Tebrikler canım haftaya daha cok vermek dilegiyle...Gunaydin kizlar kilo bildirimini bende yapiyim
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 63.3
Fark -200
Aslında dün tartildim. 62.800 düm ufak tefek tadimliklar üstüne spor yapmayinca bir günde 500 gr fark olustu malesef. Bu hafta yeni bir baslangic insallah hepimiz icin bol eksiler olur
biz yarin altinoluk a gidiyorBem yerimdeyim kiloda kizlar tatildeyim.anca gekiorum o nedenle
Alemsin güldürdün beni.Sersum bu kadar zamanda nerde ne yersiniz ogrendim valla
Kizilayda kahvaltı
Kizcenle cin lokantasi
Ikeada kofte
Evde actifrayda kizartma
Et de seviyorsun antrikot falan
Vs... biraz dusunsem uzatabilirim listeye
Buralardayım canım sizi takipteyim ama 24 saatin birgün için çok az olduğunu düşünüyorum çocuklar tüm gün pertimi çıkarıyor bide vakit buldukça temizlik yapıyorum ama ne fayda ertesi gün herşey eski haline dönüyor ev işi temizlik çok nankör bugün yine koltukları çektim sildim süpürdü sözde gel şimdi bide gör altları yine dolu hep kısır döngü yaşıyoruz çocuklarla Allah sağlık versin büyüyene kadar bu sıpalar hep böyle olacak herhalde
Canim sen yine de arada bir tartilmayi unutma tartilmak kilo kontrolunu sağlıyor yoksa bi bakmissin bikac kiloyu kolaylikla almissin yapma bunu benceBuralardayım canım sizi takipteyim ama 24 saatin birgün için çok az olduğunu düşünüyorum çocuklar tüm gün pertimi çıkarıyor bide vakit buldukça temizlik yapıyorum ama ne fayda ertesi gün herşey eski haline dönüyor ev işi temizlik çok nankör bugün yine koltukları çektim sildim süpürdü sözde gel şimdi bide gör altları yine dolu hep kısır döngü yaşıyoruz çocuklarla Allah sağlık versin büyüyene kadar bu sıpalar hep böyle olacak herhalde
Bugün tartılmadım yarın regl olmayı bekliyorum kendimi şiş hissediyorum boşuna moralimi bozmayayım dedim ama yediklerime dikkat ediyorum vermesemde almıyorum
Cok iyi duruyosun canimolmuş.fotograf.
bu da baskasi.
kilom degismedi.
bazi ginler.cok hareketli oluyor.
yerimizde durmuyoruz. deniz vs.
o zaman sort biraz bol geliyor.
ertesi gun falan toparliyorum.
Gipta ile bakiyorum resimlere ne kadar da şanslısınız 1 ay böyle tatil yapabilmek ne güzel babamlar yazlik falan alabilse biz de gitsek size iyi eğlenceler canımbu geceden
15 gunluk apart tuttuk zeze cimGipta ile bakiyorum resimlere ne kadar da şanslısınız 1 ay böyle tatil yapabilmek ne güzel babamlar yazlik falan alabilse biz de gitsek size iyi eğlenceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?