Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

1.webp
Öğlen yemeğim :KK52: :KK52:

Eki Görüntüle 2698316
Kahvaltım :KK52: :KK52:

Bugün Tartı günüm 900 gr gitmiş ama diyetisyenim daha fazla olmalıydı ödeminizi atamamışsınız dedi..
Ben çaylar hariç 1.5-2 litre su anca içiyordum 3 olmalıydı demedimmi diye kızdı:KK53:..Ben de ben yazmıştım siz bişey demeyince normal buldunuz zannettim dedim..Azarı işittim ama onun da suçu var..:confused::confused:
Anlaşılan daha çok wc ye gideceğim:kızgın::kızgın:
Ama incelmem 1 haftada 5 cm onu beğendi.. :rolleyes: :rolleyes:
Harika bir haber incelmek kilo vermekten daha önemli ❤️ demekki senin çoğunlukla ödemmis canım dahada inceleceksin inşallah

Kızlar bugün biraz beslenmem değişik oldu
Sabah bir adet haşlanmış yumurta
İki adet çiçek ekmek küçüktü
İki çatal bal
İki çatal kaymak
Ve çay
Midem çok ağrıyor su zor yedim iki adet haşlamıştım birtanesini de öğle vaktinde yedim sabah erken yapmıştım şimdi bir salata yapıcam başka ne yiyim bilmiyorum çorba ve nohut var ama yesemmi midem agrırmı 😭

Bugünkü menüm

Kahvaltida
Sucuklu 2 yumurta
2 ceri
1 kk peynir
Yarim dilim ekmek

Arada
3 4 isirik pizza
1 bardak sütlü nescafe

Akşam
1 kase cacık
3 4 catal patates kızartması
1 dilim eķmek

Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

Kahve, 1 kare bitter çikolata

Öğlen
1.5 dilim kek
1 peynirli börek

Akşam
2 kepçe tarhana çorbası

Yesilcay

Harika bir haber incelmek kilo vermekten daha önemli ❤ demekki senin çoğunlukla ödemmis canım dahada inceleceksin inşallah
İnşallah canım..Sağol :KK68:
Kızlar bugün biraz beslenmem değişik oldu
Sabah bir adet haşlanmış yumurta
İki adet çiçek ekmek küçüktü
İki çatal bal
İki çatal kaymak
Ve çay
Midem çok ağrıyor su zor yedim iki adet haşlamıştım birtanesini de öğle vaktinde yedim sabah erken yapmıştım şimdi bir salata yapıcam başka ne yiyim bilmiyorum çorba ve nohut var ama yesemmi midem agrırmı 😭
Geçmiş olsun..Canım senin mideni aldığın vitaminler bozuyor olmasın..Ağır demiştin..Midene de dokunabilir..Dr a bir danışsan mı..Mide problemi bende de var ve çok can sıkıcı bilirim..:cry:
Nım nım nım çok güselll gözüküyorrr:rolleyes::rolleyes:

İnşallah canım..Sağol :KK68:
Geçmiş olsun..Canım senin mideni aldığın vitaminler bozuyor olmasın..Ağır demiştin..Midene de dokunabilir..Dr a bir danışsan mı..Mide problemi bende de var ve çok can sıkıcı bilirim..:cry:

Nım nım nım çok güselll gözüküyorrr:rolleyes::rolleyes:
Sabha kadar üzerim açık yatıyorum kız yüzünden üşütüyorum galiba kimyon çayı iyi geldi kalbimi bile ağrıttı mide borusu ağrı yaptı anlamadm ya

Back
X