Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah tek sekerli turk kahvesi
Oglen 3 kodte az cok ama cok az ekmek ve salata

Valla bliorum.cnm oranin sicagini perisan oluyor insan
Eve gelince klimanın yanına oturdum 1 tanede dondurma yedim ateşimi almadı sonra soğuk su ile Türk kahvesi yaptım yeni yeni kendime geliyorum mutfağa girmem lazım yemeğim yok ama mutfak 40 derecenin üstünde. Yemek yapmak değilde sıcak mahvediyor

Merhaba kizlar. Bugün diyetisyene gittim. Evdeki tartimmi fazla tartiyor diyetisyendeki mi az tartiyor anlamadim 63.7 çıktim. Yag oranim fazlaymis ki zaten biliyordum. Gayet ilgili bir bayandi şansıma. İki öğün beslenince daha rahat oluyorum dedim ona göre ayarladi. Bide kabiz olmamak icin ekmegi ve meyveleri degistirerek yemelisin dedi. Surekli aynisini tuketme dedi. Kahvaltiya 1 tatli kasigi bal ekledi . Ben buna cok sasirdim. Diyet ve bal bir arada düşünmemiştim. Sanirim kabizlik icin verdi. Uzerine sicak su icmemi soyledi. Et seviyorsan yaziyim dedi. Öyle 1 parca birsey yazmis. İlla tavuk et yiyim diye kendini sartlandirma. Salatanin icine nohut mercimek hasla at onlarda et sayilir ama bu sekilde yapicaksan salatana zeytinyagi ekle dedi.Onun haricinde birde haftada iki gun yiyebilecegim 2 top sade dondurmam oldu 2 hafta sonra kontrolüm var. Listeyi degistircek. Pilav makarna ekleriz dedi. Aslinda benim yedigimden daha bol bir liste oldu. Ozellikle fazla ekmek var. Bakalim sonuclar ne olucak.

Bugünkü yediklerim
10.30 da
2 haşlanmış yumurta
Kasar
1 tane salatalık

Arada
Bol bol su ictim
1 sade soda
1kupa ananasli yeşilçay

Akşam yemeğinden önce dereotu çiğnedim

17.15 de
1 tabak zeytinyagli kabak patlıcan türlüsü
Yarim kase yoğurt

1 2 saat sonra bi yeşilçay daha icerim

Hadi bakalım gazan mübarek olsun inşallah iyi gelir menü gayet iyi

Sipariş verdiğim jellerim geldi cok mutluyum ölçülerimi alıp bakıcam ne kadar incelip sıkılasmışım kabak lifiyle kendimi keseleyip uyguladim bakalım nasıl olacak valla kendime baktıkça mutlu oluyorum zayiflicam inşallah kafama koydum su an sonuç ne bilmiyorum ama bırakmıcam elbet bi yerde vücudumun direnci kırılacaktır

canm cok iyi yapmissin gitmekle, menu dolgun cunku kalorisi az ve seni tok tutacak seyler bizler gun icinde o kadar cok agzimiza biseyler atioruz ki kucuk ama.kalori geciyor ustelik tok tutmuyor o nedenle, tam bir diyet listesi olmus vallasenin boy 1.68 di dimi cnm bnle ayniydi

Bugün kü menüm öyle anlatılacak bir menü değildi
Yumurta kalmamış
Bend erecek yerine pekmez yedim labne ile biraz
İki dilim ekmek
Ve çay

Sağlık ocağından gittim sonuçlardan çıkmayan varmış o nedenle yarın yine gidicem
Ordan dönünce açlıktan beynim döndü
Evde yemek yoktu pekmez yedim yine malesef

Akşam da bir porsiyon yaş kayısı ile bir avuç kiraz yedim yemek yemedim kızım çok huysuzdu yeni uyudu uyanmazsa sağlık ocağına git gel iyi yürüdüm bacaklarım sıkılaştı kas oldu galiba baya farkettiriyor kendini 5 gün boyunca yürüyüş yapmış oluyorum :) inşallah yarın kilo almamış olurum kaslar kilo yaparmı sizce :)

N nnnadal @demirleke @Pamuk92 canlarim nerelerdesiniz demirleke.tatilde gerci
iyiyim canım . yoğunlaştı günler . şükür .
çandarlı tarafına gidiyoruz . ayvalık uçuyor rüzgardan . şu ara burdan denize girmek mümkün değil deniz çok dalgalı . kum insana çarpıyor .
bir kaç güne geçecek de biz işte o ara çandarlı . denizköy taraflarına gidiyoruz . bugün de aynı şekilde . o taraflardan gireceğiz.

kiz o kadar yurumekten kas olir muben hergun 20 bin civari adim.atiorim ortalama belki bende 100 gram o da olduysa tabi oomustir
canim redimler harika icim acildi biz de carsamba cikioruz yola insallah o zamana ruzgar gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…