Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Haklisin canim gün icinde ufaciktan bisey olmaz deyipte tadina baktigim cok sey oluyo valla boyum 163 canim. Listeyi elime alinca kendimi daha motive hissettim. İnsallah boyle devam eder.

Denizi özlemişim valla. İzmirdeyim ama denize hasretiz resmen
Gunaydin kizlar
Rumuz aaadddaaa
Gecen haftayi yine biomiorim yaa hep unuyuom ama suanda 62.0 im yani onu bliom
Gecen haftada 63 kilo gibi hatirliyordum seni baktim canim. 62 kiloymussun.

Kilo bildirimi yapiyim
Gecen hafta 64 kg
Bu hafta 63.5 kg
Ufak tadimliklarim oldu. Dondurma yedigimde oldu ama yemeklere dikkat ettim sadece. Hergun tartilma huyumdan vazgeçemedim malesef. Bir hafta boyunca 64.5 la 63.9 arasi gidip geldim. dün diyetisyende 63.700 cikmistim. Bugun 63.5 i gorunce cok mutlu oldum. Ama bir hafta icinde bu kadar dalgalanma normalmi kizlar

Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 62.3
Bu haftaki kilom: 61.5
Aradaki fark: 800 gr

Annemlerde tartıldım bizim tartiya yakındı diye hatırlıyorum regl olmak üzereyim bugün yarın olurum

kiz o kadar yurumekten kas olir muben hergun 20 bin civari adim.atiorim ortalama belki bende 100 gram o da olduysa tabi oomustir
canim redimler harika icim acildi biz de carsamba cikioruz yola insallah o zamana ruzgar gecer
Bacaklarım açıyor arkası bende ondan dedim ne bileyim hareketin yokya normalde :) dışarda yürüme yani:))

Canım ben de de çok oluyor kilo farklılıkları gün içinde fazla glutenli ,bulgurlu ,tuzlu beslenmissen veya o gün spor yapmışsan o bile ödem yapabiliyor o yüzden ben artık haftada 1 tartilcam yoksa + ya geçtiğimi görünce motivasyonum bozuluyor sen de öyle yap sürekli tartılma canım

Tartilmiyim diyorum her sabah o tarti beni cekiyo resmen

Manzara müthiş gözüm gönlüm açıldı

Sanırım aynı sey banada oldu :)) bu aralar tuzlu yemek istiyorum nedense sıcaktan herhalde ter atıyoruz eksiliyor birde sürekli baş dönmesi var bende yazda hep tansiyon düşüklüğü yaşıyorum ben

desene yerimde saymisim olsun 3 kilomcum kaldi sen de mi izmirdesin cnm ben de izmirliyim ama istanbuldayim kilo hedefin kac, bu arada hafta icinde o dalgalanmalar bnde de oliyor gecen biryerde gordum.kilo hep asagi seklinde gitmez diyor dalgalanmalar cizmis onlar da ven de tartidan ayri kalamiorim.valla
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 62.3
Bu haftaki kilom: 61.5
Aradaki fark: 800 gr

Annemlerde tartıldım bizim tartiya yakındı diye hatırlıyorum regl olmak üzereyim bugün yarın olurum
canm regl bitsin daha da gidecek insallah zezecim.gecen haftaki beslenmen cok iyiydi sanirim kilo vermen icin o sekilde beslenmeyi devam ettirmen gerekiyor

Aynen canim glutenden uzak durmaya calisiyorum yediklerimi aynen devam ettircem bakalim nasil olcak regl isi de sıkıntılı gecen ay baya bi surmustu insallah bu ay oyle olmaz regl donemi kilo veremeye bilirim bilmem belli de olmaz yasayıp gorcez

Az kalmis canim. tartida arti gormemekte güzel bisey bence

Ben Ankaraliyim canim ama izmir ödemiş teyim. Denize en uzak ilcelerinden biri ama genede guzel. Geleli bir yil oldu ama sevdim burayi

Tartida bu kadar oynadigini görünce koruma aşaması ni nasil halletcem merak ediyorum valla.

Canim soyle yapicak 2 kilo araligin olacak mesela 68 ve 60 bu aralikta olmaua calisacaksin uoksa yarim kilo bi kilo hep oynar 2 kilo araligi sec

Kahvalti

Ara ogun1
2 ceviz 6 badem

Ara ogun2
2 grisini 1 dilim yarim yagli peynir

Aksam bamya yemegim var onu yerim salata yogurt diyordum. Cocuklari disari goturcez pizza alip yiycez.Esim sende ye biz yerdekn sen bakcanmi diyor. Bir iki isirikla kendimi kurtaririm insallah.

Kızlar bir ben artılardaym anlaşılan:))
60.9 um geçen hafta 60 diye hatırlıyorum yanlış değilse

Kahvaltı mı okadar geç yaptım başım çok kötü oldu sağlık ocağına gittim vitamin eksikliği varmış kalciyum ve d vitamini
Bol yoğurt süt önerdi doktor ama yüzüm dağda kötü oluyor onları yiyince bende takviye almy karar verdim doğumdan sonra hiç tahlil vermedim vitaminlere baklmamıstı daha önce yaptırayım keşke doktor kalsiyum yazmadıysa ücretli alıcam sütle yoğurtla okadar yükselmez diye düşünüyorum
İki haşlanmış yumurta
3 adet yeşil soğan
Bir adet salatalık
Bir adet domates
İki çatal pekmez
İki dilim ekmek
Zaten akşam oldu daha yemem yersem meyve yerim yada sadece salata

Bugünkü yediklerim
Kahvaltiya annem el acmasi borek yapmıs yememek cok zor oldu ama yemedim aferin bana

10.30 da
2 yumurtalı kıymalı yumurta
5 zeytin
Yarim salatalık
Azicik suzme peynir

Arada bol su

18.30 da
1 tabak tas kebabı
Yarım kase yoğurt
Bi kac kasık salata

Ayrica bugun 45 dk leslie 3 mil yaptim
Baya bi ter attim annemlerde internet oldugu icin yapabildim keske bizde de olsa her gun yaparim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…