Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugünkü yediklerim
Aç karnina
1 sade türk kahvesi
Aslında sabah sabah hiç kahveci değilimdir hele de sade herşey metabolizma için 😄

12.30 da
2 yumurtalı sucuklu yumurta
3 dilim köy peyniri
3 dilim salatalık

Arada
1 lt dukan birası dedikleri
Yeşilçay, soda limon
3.5 4 lt su icmisimdir

Akşam
5 küçük köfte
Az salata
1 kase cacık

Bugünkü yediklerim
Aç karnina
1 sade türk kahvesi
Aslında sabah sabah hiç kahveci değilimdir hele de sade herşey metabolizma için 😄

12.30 da
2 yumurtalı sucuklu yumurta
3 dilim köy peyniri
3 dilim salatalık

Arada
1 lt dukan birası dedikleri
Yeşilçay, soda limon
3.5 4 lt su icmisimdir

Akşam
5 küçük köfte
Az salata
1 kase cacık
ben de sabah direk.kahveciyimdir cnm😊 menun guzel.afiyet olsun cnm

Sabah 1 muzlu krep 1 dilim oeynir 1 cay kasigi bal
Oglen 1 dilim ekmek 1 dilim kasar 1 avuc kuruyemis 2 zeytin
Aksam 3 catal tavuk, 1 kasik yogurt 2 kasik salata
Son olarak 7 8 tane cikolatali leblebi ve kahve kizlar boyle az gbi yiyorum ya eger o gun yurumezsem hic kilo gtmio evde

Sabah 1 muzlu krep 1 dilim oeynir 1 cay kasigi bal
Oglen 1 dilim ekmek 1 dilim kasar 1 avuc kuruyemis 2 zeytin
Aksam 3 catal tavuk, 1 kasik yogurt 2 kasik salata
Son olarak 7 8 tane cikolatali leblebi ve kahve kizlar boyle az gbi yiyorum ya eger o gun yurumezsem hic kilo gtmio evde
Bu kadar az yemeye kilo gitmiyorsa acaba eksik kalori aldığından mi kıtlık sendromundan mi

Yarın detoks suyu olarak zencefilli su yapicam içine boş durmam ne bulduysam atarım bugün vişne kompostosu yaptım onun sapları, mısır püskülü, limon, salatalık ,tane karabiber falan olabilir veya sade de deneyebilirim veya yesilcayli bakalım kafam nasıl esecek

Merhbaba kizlar. Cok dikkat etmiyorum diye bir kac gündür ogunlerimi yazmadim. Yarin doktora gidicem bakalim. İnslalah iyi bir diyet listesi verir. Burdaki devlet hastahanesinde ki diyetisyenlere iyi diyorlar ama bakalım.

Bugün 9 bin adım atmışım
Sağlık ocağından gelince bir salatalık
Birtane biber
3 adet yeşil soğan soğanla salata yaptım bir dilim ekmek biraz labne birazda kaymak ve çay

Akşam
Bir kase çorba
4 bu kaşık pilav
Nohut yemeği
Ve çay

Merhbaba kizlar. Cok dikkat etmiyorum diye bir kac gündür ogunlerimi yazmadim. Yarin doktora gidicem bakalim. İnslalah iyi bir diyet listesi verir. Burdaki devlet hastahanesinde ki diyetisyenlere iyi diyorlar ama bakalım.
canim merak ederiz bize de yaz sonuclari ve diyet listeni

canim merak ederiz bize de yaz sonuclari ve diyet listeni
Gid medim canim. Dahiliyeye gittim ama diyetisyen de ayri randevu veriyor. Bugün doluymus yarina randevu vercekti. Persembe gunune istedim bende. Yarın eşim evde yok. Cocuklari ona birakip gidiyordum. Persembeye artik. Koronadan önce gittigimde bir ay sonraya vermisti randevuyu 😄 korona cikinca gidememistim. Allahtan bu sefer cok uzatmadi.

Bugün yine sağlık ocağına git gel yoruldum kahvaltıyıda saat 2 yi buldu çok yoruldum sonucu yarın çıkacakmış bende yarın on veririm artık bütün kemiklerim ağrıyor
Kahvaltı sucuklu yumurta eşimle beraber üç yumurtadan
İki dilim ekmek
Bir kaşık kadar labne peyniri
Salatalık
Çay

Bugünkü yediklerim
Aç karnına
Maydanoz kürü
Bu kür 15 gunlukmus ama pek hoşuma gitmedi devam edemeyebilirim

Kahvaltıya başladığımda 1 e geliyordu
2 yumurtadan omlet
Biraz kaşar