Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi yapmışsın cnm her ihtimale karşı

Malzemeler var bendede ne içindi bunlar ödem atarmı

Bende aynıyım gündüz iyi akşam cozutuyorum malesef

H. Sonu bayat ekmekleri dilimdeyip tavada kızarttım bende az zeytinyağı sarımsak baharat ile çok güzel olmuştu
Yok canım ödem için değil de, metabolizmayı hızlandırıyor sanırım.
Çoğu diyet yapan yoğurda da karıştırıyor ama bana soda ile daha lezzetli geldi.

Aytanesii Aytanesii nerelerdesin canım ?
Eşin askerden geldi mi ?
Kızın nasıl ?
Geldi askerden canım sağolasın kızım huysuzdu bugün elinde olsa damağını yolacak belirgin ama çıkmadı hala dişi bende aslında kaynanama gidecektim misafir gelecekti pasta yaptım gönderdim eşimden ama karnım ağrıyor ağrı kesici aldım midemden asit kaçıyor karın ağrımın sebebi asit galiba sen nasılsın iyimisin canım

Kızlar.midem rahatsız diye bal kaymak yiyim dedim am asit arttı yanlış yapmışım birşey de yiyemiyorum ne yesem bilemedim bugün
bilemedim canım . neden öyle oldu ki.
asitlenme varsa biraz süt mü içsen ki. iyi gelebilir mi.
ne yedin ki bugün böyle oldun

Yok canım ödem için değil de, metabolizmayı hızlandırıyor sanırım.
Çoğu diyet yapan yoğurda da karıştırıyor ama bana soda ile daha lezzetli geldi.
Anladım cnm bende yoğurda karıştırmak için almıştım devam edemedim hoşuma gitmedi

lütfen izleyelim .

Bu hocayı biliyorum zahideyede çıkıyordu birara tamamını izlemedim ama şalgam suyunu gördüm gözlere iyi geliyormuş ve sabah yazıcaktım vaktim yoktu giremedim zahidede ender Saraç ve eşi vardı şalgamsuyu ağız içi bakteri oluşumuna engel oluyormuş turşu, kefirde

Geldi askerden canım sağolasın kızım huysuzdu bugün elinde olsa damağını yolacak belirgin ama çıkmadı hala dişi bende aslında kaynanama gidecektim misafir gelecekti pasta yaptım gönderdim eşimden ama karnım ağrıyor ağrı kesici aldım midemden asit kaçıyor karın ağrımın sebebi asit galiba sen nasılsın iyimisin canım
İyiyim canım şükür.
Memleketten eve geldim bende, düzen oturtmaya calisoyorum

Back
X