• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam menümü şimdiden yapayımda
5 adet kofte yanında közlenmiş bibet domates soğan yoğurt
1 kase şehriye çorbası
2 dilim karpuz
Gece yatmadan 1-2 saat önce yoğurt kuru daha önce söylemiştim
Herkese afiyet olsun şimdiden
Çayda içmek lazım çay olmadan olmaz

Akşam menümü şimdiden yapayımda
5 adet kofte yanında közlenmiş bibet domates soğan yoğurt
1 kase şehriye çorbası
2 dilim karpuz
Gece yatmadan 1-2 saat önce yoğurt kuru daha önce söylemiştim
Herkese afiyet olsun şimdiden
Çayda içmek lazım çay olmadan olmaz
cok iyi masallah yediklerin.supersin gerçekten.

saat 2 de 1 muz .7 dilim kavun ve 1 bardak yogurtla smuti yaotim.koyu kivamdi.1 rane etimek yaninda.
daha acikmadim
zaten mutfaga git gel bi seyler atıştiriyorum minik minik.
cocuklari dfısari cikardim.cok yagmur vardi. islndilar
bisiklet surduler

smothim

Eklentiler

• Screenshot_20200603-191522_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200603-191522_WhatsApp.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20200603-191524_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200603-191524_WhatsApp.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 18
Bende sabah çocuklar için buzluktan 2 dilim börek çıkarmıştım oğlanlar yemedi kızımla birlikte yedik yanında 1 sade kahve yarım domates 1 dilim salam
Öğle canım birşey yemek istemedi 2 hurma yedim
Şimdi de 1 fincan rezene çayı içiyorum
masallah iyisin cnm.bugun
Ayyy dondurma demeyin ağlarım çok seviyorum ama yiyemem bu ay geçsin ondan sonra 🥰🥰🥰
olsun canm kilo ver biraz daha yersin somra hep var dondurma🙂

Saat 5 te
bir porsiyon kıymalı yeşil fasulye
İki dilim ekmek
Saat 8 de yarım porsiyon meyve
Üzerine tarçın döktüm
Halı yıkadm birtane yemeye fırsatım olmadı açlık hissediyorum ya başıma vurdu ağrısı

Saat 5 te
bir porsiyon kıymalı yeşil fasulye
İki dilim ekmek
Saat 8 de yarım porsiyon meyve
Üzerine tarçın döktüm
Halı yıkadm birtane yemeye fırsatım olmadı açlık hissediyorum ya başıma vurdu ağrısı
Yogurt varsa evde içine salatalık doğra ama köyü kıvamda üzerine tarcin döküp ye açlığını bastırır kan şekerin düşüktür belki o yüzden olabilir geçmiş olsun ama dayan geçecek 👍👍👍 hali yıkamışsın canım harcadığın kaloriyi alma bu saatte yiyip 💪💪💪

Yogurt varsa evde içine salatalık doğra ama köyü kıvamda üzerine tarcin döküp ye açlığını bastırır kan şekerin düşüktür belki o yüzden olabilir geçmiş olsun ama dayan geçecek 👍👍👍 hali yıkamışsın canım harcadığın kaloriyi alma bu saatte yiyip 💪💪💪
Yoğurtta yiyemiyorum bir süre yasak alerji durumları var histamin olan şeyler yasak en azından histaminin üretimine neden olanlar

Yoğurtta yiyemiyorum bir süre yasak alerji durumları var histamin olan şeyler yasak en azından histaminin üretimine neden olanlar
O zaman evde elma yada kavun karpuz falan varsa onlardan ye istersen bilemedim şimdi senin glüten hassasiyetinde oluyor bu rahatsızlıkta glutensiz tahıllar ar birde çiğ bademi ezip suda bekletip daha sonra o suyunu içebilirsin badem sütü gibi düşün onu içebilirmişsin şimdi baktım yiyebileceklerine çok az şey var ama araştırıp değişik şeyler deneme bilir iyi geceler

O zaman evde elma yada kavun karpuz falan varsa onlardan ye istersen bilemedim şimdi senin glüten hassasiyetinde oluyor bu rahatsızlıkta glutensiz tahıllar ar birde çiğ bademi ezip suda bekletip daha sonra o suyunu içebilirsin badem sütü gibi düşün onu içebilirmişsin şimdi baktım yiyebileceklerine çok az şey var ama araştırıp değişik şeyler deneme bilir iyi geceler
Sanada iyi geceler canım sağolasın

Bende çocukları 6 dan sonra yürüyüşe çıkardım gündüz çok sıcaktı babamızın yemeğini hazırladık kızımıda uyuttu o gelir gelmez oğlanlarla çıktık çocuklar evde bunalmış deli gibi hoplayıp zıplıyordu banada çok iyi geldi eve gelince kurt gibi acıktılar normalde yemeğe zorladığım çocuklar 2şer tabak yedi o saatte yemesem iyi olacaktı ama çok açtım bende 2 parça yağsız tavuk parçası ve biraz spagetti yedim saat 8 buçuğa geliyordu üstüne de 3 tane kayısı yedim gecede sade Türk kahvesi ve küçük içinde kahve çekirdeği olan leblebi büyüklüğünde çikolata yedim

Bende çocukları 6 dan sonra yürüyüşe çıkardım gündüz çok sıcaktı babamızın yemeğini hazırladık kızımıda uyuttu o gelir gelmez oğlanlarla çıktık çocuklar evde bunalmış deli gibi hoplayıp zıplıyordu banada çok iyi geldi eve gelince kurt gibi acıktılar normalde yemeğe zorladığım çocuklar 2şer tabak yedi o saatte yemesem iyi olacaktı ama çok açtım bende 2 parça yağsız tavuk parçası ve biraz spagetti yedim saat 8 buçuğa geliyordu üstüne de 3 tane kayısı yedim gecede sade Türk kahvesi ve küçük içinde kahve çekirdeği olan leblebi büyüklüğünde çikolata yedim
hareket edince tabi. aciktilar . dısarısı guzel ya

burda da cuma hava açacakmış artik. ve rahat rahat cıkarız insallah

cocuklarin kahvalti
kendime kavun ve semizotu trator çıkardım dolaptan ama soguk. daha yiyemem. yanina yumurta düsünüyorum.ama emin degilim.cay iciyorum.

Eklentiler

• 20200604_101636.webp
    20200604_101636.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 19
Back
X