Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tebrikler canım haftaya daha cok vermek dilegiyle...

Ben kilo bildirmeyeceğim canlar bir süre..Asıl tatil dönüşü randımanlı olurum sanırım..
Yediklerim
sabah 9
Ezogelin çorba

Öğlen
Karabuğday
nohut
rende salatalık
sarımsaklı yoğurtlu salata

Arada karpuz peynir

Akşam
fırında tavuk
2 kaşık pilav
yoğurtlu semizotu salatası

Buralardayım canım sizi takipteyim ama 24 saatin birgün için çok az olduğunu düşünüyorum çocuklar tüm gün pertimi çıkarıyor bide vakit buldukça temizlik yapıyorum ama ne fayda ertesi gün herşey eski haline dönüyor ev işi temizlik çok nankör bugün yine koltukları çektim sildim süpürdü sözde gel şimdi bide gör altları yine dolu hep kısır döngü yaşıyoruz çocuklarla Allah sağlık versin büyüyene kadar bu sıpalar hep böyle olacak herhalde
Bugün tartılmadım yarın regl olmayı bekliyorum kendimi şiş hissediyorum boşuna moralimi bozmayayım dedim ama yediklerime dikkat ediyorum vermesemde almıyorum

olmuş.fotograf.
bu da baskasi.
kilom degismedi.
bazi ginler.cok hareketli oluyor.
yerimizde durmuyoruz. deniz vs.
o zaman sort biraz bol geliyor.
ertesi gun falan toparliyorum.

Eklentiler

• 20200718_090122.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 46
Canim sen yine de arada bir tartilmayi unutma tartilmak kilo kontrolunu sağlıyor yoksa bi bakmissin bikac kiloyu kolaylikla almissin yapma bunu bence

Pazara gittim bolca yesillik aldim. Dinlenirkende sabahki menümü yaziyim dedim

Sabah
4 kasik lorla yagsiz omlet
Dokates
Salatalik
5 zeytin
Maydanoz
1.5 dilim ekmek

1. Ara
2 ceviz 5 findik

Bu hafta tadimlikta olsa ekstra bisey yemiycem. Surekli kendimi motive etmeye calisiyorum. İlk zamanlar cok guzel gidiyodum. Hic kacirmiyordum. Kabiz olduktan sonra bi toparlayamadim bu olayi. Neyse az az da olsa gidiyor şükür

dısaridaydik.
2 kucugu getirdim.uykulari geldi.
buyu oglan ile baba olta atmaya devam. evin onu deniz.plaj. tafini cikarsinlar. cok uykum.geldi yalniz

Gipta ile bakiyorum resimlere ne kadar da şanslısınız 1 ay böyle tatil yapabilmek ne güzel babamlar yazlik falan alabilse biz de gitsek size iyi eğlenceler canım
15 gunluk apart tuttuk zeze cim
keske 17 yillik evlilikte em baştan yapsaydik
anne baba cok iyi ama ancak rahat ettik.
coluk cocuk zor oluyor
kv ile.gecinemiyorum
ondaa da kaldik anamda da salgin yuzindwn aparta hectik
cok geziyoruz cunku
dısaridayiz hep
anne baba yaşli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…