- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaa beni de unutmamışsın06 mart 2020 cuma kilo bildirimi
Kilo verenler
@nnnadal 2500 gr
M Maridraw 2100 gr
@Pamuk92 2000 gr
M mochachocolate 800 gr
@miraycan84 100 gr
Aynı kalanlar
@demirleke
A aaadddaaa
Kilo alanlar
@zeze_35 700 gr
Aytanesii 400 gr
@sarfansari 200 gr
Ara verenler
hayal_hatun
sersum
@Svltr
Bildirim yapmayanlar
@okuyucuutelaşen var anlıyorum cnm
Unuttuğum varsa affola![]()
Ay harikasın yaa maşallah sana bravo58.6 oldum canim tesekkur ederim ☺
Beni geçtin ama ya sen gelene kadar biraz veririm diyordum ama :)))58.6 oldum canim tesekkur ederim ☺
Nerelerdesin sen nasılsın iyisin inşallahAy harikasın yaa maşallah sana bravo![]()
![]()
Yok yaa hiç iyi değilim üzerinize afiyetNerelerdesin sen nasılsın iyisin inşallah
İyi ol çaba hemen gel valla şiş olmayınca sessiz hep biralar pek bir keyfi kalmadı :))Yok yaa hiç iyi değilim üzerinize afiyet![]()
Veririz canim beraber daha yolumuz uzun ☺Beni geçtin ama ya sen gelene kadar biraz veririm diyordum ama :)))
Sagol canimAy harikasın yaa maşallah sana bravo![]()
![]()
canimm harikasin yaa masallah resme 12 kilo falan oldu degil mi cok cok guzel veriyorsun masallah bin kere58.6 oldum canim tesekkur ederim ☺
Hayalcim yoruldun baya degil mi nasilsinYok yaa hiç iyi değilim üzerinize afiyet![]()
İnşallah canım yaz geliyor yürüyüşlere veririz ama ramazan var arada almazsak iyi :)Veririz canim beraber daha yolumuz uzun ☺
Canım başka sıkıntılar üzüldüğün ettigin bişey mi var anlatmak istersen paylaşabilirsinYok yaa hiç iyi değilim üzerinize afiyet![]()
Oo ne güzel canım sohbet falan güzel vakit geçer boşver telefonu ailenle vakit gecirmek daha değerliAnnemlerdeyiz kızlar pek giremicem burada teli elime almak zor oluyor![]()
Evet canim 300 gr i saymassam 12 kilo verdim ☺canimm harikasin yaa masallah resme 12 kilo falan oldu degil mi cok cok guzel veriyorsun masallah bin kere
Hayalcim yoruldun baya degil mi nasilsin
Günlük hayatta karşılaşılabilecek olağan sıkıntılar depresif ruh halimi tetikliyor. Yani çok büyük sorunlarım yok ama hayatı normal insanlar gibi yaşayamıyorum özeti bu.Canım başka sıkıntılar üzüldüğün ettigin bişey mi var anlatmak istersen paylaşabilirsin