacak birseymi oldu 😕
evet canım . benim iştah moral düşünce kapanıyor
işler yoğundu dün . bi takım sıkıntılı durumlar oldu. böyle.
söylemlere takılmak istemiyorum . ama bazen elinde olmuyor işte. canını sıkılıyor .

Al bende de o kadar bende şu aralar çok üşeniyorum edende çıkmıyorum en son 3 gün önce market alışverişi için çıkmıştım🙁
kış modu . normal . ben de yazın çok aktifim ama kışın - kış uykusu - modundayım . canım kış uykusuna yatmak istiyor . her kış .
:KK57:

Hayırlı sabahlar... ilk bildirim benden gelsin.

Rumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6

Geçen hafta: 56.8
Bu hafta: 56.2
Fark: -600 g
Yüzde: 1.05

Herkese bol eksiler diliyorum:KK54:
tebrik ederim . baya baya eksildin . bakalım birinci kim .

Selam kızlar
Gelemedim bu ara yoğunluktan bir de dikkat edemedim saldım bu hafta, şimdi tartıldım kilo vermişim şaşırdım...
Kilo bildirimim
Rumuz ficans
Geçen hafta 77.7
Bu hafta 77.0
Fark 700 gr
% 0.900
seni de tebrik ediyorum . maşallah diyorum .
ama fark kısmına - yazsaydın keşkemmmm.
daha etkileyici görünüyor

Herkese günaydın
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 63.2
Bu haftaki kilom: 62
Aradaki fark: - 1200 gr
Yuzde: 1.8987

Çok mutluyum kızlar ilk defa bu kadar kilo verdim 1 haftada devami gelir inşallah hemen yazmak istedim Sali gunu kizin dogum gunu olmasina ragmen ki o zaman pasta borek sarma yemiştim ohhh kilo veren herkesi tebrik ediyorum 😁😍😘🥰👭 böyle devam edip 1 ayda en az 59 u görmek istiyorum
yuhhhhhhhhhhhhhh

hey maşallah . çok hızlısın . :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

İyi geceler kızlar bugün kendimi çok çok çok aç hissediyorum 😕

Sabah 10 da
3 bardak çay içtim yanında

Eki Görüntüle 2574650

Saat 4 de
1 büyük kase kereviz çorbası acılı ekşili
2 kaşık salçalı makarna
1 minicik nagıt küçük kızımdan kaldı

Saat 6.10 da
Kereviz yapraklarını 1 çay kaşığı ayçiçeği yağı 1 tatlı kaşığı salça ile kavurdum 2 kaşık yoğurt ve pul biberle yedim
Yarım havuç ve yarım kırmızı pancar salatası sadece limonlu

Eki Görüntüle 2574651

Az önce eve geldik karnım acıktı
1 kaşık makarna
1 çatal noodle makarna

Sabah 1 saat leslie yaptım
Şimdi 30 dk leslie yapacağım
1 kupa sade türk kahvesi içeceğim tarçınlı
2 kupa ıhlamur içtim
1 kupa yeşilçay içtim
500 ml şu içtim

Çok halsizim halen regl olmadım deli gibi yemek yemek istiyorum kendimi tutmak için sıvı alıyorum 😳 ancak bu kadar tutabildim kendimi kızlar 😢
canım gayet tutmuşsun kendini. daha ne olsun .
hayal in dediği gibi senin tutmadığın şeyler diyet şeyleri zaten . miktarlar , porsiyonlar . hiç bir abartma yok .

tebrik ederim .

bazen böyle aynı şeyleri yiyince . diyetin ilk başlarında ( ya da sağlıklı beslenme)

çok güzel giderken anlık , günlük ataklar yaşaman normaldir. bunu bekliyordum senden .
ve o gün dün olmuş . ve atlatmışsın . çok sevindim senin adına.
en çok sen vermişsindir bu hafta diye bekliyorum . bakalım .

Canım giydiğim su disco tayt dediklerinden. Yani ince gösteriyor güya. O haldeki halim bile üst nedenle çok fark.var aramda.
anam
çok fıstıksın yaa.
disko taytını yesinler

basenler küçülür yavaş yavaş , sıkma canını . böyle de çok güzelsin.

benim kilo
51.7

pek değişmiyor gibi. üç aşağı beş yukarı :KK52::KK52::KK52:

bu sabah az magnolya kalmıştı . 2 yemek kaşığı var yok . onu yedim .
işe gelince süt+su ile kahve

öğlen için
yoğurtlu kereviz
4 adet ceviz
marul
1 portakal
başka bi şey yokhhh.
portakalı yemeyi düşünmüyorum . bilmiyorum .
ama kereviz salatam kocca kavanoz . 800 ml.

Canım kv ye gittik orada yemek vardı ama patates yemegiydi kendime yemek salata yapıp götürdüm çünkü bir tek onları yiyebildim 😕
kv bozulmadı mı . yemeğini kendin götürünce. benimki suratı sirke satardı öyle bi şey yapsam .

Bugün oğluşumun doğum günü bir planım yok ufak bir kutlama yaparız aile arasında çok istiyor bu sene pasta mum maytap fln birde Bayadır uzaktan kumandalı araba istiyordu bakalım nasip olursa artık
bilinçli artık doğum günüyle ilgili 5 yaşına girdi
Oglusunun dogum günü kutlu olsun canım nice mutlu saglikli yaslari olsun🥳🥳🥳

Bugün oğluşumun doğum günü bir planım yok ufak bir kutlama yaparız aile arasında çok istiyor bu sene pasta mum maytap fln birde Bayadır uzaktan kumandalı araba istiyordu bakalım nasip olursa artık
maşallah paşama. doğum günü kutlu olsun . sağlıklı uzun yaşları olsun . Allah güzel günlerini göstersin inşallah.
1578645510362.webp

Canim doğum günü kutlu olsun Paşa'nın
Benim kız da bu sene doğum günü istiyor. Herkese haber ver gelirken bana hediye getirsinler diyor :))
Benim kızım isteği de, 5 sayılı balon var ya, ondan istiyor.
Biz doğumgünü den bir gün önce, memlekete gideceğiz. Orda birşeyler yaparız artik

Back
X