Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim doğum günü kutlu olsun Paşa'nın
Benim kız da bu sene doğum günü istiyor. Herkese haber ver gelirken bana hediye getirsinler diyor :))
Benim kızım isteği de, 5 sayılı balon var ya, ondan istiyor.
Biz doğumgünü den bir gün önce, memlekete gideceğiz. Orda birşeyler yaparız artik
aaa. güzel . bak o balonları ben de seviyorum
ne zamandı doğumgünüsü.

aaa. güzel . bak o balonları ben de seviyorum
ne zamandı doğumgünüsü.
Ayın 19 UNDa.
17 sinde tatil, 18 inde gidecez bizde.
Geçen bir arkadaşının doğum günüydü ona gittik, babannesi çocuğa çeyrek altın takmıştı.
Anne doğum günümde bana da madalyon yakacaklar mi diyor, bende anlamadım ne madalyonu diye, meğer çeyrek altını kasdediyirmus :KK70:

20200110_110632.webp

Rumuz= ertugrulunhalimesi
Başlangıç tarihi= 10.12.2019
Başlangıç kilom= 70.3
Önce ki hafta kilom= 64.3
Güncel kilom= 63.5
Fark= -800
Yüzde =% 1.24

Regl olamadım helen 😕

Bende bildirim yapayım
Aytenazmi
Başlangıç 63.3
Geçen hafta 60.9
Bu hafta 59.9
Fark -1000
Kızlar kızım dış yüzünden ateşleniyor akşamdan beri dah kahvaltı bile yapamadm dua edin hayırlı cumalar
Bizim ki de aynı 2 aydır cikamadilar ilk dişleri mi çıkacak? Hayırlı cumalar canım😊

Ayın 19 UNDa.
17 sinde tatil, 18 inde gidecez bizde.
Geçen bir arkadaşının doğum günüydü ona gittik, babannesi çocuğa çeyrek altın takmıştı.
Anne doğum günümde bana da madalyon yakacaklar mi diyor, bende anlamadım ne madalyonu diye, meğer çeyrek altını kasdediyirmus :KK70:
ay kuzum yaaaa.
benim çocuklar da öyle özeniyor . biz de kaynımın kızına takınca ipek öyle madalyon demişti.
madalyonu var diye.
kıyamam yaaa.
ne güzel şeyler bunlar . Allah ömür versin

Bizim ki de aynı 2 aydır cikamadilar ilk dişleri mi çıkacak? Hayırlı cumalar canım😊
oy kuzum . dikkat et . diş çıkarma dönemi . aman zor olur . kolayca çıksın dişler inşallah .
sen de güzel vermişsin kuzum . maşallah sana. yediklerinin hakkını veriyor vucudun da.
daha kahvaltı yapmadın mı.
yap bi an önce . bi şeyler ye.

oy kuzum . dikkat et . diş çıkarma dönemi . aman zor olur . kolayca çıksın dişler inşallah .
sen de güzel vermişsin kuzum . maşallah sana. yediklerinin hakkını veriyor vucudun da.
Yaptım canım eşim de evdeydi izinli bugün çocukların kahvaltısını yaptır derken vakit geçti yeni yazdım 😊 sağol canım regl de olursam rahatlayacağım ama çünkü rahatsızlık veriyor bana karnın tuvalete çıktığım halde şiş ve ağrıyor bugün olurum belki

İlk kızım diş çıkartırdı ben öyle anlardım dişi patladığında ne huysuzluk ne ateş ne ağrı hiç bir belirti yoktu 😄 küçük kızım da tam tersi her dis çıkarken aşırı derecede huysuz ağrılı oluyor ateşi arada yükselip iniyor keşke o da ablası gibi olsaydı bu azı ve köpek dişleri çok zor çıkıyor 2 ay oldu daha patlamadı😕

İlk kızım diş çıkartırdı ben öyle anlardım dişi patladığında ne huysuzluk ne ateş ne ağrı hiç bir belirti yoktu 😄 küçük kızım da tam tersi her dis çıkarken aşırı derecede huysuz ağrılı oluyor ateşi arada yükselip iniyor keşke o da ablası gibi olsaydı bu azı ve köpek dişleri çok zor çıkıyor 2 ay oldu daha patlamadı😕
Canım benim kızım da 14 aylık çıkarmıştı ilk dışını. Bu yüzden Dr a gittik baya hormon testi yapıldı hatta.

Bugün oğluşumun doğum günü bir planım yok ufak bir kutlama yaparız aile arasında çok istiyor bu sene pasta mum maytap fln birde Bayadır uzaktan kumandalı araba istiyordu bakalım nasip olursa artık
bilinçli artık doğum günüyle ilgili 5 yaşına girdi
Doğum günü kutlu olsun 🥳🥳
Bende bildirim yapayım
Aytenazmi
Başlangıç 63.3
Geçen hafta 60.9
Bu hafta 59.9
Fark -1000
Kızlar kızım dış yüzünden ateşleniyor akşamdan beri dah kahvaltı bile yapamadm dua edin hayırlı cumalar
Çok geçmiş olsun canım
hayal_hatun hayal_hatun bizi kara listeyi bir aydır nerdeyse yapmamistim
Eki Görüntüle 2574835
Bak beni 66.2 yazmış :KK53:

Herkese günaydın
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 63.2
Bu haftaki kilom: 62
Aradaki fark: - 1200 gr
Yuzde: 1.8987

Çok mutluyum kızlar ilk defa bu kadar kilo verdim 1 haftada devami gelir inşallah hemen yazmak istedim Sali gunu kizin dogum gunu olmasina ragmen ki o zaman pasta borek sarma yemiştim ohhh kilo veren herkesi tebrik ediyorum 😁😍😘🥰👭 böyle devam edip 1 ayda en az 59 u görmek istiyorum
cnm bak vucut tam ke diginden vazgecince direk saliyor gercekten strest yapmana gerek yok sen zaten dogru seyler yapiyorsun brawo
@demirleke canını sıkma dicem ama olmuyor bosver gitsin isyerinde sıkıntılar mobbingler hep olur yeni bi gun dun dünde kaldi bosver
bnm de skintili gecti bugun ama kendimi yipratmamaya calisiyorum 😥
Bugün oğluşumun doğum günü bir planım yok ufak bir kutlama yaparız aile arasında çok istiyor bu sene pasta mum maytap fln birde Bayadır uzaktan kumandalı araba istiyordu bakalım nasip olursa artık
sogum gnu kutlu olsin cnmmmm masallah
Rumuz Sarfansari
Geçen hafta 59.4
Bu hafta 58.8
Fark -600gr
Yüzde %0.99
saefancim harikasin cnm masallah sana
Bende bildirim yapayım
Aytenazmi
Başlangıç 63.3
Geçen hafta 60.9
Bu hafta 59.9
Fark -1000
4 kg gtmis geldginden beri cok iyi masallah
Eki Görüntüle 2574814

Rumuz= ertugrulunhalimesi
Başlangıç tarihi= 10.12.2019
Başlangıç kilom= 70.3
Önce ki hafta kilom= 64.3
Güncel kilom= 63.5
Fark= -800
Yüzde =% 1.24

Regl olamadım helen 😕
Istee son zamanlardaki favorim bayiliorum azimli insanlara kendime de istiorum bravo cnm😊😊

Dogum günü kutlu olsun oğlunun canım nice nice güzel yaşlara🎂🎁🎊

Son düzenleme:
Back
X