cnm ben alisverisi hic seven bir insan degilim ama arkadaslar dunyalari aldilar ben sadece krem aldim alovera ve salyangoz maskesi cnm oldukca uygunduTayland alışveriş cennetidir alışveriş yaptın mı canım tatil nasıl geçti
kuzum oradaki meyveler bile sekersiz hatta diyabetlilere cok iyi geliyormus ama oyle ssaglikli besleniyorlar ki sekerden uzak herkes fit cok az sisman var yani sorunun cvbini vereyim bizim meyvelerimiz bile oldukca sekerlikekteki şeker oranı neydi merak ettim . adada az açıklasan ya beybişxx
meyve yiyorlar mı peki. şekerli bi şey çünkü.
meyve hastasıyım ben de . yaz gelse de yarım karpuzu yesem oturup yine. ya da 1 bütün kavunu.![]()
![]()
![]()
![]()

kizartma var canim ama pirincler felan buharda haslama hep yagsiz hep disarida pisiyorlar yemeklerTamm canım yarın başlayalımgezip görmüşsünüz ne güzel canım onlar öyle galiba bildiğim kadarıyla kızartma vs de tüketmiyorlar dimi en güzeli aslında ☺ yarına niyet edelim adını da şekersiz sağlıklı 21 gün diyelim
![]()
Tamam yarin diyelim bakalim

evet tamamen aliskanlik ve bnde oyle dusundum hayalcim dedim ki bunlar bizde baklava yese kalp krizi gecirirTuz ve şekerin tamamen alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Öyle alıştılarsa onların normali odur. Buraya gelip künefe filan yeseler onlar da bize şaşırır bu ne böyle mideleri bunu nasıl alıyor diye
Önemli olan pes etmemek, bak bana pes ediyor muyum
![]()