Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canmm ahh iyiki buomussun biseyler gerci arada ac kalmak da iyidirkendime eti form buldum da çay la yedim :)
inşallah diyettaşımmmm. yavaş yavaş herşeyi düzeltiyorum. yakında tam döneceğim inşallah.diyettaşımmmmmmmmmm gelmiş hoşgelmişş gel gel toparlayalım yine bir
ben de sabah direk.kahveciyimdir cnmBugünkü yediklerim
Aç karnina
1 sade türk kahvesi
Aslında sabah sabah hiç kahveci değilimdir hele de sade herşey metabolizma için
12.30 da
2 yumurtalı sucuklu yumurta
3 dilim köy peyniri
3 dilim salatalık
Arada
1 lt dukan birası dedikleri
Yeşilçay, soda limon
3.5 4 lt su icmisimdir
Akşam
5 küçük köfte
Az salata
1 kase cacık
Bu kadar az yemeye kilo gitmiyorsa acaba eksik kalori aldığından mi kıtlık sendromundan miSabah 1 muzlu krep 1 dilim oeynir 1 cay kasigi bal
Oglen 1 dilim ekmek 1 dilim kasar 1 avuc kuruyemis 2 zeytin
Aksam 3 catal tavuk, 1 kasik yogurt 2 kasik salata
Son olarak 7 8 tane cikolatali leblebi ve kahve kizlar boyle az gbi yiyorum ya eger o gun yurumezsem hic kilo gtmio evde
Yok cnm gidiyor da spor yaoinca gidiyor spor yapmadigim gun veremiyorumBu kadar az yemeye kilo gitmiyorsa acaba eksik kalori aldığından mi kıtlık sendromundan mi
Hadi bakalım inşallah iyi bi diyetisyene denk gelirsinMerhbaba kizlar. Cok dikkat etmiyorum diye bir kac gündür ogunlerimi yazmadim. Yarin doktora gidicem bakalim. İnslalah iyi bir diyet listesi verir. Burdaki devlet hastahanesinde ki diyetisyenlere iyi diyorlar ama bakalım.
Canmm ahh iyiki buomussun biseyler gerci arada ac kalmak da iyidir![]()
inşallah diyettaşımmmm. yavaş yavaş herşeyi düzeltiyorum. yakında tam döneceğim inşallah.![]()
canim merak ederiz bize de yaz sonuclari ve diyet listeniMerhbaba kizlar. Cok dikkat etmiyorum diye bir kac gündür ogunlerimi yazmadim. Yarin doktora gidicem bakalim. İnslalah iyi bir diyet listesi verir. Burdaki devlet hastahanesinde ki diyetisyenlere iyi diyorlar ama bakalım.
Gid medim canim. Dahiliyeye gittim ama diyetisyen de ayri randevu veriyor. Bugün doluymus yarina randevu vercekti. Persembe gunune istedim bende. Yarın eşim evde yok. Cocuklari ona birakip gidiyordum. Persembeye artik. Koronadan önce gittigimde bir ay sonraya vermisti randevuyucanim merak ederiz bize de yaz sonuclari ve diyet listeni