Günaydın hanımlar,
Herkes için bol eksili bir gün olsun inşallah.
Ben bugün tartılmayı unuttum. Evden çok apar topar çıktım sabah. Belki iyi oldu, moralim bozulacaktı o kesin (şu anda hiç bozuk değil sanki

). Olsun kara listeye bu kiloyla girmek iyi olmazdı
Safransari
bu hafta bana üzgün bir surat çiz lütfen:)) Ben baktığım zaman anlarım bu hafta neler olduğunu:))
Beslenmeme gelince, pazar akşamından bu yana saçma sapan beslenme modundayım. Bilenler biliyor ara sıra böyleyim ben. Sadece sıklığı ve uzunluğu değişir. Epeydir bu modda değildim. En son yılbaşındaydı işte. Yine sıklaştı gibi arası

onun öncesinde epeydir böyle değildim diyeyim.
Şimdilik 4 gün oldu. Her sabah kalkıp tamam yaa bu sabah sağlıklı beslenmeye geçiyorum artık diyorum. Tabii sabah pek iştah olmayınca kendime inanarak başlıyorum güne ve sonra karşıma çıkan ilk cezbedici yemekte bütün motivasyonumu yitirip o ilk lokmayla birlikte hunharca yemeye geçiş yapıyorum...
Gerçekten midem çok yorgun. Beynim de öyle. Hayır bir de domino taşları gibi bir tanesi devrilince hepsi devrilmeye mahkum bir hayatım var. İbadetlerimden zevk almıyorum, kitap okuyamıyorum, çok yiyorum diye hayatımın diğer alanları da nasibini almak zorunda mı???
A
aaadddaaa
anlıyorsun beni, mükemmeliyetçi kişilik; ya her şey mükemmel gitmelidir ya da her şey berbat gitmeye mahkumdur. Bir şey tam olamıyorsa o halde hiç olmasın’dır.
Neyse.. sabah sabah kafa şişirmeyeyim

Velhasıl Bugün de kendimden yana umutluyum:)) Tamam yaa sağlıklı beslenmeye geçiş yapıyorum bugün

taam taam