Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bizimkiler erzurum da corona oldu. siz olmadınız maşallah size. kardeşimin bulunduğu yer de komple kırmızıydı. şimdi şimdi yeşillendi. ailecek kanatinaya girdiler . kardeşimin okulunda tamamına yakını pozitif çıktı.
eşinin de iş yerinde birlikte çalıştığı arkadaşları pozitf çıktı. bunlar da karantinaya girmesi söylendi .ama geçmiş olsun . şifayı kaptılar. karantinada kaldılar . biraz ağır geçti. ama hastanelik olmadılar şükür
Evden çıkmıyorum bir markete birde arada bir bahçeye oda nadir eşimde kimse ile iletişime girmiyor dikkat ediyor çok şükür inşallah ta olmayız bu halde olursam yataktan kalkmak herhalde kızım perişan olur

Kolayliar diliyorum hanımlar.
Bizde bugün gideceğiz. 1 saatliğine.
Benim kız ana sınıfı. Baya heyecanlı.
Benim kiz 2014 ocak dogumlu oldugu icin 1. sinifa gonderdim ama anasifi olsa asla gondermezdim tabi bu sizin tercihiniz 1 saat icin okula gondermek ne bileyim cok riskli degil mi canim yaa cok isteklidir ama bilemedim

Benim kiz 2014 ocak dogumlu oldugu icin 1. sinifa gonderdim ama anasifi olsa asla gondermezdim tabi bu sizin tercihiniz 1 saat icin okula gondermek ne bileyim cok riskli degil mi canim yaa cok isteklidir ama bilemedim
biz anasınıfındayız . ilk ders yarın saat 10 ile 12 buçuk arası. ben de yollamayacağım diye düşünüyorum .
9 kişilik sınıf. öğretmen vatsaptan yazmış .
kaç kişi gelecek diye. 5 kişi falan geliyor gördüğüm kadarıyla
maskeli olarak oturacaklar .
aslında bi gönderebilirim . bilemiyorum . işte oludğum için zor olabilir .
abisi götürür . ya da babası.
öğlen arası ben gidip alabilirim okuldan
içeri kimseyi almıyorlar . daha önce de orda çocuk okuttum . anasınıfında. kapıdan veriyorsun .

Evden çıkmıyorum bir markete birde arada bir bahçeye oda nadir eşimde kimse ile iletişime girmiyor dikkat ediyor çok şükür inşallah ta olmayız bu halde olursam yataktan kalkmak herhalde kızım perişan olur
aman maşallah
Bizimki damardan giriyor direk :KK70: :KK70:
Şaka bir yana ben de iyi geleceğine inanıyorum çokEn Büyük KKEn Büyük KK
çok iyi sersum cum .
senin görmediğin bir beslenme alışkanlığın varsa bunu farkedeceksin eminim ki.

Canim seneye okula gidecek. Bu seneyi tamamen evde geçirmesi çok verimsiz geldi bana.
Zaten aylardır evde ve verimsiz.

Evde 4 duvar arasında çok dikkat edenler de oldu Corona. Zaten olacağız kaçışı yok, ondan eğitim işini ertelemek istemedim.

biz anasınıfındayız . ilk ders yarın saat 10 ile 12 buçuk arası. ben de yollamayacağım diye düşünüyorum .
9 kişilik sınıf. öğretmen vatsaptan yazmış .
kaç kişi gelecek diye. 5 kişi falan geliyor gördüğüm kadarıyla
maskeli olarak oturacaklar .
aslında bi gönderebilirim . bilemiyorum . işte oludğum için zor olabilir .
abisi götürür . ya da babası.
öğlen arası ben gidip alabilirim okuldan
içeri kimseyi almıyorlar . daha önce de orda çocuk okuttum . anasınıfında. kapıdan veriyorsun .
Bizim sınıfta 8 kişilik.
Normalde 25 kişilik mevcutlar 10 kişiye düşmüş bu sene. Ve 4 yaş kaydı baştan almadilar, seneye 1. Sınıfa başlayacak yaş grubunu aldılar sadece.

Bugün bahçeye hazırlanmıştı. Sosyal mesafeli 8 masa. Haftyaya da 2 gün olacakmış. Biri sınıfta biri bahçede gececekmis. Okul çok güzel bahçesi parkı herşeyiyle çok güzel. Ama önümüzdeki haftadan sonra ne olacağı belli değil tabi. 2 haftalık programla açıldı okul bakalım.

Kahvaltı

2 yumurtalı peynirli omlet
2 zeytin
1 domates
1 dilim ekmek

Kahve 1 gün kurusu

Öğlen
1 elma
1 kase ayran aşı çorbası

Akşam
1 tabak ton balığı salatası
Yarım tavuk bonfile
1 dilim patates

Yeşil çay kahve içerim akşam da

Canim seneye okula gidecek. Bu seneyi tamamen evde geçirmesi çok verimsiz geldi bana.
Zaten aylardır evde ve verimsiz.

Evde 4 duvar arasında çok dikkat edenler de oldu Corona. Zaten olacağız kaçışı yok, ondan eğitim işini ertelemek istemedim.
Ne kadar dikkat etsende olacagi varsa olur o dogru biz o kadar cok dikkat ediyoruz toplu tasima kullanmiyoruz mesela esimin is arkadaslarindan kullanan var biz tatile gezmeye gitmiyoruz ama fellik fellik gezen is arkadaşları var bi yere kadar sonrasi senin elinde değil

Bizim sınıfta 8 kişilik.
Normalde 25 kişilik mevcutlar 10 kişiye düşmüş bu sene. Ve 4 yaş kaydı baştan almadilar, seneye 1. Sınıfa başlayacak yaş grubunu aldılar sadece.

Bugün bahçeye hazırlanmıştı. Sosyal mesafeli 8 masa. Haftyaya da 2 gün olacakmış. Biri sınıfta biri bahçede gececekmis. Okul çok güzel bahçesi parkı herşeyiyle çok güzel. Ama önümüzdeki haftadan sonra ne olacağı belli değil tabi. 2 haftalık programla açıldı okul bakalım.
Bahcede olmasi cok iyi olmus 👍👍

Ne kadar dikkat etsende olacagi varsa olur o dogru biz o kadar cok dikkat ediyoruz toplu tasima kullanmiyoruz mesela esimin is arkadaslarindan kullanan var biz tatile gezmeye gitmiyoruz ama fellik fellik gezen is arkadaşları var bi yere kadar sonrasi senin elinde değil
Eşim görev icabı günlük 50-60 coranali karantinada olan kişileri geziyor, karantinada olup olmadiklarini kontrol etmek için kapılarına kadar gidiyor. Biz ne kadar korursak koruyalım eşim çalıştığı sürece olmuyor yani

Rabbim korusun insallah

Canım bende 2014 doğumluyu 1.sınıfa gönderdim ama onu gönderdikten sonra anasınıfına gidecek olanı göndermemek haksızlık olacaktı çünkü çok istiyordu bu hafta pazartesi gitti 2 gündür sen beni okula göndermiyorsun diye ağlıyor

Canım bende 2014 doğumluyu 1.sınıfa gönderdim ama onu gönderdikten sonra anasınıfına gidecek olanı göndermemek haksızlık olacaktı çünkü çok istiyordu bu hafta pazartesi gitti 2 gündür sen beni okula göndermiyorsun diye ağlıyor
Canim bizim burdaki anasınıfları 3 ve 4 yaş grubu sınıfları acmadilar. Diğer sınıfların mevcudu az olması için o yaş gurubu sınıfları fazlalastirdilar

Canim bizim burdaki anasınıfları 3 ve 4 yaş grubu sınıfları acmadilar. Diğer sınıfların mevcudu az olması için o yaş gurubu sınıfları fazlalastirdilar
Canım bizim okulda öğrenci yok en fazla 4 kişi var sınıflarda öğrencisi olmayan öğretmen var bizimkinin sınıfında sadece 1 öğrenci var oda benimki belki ilerleyen zamanlarda olur diyorlar zaten öğretmenimizde arkadaşım olduğu için içim rahat. Okulda ilkokul yok sadece anaokulu. Geçen hafta okulda 12 tane öğrenci vardı

selam kızlar..
Bugün liste yapma sırası Aytanesii Aytanesii de şimdiden kolay gelsin..
Biz dün annem ve kızımla mangala gittik..Annem uzun süredir evde çıkamıyor azcık eselsin hafta içi kalabalık değildir dedik ama yanılmışız.neyse ki masaların arası oldukça mesafeliydi..Tabii ben de azcık kaçırdım ama proteini..
benim 3 köftelik hakkım
1 köfte
1 tavuk kalça
3-4 kanat oldu..dün ödem atıcı çayımı da içemedim ve hemen tartıya yansıdı..Buraya göre eksiyim ama diyetisyene göre +700 e çıktım..neyse modum düşmedi tabii 1 günlük bir icraattı bu..DevamEn Büyük KKEn Büyük KK
Kilo bildirimi

Rumuz:sersum
Baş.Tar:11 Eylül
Baş.kg:91.2 kg
Geçen hafta:90.6 kg
Bu hafta:90 kg
Fark:600 gr
Yüzde:%0.662

Back
X