- 1 Eylül 2016
- 102
- 238
- 103
- 45
Yarın kaç kilo olucam çok merak ediyorum kendimi hafiflemiş hissediyorum ama bakalım inşallah hep beraber zayıflayacağızmasallah. super. benim.stil yiyorsun.gider kilocuklar hizlicaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın kaç kilo olucam çok merak ediyorum kendimi hafiflemiş hissediyorum ama bakalım inşallah hep beraber zayıflayacağızmasallah. super. benim.stil yiyorsun.gider kilocuklar hizlicaa
illa yansir tartiya.Yarın kaç kilo olucam çok merak ediyorum kendimi hafiflemiş hissediyorum ama bakalım inşallah hep beraber zayıflayacağız![]()
Yaaaa çok güzel 51 kilo ben düşebilirmişim diye düşünüyorum su ankiilla yansir tartiya.
ben kilo verme listesinde korumadayim
bu sabah 51.7 geldim.
boy 170 cm
yaş 43
olur canim. olmaz diye bir sey yok.Allahin izniyleYaaaa çok güzel 51 kilo ben düşebilirmişim diye düşünüyorum su anki
Kilom 69.9 regl dönemindeyim
Hedefim 60
Boy 170
Yaşım 41
5 le başlayan kilolar gayal gibi
Düşünecek okursam geçen sene 84 kiloydum inşaallah bende o kiloya düşerim maasAllah sana![]()
insallah vermis olursunYarın kaç kilo olucam çok merak ediyorum kendimi hafiflemiş hissediyorum ama bakalım inşallah hep beraber zayıflayacağız![]()
Canim boy 1.70 mi 1.68 mi, bir de sormayi u uttum 84 ten 69 a ne kadar zmaanda dustun, bende heo diyet yaoarken uc asagi bes yukari bozarak gidenlerdenim zar zor attim kiloyuYaaaa çok güzel 51 kilo ben düşebilirmişim diye düşünüyorum su anki
Kilom 69.9 regl dönemindeyim
Hedefim 60
Boy 170
Yaşım 41
5 le başlayan kilolar gayal gibi
Düşünecek okursam geçen sene 84 kiloydum inşaallah bende o kiloya düşerim maasAllah sana![]()
Tam olarak 169.5 geliyorum kusura bakmayın 168 yazdıysam 169.5 oluncada 170 yazdım ben farkında değilim 168 yazdigimin telefonda yazdığımda 8-9 yanyana ya belki öyle yazmış olabilirdiminsallah vermis olursun
Canim boy 1.70 mi 1.68 mi, bir de sormayi u uttum 84 ten 69 a ne kadar zmaanda dustun, bende heo diyet yaoarken uc asagi bes yukari bozarak gidenlerdenim zar zor attim kiloyu![]()
super vallahi.Öğlen 1 kupa yesil cay tarçınlı
1.5lt detoks suyu
2 tane hurma
Ben öğlenleri birşey yiyemiyorum
Şimdiden yazayım akşam menümü
Dün kofte yediğim için bugün salata çorba
1 kase domates corbasi
Ton balıklı salata
2 dilim karpuz
1 lt kadar detoks suyu yatincaya kadar
Çay
20 dk kadar yürüyüş
Ben geçen sene spor yaparken bacagimda stres krigi oluştu o yüzde hoplamalı zıplamalı sporlar zorlayacak hareketler yapamıyorum
Iyi akşamlar![]()
Çok ilginç toz şeker ve reçel mi hiç bilmiyorum duymadimda çok ilginç geldi afiyet bal olsun iyi akşamlaraksam yemegim
slnra racelli makarna
yetmedi az daha makarna koydum .uzerine toz seker
anneannemle boyle yaoardik.
karadenizliler boyle yalar genelde
laz olanlar biliyor. arkadaşımda yermiş. o da laz.Çok ilginç toz şeker ve reçel mi hiç bilmiyorum duymadimda çok ilginç geldi afiyet bal olsun iyi akşamlar
inşallah hastalık bitsinde daha sık çıkalım vallahi dün çok güzel bir gün oldu kavgasız gürültüsüz gün geçirdik çocuklarla sevgi yumağı olduk sorunsuz uykuya geçiş süperdi biz aylardır evde ne yaşıyoruz diye sorgulamadan edemedimhareket edince tabi. aciktilar . dısarısı guzel ya
burda da cuma hava açacakmış artik. ve rahat rahat cıkarız insallah
ayyy hadi inşallah bende merak ediyorum sizin gibi yapamasam da bu hafta bende kendime göre dikkat ettim dün akşam hariç 7 den sonra hiçbir şey yemedim ama bu haftayı alıştırma haftası gibi oldu haftaya daha dikkatli olacağım sizin menülerde beni gaza getiriyorYarın kaç kilo olucam çok merak ediyorum kendimi hafiflemiş hissediyorum ama bakalım inşallah hep beraber zayıflayacağız![]()
Benim babamda karadenizli değil ama erişte ve ev makarnalarına pekmez reçel veya bal koyar öyle yer benimde yemişliğim vardır küçükken gerçekten güzel oluyordu anılarım canlandı ama toz şeker hiç denemedimaslinda tereyagi ve seker . ikisi konuluyor. enfez bi sey .
afiyet olsunSabah
Peynir
Salam
Pide ekmek
2 tane pişmaniye (pişman oldum)
1 yeşil çay
3 kayısı
Akşam
1 kase bezelye yemeği
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 fincan rezene çayı