Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım..Tebrikler gayet iyi gidiyorsun sakin rutinini bozma sebep ne olursa olsun tam gaz devam et![]()
Harika bir haber incelmek kilo vermekten daha önemliEki Görüntüle 2698316
Kahvaltım![]()
Bugün Tartı günüm 900 gr gitmiş ama diyetisyenim daha fazla olmalıydı ödeminizi atamamışsınız dedi..
Ben çaylar hariç 1.5-2 litre su anca içiyordum 3 olmalıydı demedimmi diye kızdı..Ben de ben yazmıştım siz bişey demeyince normal buldunuz zannettim dedim..Azarı işittim ama onun da suçu var..
Anlaşılan daha çok wc ye gideceğim
Ama incelmem 1 haftada 5 cm onu beğendi..![]()
![]()
İnşallah canım..SağolHarika bir haber incelmek kilo vermekten daha önemli ❤ demekki senin çoğunlukla ödemmis canım dahada inceleceksin inşallah
Geçmiş olsun..Canım senin mideni aldığın vitaminler bozuyor olmasın..Ağır demiştin..Midene de dokunabilir..Dr a bir danışsan mı..Mide problemi bende de var ve çok can sıkıcı bilirim..Kızlar bugün biraz beslenmem değişik oldu
Sabah bir adet haşlanmış yumurta
İki adet çiçek ekmek küçüktü
İki çatal bal
İki çatal kaymak
Ve çay
Midem çok ağrıyor su zor yedim iki adet haşlamıştım birtanesini de öğle vaktinde yedim sabah erken yapmıştım şimdi bir salata yapıcam başka ne yiyim bilmiyorum çorba ve nohut var ama yesemmi midem agrırmı![]()
Nım nım nım çok güselll gözüküyorrr
Evet canım çorba ekmek yerine geçiyor..Akşam yemeği
Bir kase çorba
Bir kase nohut
Bir porsiyon salata
Çorba var diye ekmek yemedim bir kase çorba iki dilim ekmek ediyormuş
Sabha kadar üzerim açık yatıyorum kız yüzünden üşütüyorum galiba kimyon çayı iyi geldi kalbimi bile ağrıttı mide borusu ağrı yaptı anlamadm yaİnşallah canım..Sağol
Geçmiş olsun..Canım senin mideni aldığın vitaminler bozuyor olmasın..Ağır demiştin..Midene de dokunabilir..Dr a bir danışsan mı..Mide problemi bende de var ve çok can sıkıcı bilirim..
Nım nım nım çok güselll gözüküyorrr![]()
Canim kızla birlikte mi yatiyorsunuz ? Emiyor mu ?Sabha kadar üzerim açık yatıyorum kız yüzünden üşütüyorum galiba kimyon çayı iyi geldi kalbimi bile ağrıttı mide borusu ağrı yaptı anlamadm ya
Emiyor evet beraber yatmoyoruz ama emerken yanıma alıyorum bazen dalınca kalıyor öyleCanim kızla birlikte mi yatiyorsunuz ? Emiyor mu ?
Üşütürsün tabii canım dikkat et Allah korusun...Sabha kadar üzerim açık yatıyorum kız yüzünden üşütüyorum galiba kimyon çayı iyi geldi kalbimi bile ağrıttı mide borusu ağrı yaptı anlamadm ya
Kızda dün kusmustu belliki oda üşüttüÜşütürsün tabii canım dikkat et Allah korusun...
Kararlısın vermeye aynen devam sayende motive oluyoruzEki Görüntüle 2698852
Öğlen Yemeğim
Az göbek salatalı chia tohumlu dere otlu yoğurt
termosta da yağ yakıcı lahana çorbam var
1 adet de tam buğdaylı galeta
![]()