Gecmis olsun cnmÖğlen
saat 2 de bir kase çorba yedim
Saat 6 da bir yarım kase çorba
sucuklu iki yumurta
İki dilim ekmek
başım dönüyordu belki iyi gelir dedim başımın ağrısı çok şiddetlendi
Şimdi çayla azıcık çekirdek yiyin dedim tuzlu tansiyon dengeler diye ağrı kesici de aldm
Bir haftadır da kabızlık sorunum var karın ağrısından öldüm demir ilacı bukadar rahatsız etmez sanmıştım sabahki kayısılar rahatlattı baya çok şükür
Sağolasın canım benim sanada kolay gelsinGecmis olsun cnm
Anne yanı gibisi yok canim ben Izmire geleli surekli geliyorum aynı ilde oluncaMerhaba kizlar. Herkes tatile gidiyo anlasilan . Bende nasip olursa bayram sonuna annemlerin yanina gidicem Ankara ya
Sabah
1 dilim yarim yagli suzme peynir
1 kasik lor
1.5 dilim kepekli ekmek
5 zeytin
Domates salatalık
Dereotu maydanoZ
1 tatli kas bal
Ara
2 ceviz 5 badem
İkinci ara da magnum mini 1 tanecik
.
Komsum geldi bir orta kahve bir hurma
Aksam
Yarim kase yogurt
Senizotlu salata
Doktora gittigimden beri tam duzen oturtamadim malesef. İstek ve azim var ama arada kaciyo genede
Valla öyle canim. Aylardir görmüyorum cok özledimAnne yanı gibisi yok canim ben Izmire geleli surekli geliyorum aynı ilde olunca
canim mukemmel olmiyor zaten gercekci olalim ne kadar cok iyarsan o kadar iyi diyelimMerhaba kizlar. Herkes tatile gidiyo anlasilan . Bende nasip olursa bayram sonuna annemlerin yanina gidicem Ankara ya
Sabah
1 dilim yarim yagli suzme peynir
1 kasik lor
1.5 dilim kepekli ekmek
5 zeytin
Domates salatalık
Dereotu maydanoZ
1 tatli kas bal
Ara
2 ceviz 5 badem
İkinci ara da magnum mini 1 tanecik
.
Komsum geldi bir orta kahve bir hurma
Aksam
Yarim kase yogurt
Senizotlu salata
Doktora gittigimden beri tam duzen oturtamadim malesef. İstek ve azim var ama arada kaciyo genede
Haklisin canim kacamaklari kesmem lazim. Memlekette genelde sabahlari bahceden biber toplanir kizartilir. Ben o bibere nasil hayirli diycem bilmiyorumcanim mukemmel olmiyor zaten gercekci olalim ne kadar cok iyarsan o kadar iyi diyelimaile un yanina gitmek sana motive olsun orada zaten kacamak olacak somdiden yapmamaya calis iatersen
Off en sevdigimHaklisin canim kacamaklari kesmem lazim. Memlekette genelde sabahlari bahceden biber toplanir kizartilir. Ben o bibere nasil hayirli diycem bilmiyorum
Ah canım benim biber diyetlerin vazgeçilmezi ama sen o güzel biberleri kızartmadan közle hem sen hem ailen sağlıklı beslenmiş olur keşke aile yanındaki kaçamaklar biber olsa aaadddaaa nın dediği gibi bizimkiler unu çuvalla alır hep hamurlu şeyler olur zaten Trakya nın hamur işleri pek meşhurdur şimdi hayal ettim de ben gidebilsem annem hemen mantı börek çörek yapar şişirip öyle gönderirdiHaklisin canim kacamaklari kesmem lazim. Memlekette genelde sabahlari bahceden biber toplanir kizartilir. Ben o bibere nasil hayirli diycem bilmiyorum
canimcim.ben de iyiyim bugun izne ayrildik hava cok kotu tam denk geldi yani neyse dedim varidr bir hayirSlm adacım alıntı yaptım ama gitmemiş msj ben iyiyim evdeyim diyet yapmıyorum arada spor yapıyorum sen nasılsın
Nadalcım çok geçmiş olsun kuzuya bende sancılı diş dönemde jel, ağrı kesici fln veriyordım umarım iyidir şimdi
Simdiden iyi tatiller canim iyi eglencelercanimcim.ben de iyiyim bugun izne ayrildik hava cok kotu tam denk geldi yani neyse dedim varidr bir hayir
Oy maşallah ..İyi tatiller cicim..
Düzelir canım benim iyi tatiller olsuncanimcim.ben de iyiyim bugun izne ayrildik hava cok kotu tam denk geldi yani neyse dedim varidr bir hayir
Bugünkü menüm
Kahvaltiya halama gittik bayadir gitmedim diye gonul koymus baya da biseyler yapmis borek ,mini pizza, kizartma vs.. ama ben standart kahvalti yedim demek ki beynimde bitirmişim diyet olayını
Ac karnına
1 lt su
1 fincan sade türk kahvesi
11.00 de
1.5 haslanmis yumurta
Domatesli kasar 2 yk kadardi
Az peynir
3 4 zeytin
Arada
1 bardak ayran
1 tane salatalık
Cok acıkmıştım gözüm karardı resmen
18.00 de
1 kase mercimek çorbası
Mercimek diyetimde yoktu aslinda cok acikinca ictim
2 kucuk tavuk pirzola
3 kaşık yesil salata yarim avokado ile
1 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?