- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Haklisin canim gün icinde ufaciktan bisey olmaz deyipte tadina baktigim cok sey oluyo vallacanm cok iyi yapmissin gitmekle, menu dolgun cunku kalorisi az ve seni tok tutacak seyler bizler gun icinde o kadar cok agzimiza biseyler atioruz ki kucuk ama.kalori geciyor ustelik tok tutmuyor o nedenle, tam bir diyet listesi olmus vallasenin boy 1.68 di dimi cnm bnle ayniydi
iyiyim canım . yoğunlaştı günler . şükür .
çandarlı tarafına gidiyoruz . ayvalık uçuyor rüzgardan . şu ara burdan denize girmek mümkün değil deniz çok dalgalı . kum insana çarpıyor .
bir kaç güne geçecek de biz işte o ara çandarlı . denizköy taraflarına gidiyoruz . bugün de aynı şekilde . o taraflardan gireceğiz.Eki Görüntüle 2660316 Eki Görüntüle 2660318 Eki Görüntüle 2660319
Gecen haftada 63 kilo gibi hatirliyordum seni baktim canim. 62 kiloymussun.Gunaydin kizlar
Rumuz aaadddaaa
Gecen haftayi yine biomiorim yaa hep unuyuom ama suanda 62.0 im yani onu bliom
Bacaklarım açıyor arkası bende ondan dedim ne bileyim hareketin yokya normalde :) dışarda yürüme yani:))kiz o kadar yurumekten kas olir muben hergun 20 bin civari adim.atiorim ortalama belki bende 100 gram o da olduysa tabi oomustir
canim redimler harika icim acildi biz de carsamba cikioruz yola insallah o zamana ruzgar gecer
Canım ben de de çok oluyor kilo farklılıkları gün içinde fazla glutenli ,bulgurlu ,tuzlu beslenmissen veya o gün spor yapmışsan o bile ödem yapabiliyor o yüzden ben artık haftada 1 tartilcam yoksa + ya geçtiğimi görünce motivasyonum bozuluyor sen de öyle yap sürekli tartılma canımKilo bildirimi yapiyim
Gecen hafta 64 kg
Bu hafta 63.5 kg
Ufak tadimliklarim oldu. Dondurma yedigimde oldu ama yemeklere dikkat ettim sadece. Hergun tartilma huyumdan vazgeçemedim malesef. Bir hafta boyunca 64.5 la 63.9 arasi gidip geldim. dün diyetisyende 63.700 cikmistim. Bugun 63.5 i gorunce cok mutlu oldum. Ama bir hafta icinde bu kadar dalgalanma normalmi kizlar
Tartilmiyim diyorum her sabah o tarti beni cekiyo resmenCanım ben de de çok oluyor kilo farklılıkları gün içinde fazla glutenli ,bulgurlu ,tuzlu beslenmissen veya o gün spor yapmışsan o bile ödem yapabiliyor o yüzden ben artık haftada 1 tartilcam yoksa + ya geçtiğimi görünce motivasyonum bozuluyor sen de öyle yap sürekli tartılma canım
Manzara müthiş gözüm gönlüm açıldıiyiyim canım . yoğunlaştı günler . şükür .
çandarlı tarafına gidiyoruz . ayvalık uçuyor rüzgardan . şu ara burdan denize girmek mümkün değil deniz çok dalgalı . kum insana çarpıyor .
bir kaç güne geçecek de biz işte o ara çandarlı . denizköy taraflarına gidiyoruz . bugün de aynı şekilde . o taraflardan gireceğiz.Eki Görüntüle 2660316 Eki Görüntüle 2660318 Eki Görüntüle 2660319
Sanırım aynı sey banada oldu :)) bu aralar tuzlu yemek istiyorum nedense sıcaktan herhalde ter atıyoruz eksiliyor birde sürekli baş dönmesi var bende yazda hep tansiyon düşüklüğü yaşıyorum benCanım ben de de çok oluyor kilo farklılıkları gün içinde fazla glutenli ,bulgurlu ,tuzlu beslenmissen veya o gün spor yapmışsan o bile ödem yapabiliyor o yüzden ben artık haftada 1 tartilcam yoksa + ya geçtiğimi görünce motivasyonum bozuluyor sen de öyle yap sürekli tartılma canım
desene yerimde saymisim olsun 3 kilomcum kaldiHaklisin canim gün icinde ufaciktan bisey olmaz deyipte tadina baktigim cok sey oluyo vallaboyum 163 canim. Listeyi elime alinca kendimi daha motive hissettim. İnsallah boyle devam eder.
Denizi özlemişim valla. İzmirdeyim ama denize hasretiz resmen
Gecen haftada 63 kilo gibi hatirliyordum seni baktim canim. 62 kiloymussun.
canm regl bitsin daha da gidecek insallah zezecim.gecen haftaki beslenmen cok iyiydi sanirim kilo vermen icin o sekilde beslenmeyi devam ettirmen gerekiyorRumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 62.3
Bu haftaki kilom: 61.5
Aradaki fark: 800 gr
Annemlerde tartıldım bizim tartiya yakındı diye hatırlıyorum regl olmak üzereyim bugün yarın olurum
Aynen canim glutenden uzak durmaya calisiyorum yediklerimi aynen devam ettircem bakalim nasil olcak regl isi de sıkıntılı gecen ay baya bi surmustu insallah bu ay oyle olmaz regl donemi kilo veremeye bilirim bilmem belli de olmaz yasayıp gorcezdesene yerimde saymisim olsun 3 kilomcum kaldisen de mi izmirdesin cnm ben de izmirliyim ama istanbuldayim kilo hedefin kac, bu arada hafta icinde o dalgalanmalar bnde de oliyor gecen biryerde gordum.kilo hep asagi seklinde gitmez diyor dalgalanmalar cizmis onlar da ven de tartidan ayri kalamiorim.valla
canm regl bitsin daha da gidecek insallah zezecim.gecen haftaki beslenmen cok iyiydi sanirim kilo vermen icin o sekilde beslenmeyi devam ettirmen gerekiyor
Az kalmis canim. tartida arti gormemekte güzel bisey bencedesene yerimde saymisim olsun 3 kilomcum kaldisen de mi izmirdesin cnm ben de izmirliyim ama istanbuldayim kilo hedefin kac, bu arada hafta icinde o dalgalanmalar bnde de oliyor gecen biryerde gordum.kilo hep asagi seklinde gitmez diyor dalgalanmalar cizmis onlar da ven de tartidan ayri kalamiorim.valla
canm regl bitsin daha da gidecek insallah
Canim soyle yapicak 2 kilo araligin olacak mesela 68 ve 60 bu aralikta olmaua calisacaksin uoksa yarim kilo bi kilo hep oynar 2 kilo araligi secAz kalmis canim. tartida arti gormemekte güzel bisey bence
Ben Ankaraliyim canim ama izmir ödemiş teyim. Denize en uzak ilcelerinden biri ama genede guzel. Geleli bir yil oldu ama sevdim burayi
Tartida bu kadar oynadigini görünce koruma aşaması ni nasil halletcem merak ediyorum valla.
Anladım canim. O zaman daha rahat olur. Kilomu sabit tutmaya calisirken cok stres olurdum ben yoksa.Canim soyle yapicak 2 kilo araligin olacak mesela 68 ve 60 bu aralikta olmaua calisacaksin uoksa yarim kilo bi kilo hep oynar 2 kilo araligi sec
İkimizde bir anormallik var galiba:)kızlar bende bu hafta fazla çıktım 58.8 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?