Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar cocuklara gecmis olsun ikiniz de goturun bakalim aile hekimine ne diyecek bakalim bnm de bacaklarim iannaikmaz agrir eger hareket etmediysem o gun

Aytanesii Aytanesii Canım geçmiş olsun kuzuya bol bol su, limonata, komposto, sulu meyveler yedirip icirmeye çalış. Sen de maydanozu kaynat suyunu iç kıza etkisi okur idrar yolu enfeksiyonu için birebir

Bugünkü yediklerim
12.30 da
2 yumurta
2 dilim karakılçık ekmeği
3 ceri çeyrek salatalık

Arada
2 3 çay kaşığı nutella( yemeyeydim iyiydi

17.30 da

1 kase toyga çorbası
5 kaşık ciğer kavurması
1 kase cacık

Sahilde yürürken
1 Avuç kabak çekirdeği

@demirleke iyi tatiller canım ben de kayınvalidenin evinde misafir olamayanlardanim hoş kadin 70 yaşında o yaparken ben utanırım
Hadi ya sende bendensin ama benimki 58 yaşında evlendimde 51 yaşındaydı hoş doğrusu benimde içim rahat etmiyor oturamıyorum işte illa anne akşama ne yapacaz diyorum sus işte ama kaşınıyom :kızgın:

Bnm menu sabah 1 hurma 1 kayisi ve 2 ceviz
Oglen muzlu yulafli oankek yaotim kreo daha dogrusu 1 krep 1 dilim peynir bikac fistik
Ara bir avuc leblebi bazilari cikolayatliydi bikac bademle anteo
Aksam 1 dikim ekmek 1 kofte 2 kasik yigurt 2 dilim patates

Aytanesii Aytanesii Canım bi de kızın altını alırken önden arkaya doğruyu silmeyi unutma yapıyorsundur ama hatırlatayım dedim bi de artık havalar da sıcak altını aldığında gündüz günde 1 kere falan altını da yıkayabilirsin hergun banyo yapıyorsa o zaman gerek yok

Hadi ya sende bendensin ama benimki 58 yaşında evlendimde 51 yaşındaydı hoş doğrusu benimde içim rahat etmiyor oturamıyorum işte illa anne akşama ne yapacaz diyorum sus işte ama kaşınıyom :kızgın:
benim kv 60 yaşında. gezer eglenir. kahkahali kadin. el attirmaz malesef. ben sofra toplar mak. yerlestiririm. kahveye kadar yapar. arada bende yaparim. öyle ama mutfakta hakim o. cok ellettirmez. rahatsiz oluyir
doner durur etrefimda

Bnm menu sabah 1 hurma 1 kayisi ve 2 ceviz
Oglen muzlu yulafli oankek yaotim kreo daha dogrusu 1 krep 1 dilim peynir bikac fistik
Ara bir avuc leblebi bazilari cikolayatliydi bikac bademle anteo
Aksam 1 dikim ekmek 1 kofte 2 kasik yigurt 2 dilim patates
A aaadddaaa cim yediklerini baya azalmışsın canım mi istemiyor dikkat mi ediyorsun

birde enerjiktir kv. hic oturmaz. temizlik takintisi ve duzen takintisi var.
okey oynadik balkonda aksam. ben kizi uyuttum simdi onlar devaam ediyor. kv kp . cocuklar .eşim.

birde enerjiktir kv. hic oturmaz. temizlik takintisi ve duzen takintisi var.
okey oynadik balkonda aksam. ben kizi uyuttum simdi onlar devaam ediyor. kv kp . cocuklar .eşim.
Benimki de çok enerjiktir temizlik manyağıdır o yüzden hiç rahat edemem hep peşimde gezer mesela yemek yaparken mutfağı dağınık çalıştığımda gelir ayy babanmı geldi buraya ne kadar dağınık der uyuz olurum sözde sorumluluğu bırakır ama karışmadan da duramaz torunlarını alır sitenin bahçesine iner parka gider gelir gelmez onu öyle mi yaptın böyle mi yaptın der, onun kahve fincanları küçük diye kadına hediye fincan takımı aldım vitrine koydu o yokken 1 defa vitrinden aldık kullandık aynı şekilde yerine koydum kaynım ağzından kaçırmış bir ton laf etmişti 🤷‍♀️

Aytanesii Aytanesii Canım bi de kızın altını alırken önden arkaya doğruyu silmeyi unutma yapıyorsundur ama hatırlatayım dedim bi de artık havalar da sıcak altını aldığında gündüz günde 1 kere falan altını da yıkayabilirsin hergun banyo yapıyorsa o zaman gerek yok
Öyle yapıyorum canım da işte bazen fazla kaka yapoyor birde bugünlerde kabız belkide ondan oldu dün fitil kabızlık için şurupta verdim gece rahat uyudu demekki kabızlık ağrısı da çekmiş gittim sağlık ocağına ama tahlil veremedik saat w ye kadar kız poşetten korktu birde gittik eczaneden aldık poşet yorulduk baya onedenle yetişmedi sabah veririm enjektör istedim biriktirmek için

Bugün sadece bir bardak su ve ikitane haşlanmış yumurta ile bir dilim ekmek yedim sıcakta öldüm

Back
X