Sarimsagi soyup havanda biraz dovuyorsun icine limon sıkıyorsun bolca 1 2 kilo. Ikisiki bir kavanozda karanlık bir yerde bekletiyorsun.Gunde 1 kaşık içiyorsun.Sarımsak limon kürü nasıl canim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarimsagi soyup havanda biraz dovuyorsun icine limon sıkıyorsun bolca 1 2 kilo. Ikisiki bir kavanozda karanlık bir yerde bekletiyorsun.Gunde 1 kaşık içiyorsun.Sarımsak limon kürü nasıl canim ?
Bugün markette elim pirasaya gitti ama almadım. Ispanak aldim, haftaya da pırasa alırım diye.Bugun yediklerim
Kahvaltıda
1.5 yumurta
1.5 dilim kızarmış ekmek
1 kk kendi yaptigim peynirden
Arada
Fındık
1 bardak sütlü nescafe
1 kupa gojiberry çayı
Akşam
1 kase toyga çorbası
1 kase kiymali pirasa yemeği
Az salata
Şimdi internette detayli baktım canim.Sarimsagi soyup havanda biraz dovuyorsun icine limon sıkıyorsun bolca 1 2 kilo. Ikisiki bir kavanozda karanlık bir yerde bekletiyorsun.Gunde 1 kaşık içiyorsun.
ellerine sağlık . ben de yaptım .Geçen kış yaptığım karışımdan yaptım.
Zencefil, tarçın, limon, bal
Bunu akşamları bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı koyup iciyoruz
afiyet olsun kuzum . pilav olmasaydı mı ki diycem . sabitlenmeni sağlayacak .Kahvaltı 11.00
3 kaşık çökelekli yurmurta
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
Kahve
2 gün kurusu
Elma
Akşam 18.00
3 kaşık pilav
3 kaşık yeşil fasulye
Ton balıklı salata ( 80 Gr ile yaptım. Eşimle birlikte yedik)
Yeşilçay kahve akşama devam ederim
afiyet olsun kaç kilosun ada cım .Sabahi yazmistim sabah bir de azcik cevizli sucuk ile tahin yedim taze meyve olmali aslinda ama evde yoktu sioarisledim
Oglen balikli salata yedim salataya hardal sirke nar eksisi zeytinyglo guzel bir karisim yaptim
Ikindi deniz tuzlu iyi bir cikolatam.vardi 1 oarca hatya 2 parca yedim bir ceviz ve 3 antep fistigi ilr
Aksam 3 kasik kabak 2 kasik yogurtlu kirmizi biber yedim
ben de aldım sarfancım .Bunlarda kızım ve bizim aldığımız takviyeler
şifa olsun .Biz bir de d vitamini sprey kullaniyoruz unutmusum yazmayı
Istanbul Valiligi 2 Aralik yani bugunden itibaren baslayacagini duyurmustu. Sizin orasi da bikac gune geçer canım.şifa olsun .
nasılsın .
bizim hala çalışma saatleri ile ilgili bi yazı yok .
Canim yaa dikkat et cok dusurme kan sekerini keske bir bardak ayran icseydin cnmBugün markette elim pirasaya gitti ama almadım. Ispanak aldim, haftaya da pırasa alırım diye.
Şu an o kadar aç yatıyorum ki, pırasa yazısıni görünce ağzımın suyu aktı![]()
Canim 62.1 kiloyum 59 a sabitlemek istiyorum insallah, cikolata macro center lar var istanbulda belki suymussundur oradan aliyorumellerine sağlık . ben de yaptım .
2 ye yaptım hatta. akşamları veriyorum çocuklara eşime . kendime de . şurup gibi 1 yemek kaşaığı tüketiyoruz .
tarçın koymadım yalnız . güzel olur koyayım ben de. var evde kabuk tarçın
afiyet olsun kuzum . pilav olmasaydı mı ki diycem . sabitlenmeni sağlayacak .
ben de akşamları abartıyorum . pişi . çikolata . sarelleli ekmek . fındık fıstık . tatlı vs . hiç olmadık şeyler yiyorum .
afiyet olsun kaç kilosun ada cım .
yurt dışına çıkamadınız bayadır . çikolata nereden .![]()
canım bize de üni . den yazı geldi . dünüşümlü . 1 er hafta şeklinde çalışma geldi bize. saat aynı ama dönüşümlü çalışma varmışIstanbul Valiligi 2 Aralik yani bugunden itibaren baslayacagini duyurmustu. Sizin orasi da bikac gune geçer canım.
binada kimse ile irtibatım yok . 3 yıl oldu taşınalı ama kimse ile görüşmedim . bir kaç selamlaştığım hal hatır sorduğum var . eski binam çok sıcaktı . insan olarak . her an birbirimizi görmezsek olmazdı. hala daha oraya gidiyorum akşam çocukları çıkarınca . park da orda . halı saha da . komşularım da orada. onlarla ileşitim kopmadı.Benim oğlan 4 yaşında ben oldugum halde surekli biseylerle uğraşıyor goxumu ayiramiyorum.Ipek 5 yasinda ama abiler canli dersteyken o yalniz kaliyor acaba anlastigin bi komsun falan ucreti karsiliginda abiler dersteyken goz kulak mi olsa?
duymam mı . ne güzel . al kuzum . afiyet bal olsun.Canim yaa dikkat et cok dusurme kan sekerini keske bir bardak ayran icseydin cnm
Canim 62.1 kiloyum 59 a sabitlemek istiyorum insallah, cikolata macro center lar var istanbulda belki suymussundur oradan aliyorum![]()
Yeni gördüm mesajı canim. İnternette. Bulup programı izlerim.
Oooo çok güzel.canım bize de üni . den yazı geldi . dünüşümlü . 1 er hafta şeklinde çalışma geldi bize. saat aynı ama dönüşümlü çalışma varmış