- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap canım.@demirleke canım sen bildirim yaptınmı göremedim yazdıysan farketmemiş olabilirim başka gelen olmaz herhalde listeyi yapayımmı kızlar birazda bekleyim mi?
Canım 2 lt su içiyorum.cnm dogalgazdan az su icmekten olur seker hastaligindan da olur da o degildir o genelde uzun surede olan biseyden
Peteklere su koy yada ıslak birşey ozaman azıcık beklenir belkiCanım 2 lt su içiyorum.
Doğalgazdan herhalde.
Evi felan da havalandırıyorum. Uyumadan nemlendiriyorum ama kuruyor hava demek.
Eksik ya da yanlış yaptığım varsa affola kızlarKİLO VEREN ŞEKERLER![]()
![]()
Z zeze_35 Geçen hafta=63.2 Bu hafta=62 fark=-1200 gr Yüzde=%1.8987
Aytanesii Geçen hafta=60.9 Bu hafta=59.9 Fark=-1000gr
M Maridraw Geçen hafta=70.3 Bu hafta=63.5 Fark=-800gr Yüzde=%1.24
ficans Geçen Hafta=77.7 Bu Hafta=77.0 Fark=-700 Yüzde=%0.900
hayal_hatun Geçen hafta=56.8 Bu hafta=56.2 Fark:-600 gr Yüzde=%1.05
Safransari Geçen Hafta=59.4 Bu Hafta=58.8 Fark=-600 gr Yüzde=%0.99
KİLO VEREMEYEN ŞEKER
M mochachocolate Geçen Hafta=66.00 Bu Hafta=66.300 Fark=+++++300 gr
Kilo bildirimi yapmayanlar
@Pamuk92
A aaadddaaa
izole
BESTEKIZ
N nnnadal 80 ile arada
@demirleke canım bildirim yaptınmı yaptıysa farketmemiş olabilirim
Hamsimi en sevdiğim ben tavsiye veremeyecegim canım ben doyana kadar yerim balık oluncaKızlar iyi akşamlar akşam yemeği bu saate kaldı az sonra yiyeceğim de hamsi tava ve salata var ne kadar yesem acaba?
Çok güzel olmuş elerin dert görmesin canım seninde şanssızlığına bak liste yapıyorsun kilo alıyorsunKİLO VEREN ŞEKERLER![]()
![]()
Z zeze_35 Geçen hafta=63.2 Bu hafta=62 fark=-1200 gr Yüzde=%1.8987
Aytanesii Geçen hafta=60.9 Bu hafta=59.9 Fark=-1000gr
M Maridraw Geçen hafta=70.3 Bu hafta=63.5 Fark=-800gr Yüzde=%1.24
ficans Geçen Hafta=77.7 Bu Hafta=77.0 Fark=-700 Yüzde=%0.900
hayal_hatun Geçen hafta=56.8 Bu hafta=56.2 Fark:-600 gr Yüzde=%1.05
Safransari Geçen Hafta=59.4 Bu Hafta=58.8 Fark=-600 gr Yüzde=%0.99
KİLO VEREMEYEN ŞEKER
M mochachocolate Geçen Hafta=66.00 Bu Hafta=66.300 Fark=+++++300 gr
Kilo bildirimi yapmayanlar
@Pamuk92
A aaadddaaa
izole
BESTEKIZ
N nnnadal 80 ile arada
@demirleke canım bildirim yaptınmı yaptıysa farketmemiş olabilirim
Salata biraz fazla koy gözün doysun önce canım ye gitsin zaten çok kilo vermişsinKızlar iyi akşamlar akşam yemeği bu saate kaldı az sonra yiyeceğim de hamsi tava ve salata var ne kadar yesem acaba?
Afiyet olsun canımÖlmüşüm açlıktan anca yemek yiyorum kızlar
Menüm
4 tane kayısı
İki bardak su
Öğlen di nerdeyse kahvaltı
İki yumurta
Bir dilim peynir
İki dilim kızarmış ekmek
11 tane zeytin
3 tane kayısı
Akşam
Bir porsiyon kıymalı mantarlı türlü
Bir porsiyon salata iki dilim ekmek
Saol canım aynn öyle tek kilo alan benim yahu sağlık olsun artıkÇok güzel olmuş elerin dert görmesin canım seninde şanssızlığına bak liste yapıyorsun kilo alıyorsun
300 Gr kilo sayılmaz ama iki hafta önce ben 2 kilo birden aldım ya :)))Saol canım aynn öyle tek kilo alan benim yahu sağlık olsun artık![]()
Doyana kadar yeKızlar iyi akşamlar akşam yemeği bu saate kaldı az sonra yiyeceğim de hamsi tava ve salata var ne kadar yesem acaba?
Canım ödemdir seninki. Kaçamak görmedim hiç tabaklarinda.Saol canım aynn öyle tek kilo alan benim yahu sağlık olsun artık![]()
Bu hafta baya baya dikkat etmem lazım hareketsizlik bitiriyor beni seninki ödemdir canım bu hafta ne güzel vermişsin maşallah300 Gr kilo sayılmaz ama iki hafta önce ben 2 kilo birden aldım ya :)))
Hareketsizlikten bence canım bu hafta hiç cikamadim yürüyüşe falan neyse artık önüme bakayım yola devamCanım ödemdir seninki. Kaçamak görmedim hiç tabaklarinda.
Sanırım kayısı ya borçluyum birde akşam erken yemeye dün detoxta yaptım ya sabah icim boşaldı resmenBu hafta baya baya dikkat etmem lazım hareketsizlik bitiriyor beni seninki ödemdir canım bu hafta ne güzel vermişsin maşallah![]()
Evet kayısı detoks gercekten cok işe yarıyor canımSanırım kayısı ya borçluyum birde akşam erken yemeye dün detoxta yaptım ya sabah icim boşaldı resmen![]()