- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.432
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ödem için değil de, metabolizmayı hızlandırıyor sanırım.İyi yapmışsın cnm her ihtimale karşı
Malzemeler var bendede ne içindi bunlar ödem atarmı
Bende aynıyım gündüz iyi akşam cozutuyorum malesef
H. Sonu bayat ekmekleri dilimdeyip tavada kızarttım bende az zeytinyağı sarımsak baharat ile çok güzel olmuştu
Geldi askerden canım sağolasın kızım huysuzdu bugün elinde olsa damağını yolacak belirgin ama çıkmadı hala dişi bende aslında kaynanama gidecektim misafir gelecekti pasta yaptım gönderdim eşimden ama karnım ağrıyor ağrı kesici aldım midemden asit kaçıyor karın ağrımın sebebi asit galiba sen nasılsın iyimisin canım
bilemedim canım . neden öyle oldu ki.Kızlar.midem rahatsız diye bal kaymak yiyim dedim am asit arttı yanlış yapmışım birşey de yiyemiyorum ne yesem bilemedim bugün
Sadece bal kaymak yedim oda azıcıkbilemedim canım . neden öyle oldu ki.
asitlenme varsa biraz süt mü içsen ki. iyi gelebilir mi.
ne yedin ki bugün böyle oldun
Anladım cnm bende yoğurda karıştırmak için almıştım devam edemedim hoşuma gitmediYok canım ödem için değil de, metabolizmayı hızlandırıyor sanırım.
Çoğu diyet yapan yoğurda da karıştırıyor ama bana soda ile daha lezzetli geldi.
lütfen izleyelim .
İyiyim canım şükür.Geldi askerden canım sağolasın kızım huysuzdu bugün elinde olsa damağını yolacak belirgin ama çıkmadı hala dişi bende aslında kaynanama gidecektim misafir gelecekti pasta yaptım gönderdim eşimden ama karnım ağrıyor ağrı kesici aldım midemden asit kaçıyor karın ağrımın sebebi asit galiba sen nasılsın iyimisin canım
Sevindim canım negüzel memeleket havası almışsınİyiyim canım şükür.
Memleketten eve geldim bende, düzen oturtmaya calisoyorum
açlık yüzünden olabilir mi bu . ama yiyince de arttı .Sadece bal kaymak yedim oda azıcık
Gastritim var sanırım nüksettiaçlık yüzünden olabilir mi bu . ama yiyince de arttı .
doktora gitmen gerekebilir . emziriyorsun bi de . bi şeyler yemezsen içmezsen süt nasıl olacak kuzum .
Canim bql yeme sakin esimin de rahatwiz bal yiyince artiyorKızlar.midem rahatsız diye bal kaymak yiyim dedim am asit arttı yanlış yapmışım birşey de yiyemiyorum ne yesem bilemedim bugün
Ay geçmiş olsun canım çok sallandınmıKızlar az önce yine deprem oldu off ya
Bileydim yemezsin canım tatlılar özellikle perişan etti beniCanim bql yeme sakin esimin de rahatwiz bal yiyince artiyor
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar az önce yine deprem oldu off ya