- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Ay bugün yine dünyayı yedimHep bu soyleyemediklerinden hep at icinden gitsin atara atar gidere gider![]()

Valla benden adam olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bugün yine dünyayı yedimHep bu soyleyemediklerinden hep at icinden gitsin atara atar gidere gider![]()
Sabahtan beri dışardayım tam yazacam bir türlü denk getiremedim canım anca geldim sayılır eveKizlar aksam oldu ses cikmadi neden kimse kilo takvimini yapmadi ben arada bi alinan karari kacirmis olabilirmiyim
17 ocak yuzde tablosu
Ertugrulun annesi 0.629
Zeze35 0.16
Bestekiz 2.17
Masalah canım cok guzel vermişsin al bendede o kadar kardeşime gittim bende karneden sonra gezdirmesi alışverişi yemeği falan derken bu saati bulduMerhaba kızlar
Karne işleri malum geç kaldım
Baslangic:76
Geçen hafta:72
Güncel: 70.5
Fark:1.5
Yuzde:%2.08
merhaba, ben 2,1 kg vermiş gibi duruyorum ama bu hafta listede olmamam daha doğru. çünkü hem ne bulursam yediğim hem de hastalanıp ilaç kullandığım için 2 haftada 3 kilo aldım. bu hafta ilaçlar bitince kilolar gitmiş. bugün tekrar ilaca başladım.Canim ben kilo alanlar grubundayim
KILIO VERENLER
1.BESTEKIZ % 2.17
2.@ertuğrulunhalimesi % 0.629
KILO ALANLAR
Z zeze_35
SABIT OLUP KILOSUNU KORUYANLAR
@demirleke
ne güzelİyi akşamlar canlarım
Saat 12.00 da
3 fincan çay, 2 biber ,1 yemek kaşığı salça, yarım minik sosis, 1 tam yumurtayı pisirdim.
2.5 dilim ekmek yedim kucuklerdi ama.
Eki Görüntüle 2577958
Saat 4.30 da
4 büyük kepçe domates çorbası acılı ve peynirli ince 1 kaşar peyniri vardı.
Eki Görüntüle 2577957
Saat 5.10 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 orta boy yeşil elma
Saat 6.10 da
Bir parça kırmızı pancar ve bir kaç yaprak kıvırcıkla yaptığım salata
4 kaşık mantar sote
2.5 kaşık yoğurt
1 kaşık bulgur pilavı
3 minik parça şinitzel
Eki Görüntüle 2577956
Saat 9.30 da 1 saat leslie yapacağım
10.30 da 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 kupa yeşil çay içtim
1.5 lt su içtim.
Aa çok geçmiş olsun. Ciddi bir yanık değildir umarımKızlar kusura bakmayın kızımın elini yaktı kaynanam ondan giremedim çok huzursuz
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl çok yandı miKızlar kusura bakmayın kızımın elini yaktı kaynanam ondan giremedim çok huzursuz
Ne ilacı kullanmıştın canimmerhaba, ben 2,1 kg vermiş gibi duruyorum ama bu hafta listede olmamam daha doğru. çünkü hem ne bulursam yediğim hem de hastalanıp ilaç kullandığım için 2 haftada 3 kilo aldım. bu hafta ilaçlar bitince kilolar gitmiş. bugün tekrar ilaca başladım.
rumuz: izole
geçen hafta: 62,6 kg
bu hafta: 60,5 kg
fark: -2,1 kg ama liste dışı şekilde
diyet: bir gün iyi bir gün kötü beslenme
Ay çok geçmiş olsun canım çocuklara hiç kıyamıyorum bir tuhaf oldum sizi hiç düşünemiyorum baya yandımı canımKızlar kusura bakmayın kızımın elini yaktı kaynanam ondan giremedim çok huzursuz