Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tayland alışveriş cennetidir alışveriş yaptın mı canım tatil nasıl geçti
cnm ben alisverisi hic seven bir insan degilim ama arkadaslar dunyalari aldilar ben sadece krem aldim alovera ve salyangoz maskesi cnm oldukca uygundu
kekteki şeker oranı neydi merak ettim . adada az açıklasan ya beybişxx

meyve yiyorlar mı peki. şekerli bi şey çünkü.
meyve hastasıyım ben de . yaz gelse de yarım karpuzu yesem oturup yine. ya da 1 bütün kavunu. :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
kuzum oradaki meyveler bile sekersiz hatta diyabetlilere cok iyi geliyormus ama oyle ssaglikli besleniyorlar ki sekerden uzak herkes fit cok az sisman var yani sorunun cvbini vereyim bizim meyvelerimiz bile oldukca sekerli😊 sadece ici sarimsak gbi bir meyveleri vardi o cok guzeldi
Tamm canım yarın başlayalım 😊 gezip görmüşsünüz ne güzel canım onlar öyle galiba bildiğim kadarıyla kızartma vs de tüketmiyorlar dimi en güzeli aslında ☺ yarına niyet edelim adını da şekersiz sağlıklı 21 gün diyelim 😉
kizartma var canim ama pirincler felan buharda haslama hep yagsiz hep disarida pisiyorlar yemekler
Tamam yarin diyelim bakalim😊
Tuz ve şekerin tamamen alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Öyle alıştılarsa onların normali odur. Buraya gelip künefe filan yeseler onlar da bize şaşırır bu ne böyle mideleri bunu nasıl alıyor diye 🤣🤣🤣

Önemli olan pes etmemek, bak bana pes ediyor muyum 🤣🤣
:KK19:
evet tamamen aliskanlik ve bnde oyle dusundum hayalcim dedim ki bunlar bizde baklava yese kalp krizi gecirir

Midem karnım şiş onları zor yedim bırakıyordum acıkırım diye bırakamadım:) ama bugün tartılamadm koşuşturmaca dan anemler geliyor hazırlık kız derken karın ağrısı da şiddetlendi bildiğin adet ağrısı ya geçen yada oldu acaba adetim başlaması yakınmı anlamadm her ay düzenlenen böyle ağrı mı çekilir
Şimdiden gözün aydın canım 😊

Bu arada tayland da ozlem kuncayi gorduk hani cocuguyla dunyayi geziyor ya o kadin. Yeniden program yapiyordu cocugu buyumus resim cekildik konustuk harika bir kadindi
Biz aynı dönem doğum yapmıştık o kadınla programlarında takip ediyoruz çocuk gerçekten çok şanslı anne ve babasıyla dünyayı gezerek büyüdü 😊

Bu arada tayland da ozlem kuncayi gorduk hani cocuguyla dunyayi geziyor ya o kadin. Yeniden program yapiyordu cocugu buyumus resim cekildik konustuk harika bir kadindi
Yakupcanın annesi 🤗 bayılıyorum ve izliyorum hala ctesileri denk gelirse var hala programı diye biliyorum ne mutlu size 😊

İyi akşamlar kızlar 😊

Sabah 11 de
1 kaşık salça kavurdum 1 çay kaşığı tereyağı ile içine ceviz kekik pul biber katıp tükettim.
4 bardak çay

20200131_110217.webp

Saat 4 de
2 kase kırmızı pancar çorbası acılı ekşili

20200131_160954.webp

Saat 6 da
1 büyük kase kıvırcık salatası
1 orta kase yoğurtlu ayva ve kereviz salatası
1 orta boy etli nohut yemeği
1 kaşık yoğurtlu pirinç pilav küçük kızımdan kaldı.

20200131_180326.webp

Sabah 50 dk leslie yaptım
Saat 9.30 da 1 saat leslie yapacağım
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 kupa yeşilçay içeceğim
1 kupa kayısı çayı içeceğim
1 lt su içtim.

:KK68: 31.01.2020 listemiz

Kilo verenler: :nazar:
ficans ficans -1300 gr -%1,65 :sampiyon::nazar:

M mochachocolate -900 gr -%1,37:nazar:

BESTEKIZ BESTEKIZ -400 gr -%0,55:nazar:

M Maridraw -300 gr -%0,48:nazar:

Kilo alanlar: :duduk:
Aytanesii Aytanesii +600 gr (500 gr yediğini içtiğini farzettim canım:KK53:)

hayal_hatun hayal_hatun +433 gr (3 haftada aldıpın için 3'e böldüm:p)

Z zeze_35 +400 gr gr (haftaya birlikte verelim inşallahHoppa)

yerinde sayanlar:
izole izole :emir_bebek:

koruyanlar:KK9:
@demirleke

bildirim yapamayanlar var ama yazan olursa eklerim :KK200:
Harika liste, mesajlar falan 🤣🤣🤣

:KK68: 31.01.2020 listemiz

Kilo verenler: :nazar:
ficans ficans -1300 gr -%1,65 :sampiyon::nazar:

M mochachocolate -900 gr -%1,37:nazar:

BESTEKIZ BESTEKIZ -400 gr -%0,55:nazar:

M Maridraw -300 gr -%0,48:nazar:

Kilo alanlar: :duduk:
Aytanesii Aytanesii +600 gr (500 gr yediğini içtiğini farzettim canım:KK53:)

hayal_hatun hayal_hatun +433 gr (3 haftada aldıpın için 3'e böldüm:p)

Z zeze_35 +400 gr gr (haftaya birlikte verelim inşallahHoppa)

yerinde sayanlar:
izole izole :emir_bebek:

koruyanlar:KK9:
@demirleke

bildirim yapamayanlar var ama yazan olursa eklerim :KK200:
Eline sağlık canim çok güzel olmuş😍😍

cnm ben alisverisi hic seven bir insan degilim ama arkadaslar dunyalari aldilar ben sadece krem aldim alovera ve salyangoz maskesi cnm oldukca uygundu
kuzum oradaki meyveler bile sekersiz hatta diyabetlilere cok iyi geliyormus ama oyle ssaglikli besleniyorlar ki sekerden uzak herkes fit cok az sisman var yani sorunun cvbini vereyim bizim meyvelerimiz bile oldukca sekerli😊 sadece ici sarimsak gbi bir meyveleri vardi o cok guzeldi
kizartma var canim ama pirincler felan buharda haslama hep yagsiz hep disarida pisiyorlar yemekler
Tamam yarin diyelim bakalim😊
evet tamamen aliskanlik ve bnde oyle dusundum hayalcim dedim ki bunlar bizde baklava yese kalp krizi gecirir
haa seker yemeyen baklava yese ayni dedigin olur.
ama youtup dakore japon insanlarin baklava deneyimlerini izledim.
onlarda kalp krizi gecjriyordu
bu uzak dogu cin tayvan japon kore halki hep ayni. seker kullanimi cok az tatlilarinda

men
İyi akşamlar kızlar 😊

Sabah 11 de
1 kaşık salça kavurdum 1 çay kaşığı tereyağı ile içine ceviz kekik pul biber katıp tükettim.
4 bardak çay

Eki Görüntüle 2583225

Saat 4 de
2 kase kırmızı pancar çorbası acılı ekşili

Eki Görüntüle 2583224

Saat 6 da
1 büyük kase kıvırcık salatası
1 orta kase yoğurtlu ayva ve kereviz salatası
1 orta boy etli nohut yemeği
1 kaşık yoğurtlu pirinç pilav küçük kızımdan kaldı.

Eki Görüntüle 2583223

Sabah 50 dk leslie yaptım
Saat 9.30 da 1 saat leslie yapacağım
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 kupa yeşilçay içeceğim
1 kupa kayısı çayı içeceğim
1 lt su içtim.
u cok guzel.salcayi cok severim. oyle icine bir sey katmadan da yerim. elmege sürup bol caaaa.
afiyet olsun yine harika gorsel.

Back
X