Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün kü kahvaltı
Bir su bardağı su ile demir vitamini
Bir su bardağı detox suyu

Bir adet salatalık
Bir adet domates
İki adet biber
4 adet yeşil soğan
İki adet yaş kayısı
Bir dilim kavun sanırım yerli muz kadardı
Bir bardak çay
Kahvaltı dan sonra
Bir su bardağı su ile kalsiyum vitamini
Okadar şistim ki anlatamam ben normal zamanda bukadar doymuyorum önden mideyi doldurmak lazım demekki
Birde gece akşam gerinmesi yaptm uygulamaya ait olan acıyan kaslara iyi geldi sabah ısınmasını yapmadım dakikası az yaparm belki böulelikle hem esnek olabilirim hemde hareket etmiş olur kaşlarımı da çalıştırmış olurum egzersizleri haftada 4 yapıcam ama kasların erimemesi için en az 3 yapılması lazımmış fazlası kasların oluşumunu olumsuz etkiliyor dinlenmeye ihtiyacı oluyor kaslarn

Kızlar uygulama sizde açılıyor mu bende sorun var da uygulamadan giremiyorum güncellemeden sonra

Gecmis olsun cnm

Kizlar sabah kajvalti yaomadim temizleik bavul.hazirlama vs ile gecti
Aimdi 3 kasik kisir ile ton baligini karistidim 3 kasik yedim bu karisimdan toplamda ve marul ile b salatalik
Simdi kahve iceyim diorim cevizli sucuk yerim yanina
Kizlar regl bitince kilolar gercekten dusuyor bundan sonra regl doninde bosu bosuna moralimizi bozmayalim bence

Merhaba kizlar. Herkes tatile gidiyo anlasilan . Bende nasip olursa bayram sonuna annemlerin yanina gidicem Ankara ya

Sabah
1 dilim yarim yagli suzme peynir
1 kasik lor
1.5 dilim kepekli ekmek
5 zeytin
Domates salatalık
Dereotu maydanoZ
1 tatli kas bal

Ara
2 ceviz 5 badem

İkinci ara da magnum mini 1 tanecik
.
Komsum geldi bir orta kahve bir hurma

Aksam

Yarim kase yogurt
Senizotlu salata

Doktora gittigimden beri tam duzen oturtamadim malesef. İstek ve azim var ama arada kaciyo genede

Bugünkü yediklerim
Ac karnina 1 lt su
Sade türk kahvesi

12.30 da
Sucuklu 2 yumurta
Kasar
6 7 zeytin

19.00 da
4 küçük köfte
Yarim avokado
1 kase cacık

Anne yanı gibisi yok canim ben Izmire geleli surekli geliyorum aynı ilde olunca

canim mukemmel olmiyor zaten gercekci olalim ne kadar cok iyarsan o kadar iyi diyelimaile un yanina gitmek sana motive olsun orada zaten kacamak olacak somdiden yapmamaya calis iatersen

canim mukemmel olmiyor zaten gercekci olalim ne kadar cok iyarsan o kadar iyi diyelimaile un yanina gitmek sana motive olsun orada zaten kacamak olacak somdiden yapmamaya calis iatersen
Haklisin canim kacamaklari kesmem lazim. Memlekette genelde sabahlari bahceden biber toplanir kizartilir. Ben o bibere nasil hayirli diycem bilmiyorum

Slm adacım alıntı yaptım ama gitmemiş msj ben iyiyim evdeyim diyet yapmıyorum arada spor yapıyorum sen nasılsın
Nadalcım çok geçmiş olsun kuzuya bende sancılı diş dönemde jel, ağrı kesici fln veriyordım umarım iyidir şimdi

Haklisin canim kacamaklari kesmem lazim. Memlekette genelde sabahlari bahceden biber toplanir kizartilir. Ben o bibere nasil hayirli diycem bilmiyorum
Ah canım benim biber diyetlerin vazgeçilmezi ama sen o güzel biberleri kızartmadan közle hem sen hem ailen sağlıklı beslenmiş olur keşke aile yanındaki kaçamaklar biber olsa aaadddaaa nın dediği gibi bizimkiler unu çuvalla alır hep hamurlu şeyler olur zaten Trakya nın hamur işleri pek meşhurdur şimdi hayal ettim de ben gidebilsem annem hemen mantı börek çörek yapar şişirip öyle gönderirdi

canimcim.ben de iyiyim bugun izne ayrildik hava cok kotu tam denk geldi yani neyse dedim varidr bir hayir

Bugünkü menüm
Kahvaltiya halama gittik bayadir gitmedim diye gonul koymus baya da biseyler yapmis borek ,mini pizza, kizartma vs.. ama ben standart kahvalti yedim demek ki beynimde bitirmişim diyet olayını

Ac karnına
1 lt su
1 fincan sade türk kahvesi

11.00 de
1.5 haslanmis yumurta
Domatesli kasar 2 yk kadardi
Az peynir
3 4 zeytin

Arada
1 bardak ayran
1 tane salatalık
Cok acıkmıştım gözüm karardı resmen

18.00 de
1 kase mercimek çorbası
Mercimek diyetimde yoktu aslinda cok acikinca ictim
2 kucuk tavuk pirzola
3 kaşık yesil salata yarim avokado ile
1 bardak ayran

Selam kızlar..
Kızımın sınav sonuçları annem geldi derken burayı boşladım ama diyeti boşlamadım..
3-4 gün IF diyeti yapıcam..Dün 17 de yedim.

Bu sabah 9 da yayla çorba 2 ceviz

Oy maşallah ..İyi tatiller cicim..
canimcim.ben de iyiyim bugun izne ayrildik hava cok kotu tam denk geldi yani neyse dedim varidr bir hayir
Düzelir canım benim iyi tatiller olsun
helal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…