Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canimmmmmmmGÜNAYDIN![]()
Ellerine sağlık canım ama 1. ertugrulunhalimesi olmalı onun yüzdesi benden fazla06 mart 2020 cuma kilo bildirimi
Kilo verenler
N nnnadal 2500 gr
@ertugrulunhalimesi 2100 gr
@Pamuk92 2000 gr
M mochachocolate 800 gr
@miraycan84 100 gr
Aynı kalanlar
@demirleke
A aaadddaaa
Kilo alanlar
@zeze_35 700 gr
Aytanesii 400 gr
Safransari 200 gr
Ara verenler
@hayal_hatun
sersum
@Svltr
Bildirim yapmayanlar
@okuyucuutelaşen var anlıyorum cnm
Unuttuğum varsa affola![]()
Yüzdeye göre hesaplamamıştım cnm bidahaki seferde öyle yaparımEllerine sağlık canım ama 1. ertugrulunhalimesi olmalı onun yüzdesi benden fazla
Ben dün baya kötüyüm ama devam ettim boğaz ağrısı vardı bugün tartılamadım bilmiyorum bugün serbest gündü yarın anlaşılır@Pamuk92 canım senin giden kilo geri geldi mi ben bugün abartmadım ama 700 g sabah geri gelmişti dün akşam 1 dilim tramisu yedim hemen etki edermi anlamadım bakalım yarın sabah durum ne olacak merak ediyorum
Geçmiş olsun canım umarım tez atlatırsınYüzdeye göre hesaplamamıştım cnm bidahaki seferde öyle yaparım
Ben dün baya kötüyüm ama devam ettim boğaz ağrısı vardı bugün tartılamadım bilmiyorum bugün serbest gündü yarın anlaşılır
Saol canım şiddetin tacizin olmadığı bir dünya olması dileğiyleHepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun ❤![]()
İnşallah cnm henüz başındayken hazır eczanede annemlerin dinindeyken boğaz, burun spreyi ağrı kesici aldım içtim dünden beri iyiyim şimdi burun akıntı var hurma diyetin deyken taze meyve, sebze yemediğim için hasta oldum hemen şifayı kaptım verdiğim kilonun yarısı geri geldi evetGeçmiş olsun canım umarım tez atlatırsın
Gecmiş olsun canım olsun yeniden verirsin kiloyu önemli olan sağlığınİnşallah cnm henüz başındayken hazır eczanede annemlerin dinindeyken boğaz, burun spreyi ağrı kesici aldım içtim dünden beri iyiyim şimdi burun akıntı var hurma diyetin deyken taze meyve, sebze yemediğim için hasta oldum hemen şifayı kaptım verdiğim kilonun yarısı geri geldi evet
evet kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun hepinizi öptümHepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun ❤![]()
Canım elimden geldiğince dikkat edicem karatay usulü yemeğe çalışıcam ama tam karatay yapabilirmiyim bilmiyorum nedense karatay hep benim gözümü korkutuyor sağlıklı ta ondan herhalde
Ay ne güzel maşallah nice nice senelere uzun yıllarınız olsun inş canımevet kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun hepinizi öptüm
Canım elimden geldiğince dikkat edicem karatay usulü yemeğe çalışıcam ama tam karatay yapabilirmiyim bilmiyorum nedense karatay hep benim gözümü korkutuyor sağlıklı ta ondan herhalde
Cuma günü eşimle birlikteliğimizin 15.yıldönümünü kutladık tramisu pasta yapmıştım pazartesi günü de evliliğimizin 7.yılını kutlayacağız eşim bir sürpriz yapabilir o yüzden söz veremiyorum henüz daha evlenmeden önceki süreyi aşamadık :)
Sağol cnmGecmiş olsun canım olsun yeniden verirsin kiloyu önemli olan sağlığın![]()
Kutlarım cnm sizievet kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun hepinizi öptüm
Cuma günü eşimle birlikteliğimizin 15.yıldönümünü kutladık tramisu pasta yapmıştım pazartesi günü de evliliğimizin 7.yılını kutlayacağız eşim bir sürpriz yapabilir o yüzden söz veremiyorum henüz daha evlenmeden önceki süreyi aşamadık :)
evet kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun hepinizi öptüm
Maşallah kızlar.Sağol cnm
İyiyim ama yarın başlıcam inş.
Kutlarım cnm sizi
rabbim ömür boyu mutluluklar versin bizimde bu yıl 15.yıl dönümümüz nisanda tanışmıştık ama hangi gün hatırlamıyorum doğum günümde kutlarız bizde 20 nisanda evlilik yıl dönümümüz 24 Eylül