Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugun yediklerim
Kahvaltıda
1.5 yumurta
1.5 dilim kızarmış ekmek
1 kk kendi yaptigim peynirden

Arada
Fındık
1 bardak sütlü nescafe
1 kupa gojiberry çayı

Akşam
1 kase toyga çorbası
1 kase kiymali pirasa yemeği
Az salata

Bugun yediklerim
Kahvaltıda
1.5 yumurta
1.5 dilim kızarmış ekmek
1 kk kendi yaptigim peynirden

Arada
Fındık
1 bardak sütlü nescafe
1 kupa gojiberry çayı

Akşam
1 kase toyga çorbası
1 kase kiymali pirasa yemeği
Az salata
Bugün markette elim pirasaya gitti ama almadım. Ispanak aldim, haftaya da pırasa alırım diye.

Şu an o kadar aç yatıyorum ki, pırasa yazısıni görünce ağzımın suyu aktı 🤤

Geçen kış yaptığım karışımdan yaptım.
Zencefil, tarçın, limon, bal

Bunu akşamları bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı koyup iciyoruz
ellerine sağlık . ben de yaptım .
2 ye yaptım hatta. akşamları veriyorum çocuklara eşime . kendime de . şurup gibi 1 yemek kaşaığı tüketiyoruz .
tarçın koymadım yalnız . güzel olur koyayım ben de. var evde kabuk tarçın
Kahvaltı 11.00

3 kaşık çökelekli yurmurta
4 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
Kahve
2 gün kurusu
Elma

Akşam 18.00
3 kaşık pilav
3 kaşık yeşil fasulye
Ton balıklı salata ( 80 Gr ile yaptım. Eşimle birlikte yedik)

Yeşilçay kahve akşama devam ederim
afiyet olsun kuzum . pilav olmasaydı mı ki diycem . sabitlenmeni sağlayacak .
ben de akşamları abartıyorum . pişi . çikolata . sarelleli ekmek . fındık fıstık . tatlı vs . hiç olmadık şeyler yiyorum .
Sabahi yazmistim sabah bir de azcik cevizli sucuk ile tahin yedim taze meyve olmali aslinda ama evde yoktu sioarisledim
Oglen balikli salata yedim salataya hardal sirke nar eksisi zeytinyglo guzel bir karisim yaptim
Ikindi deniz tuzlu iyi bir cikolatam.vardi 1 oarca hatya 2 parca yedim bir ceviz ve 3 antep fistigi ilr
Aksam 3 kasik kabak 2 kasik yogurtlu kirmizi biber yedim
afiyet olsun kaç kilosun ada cım .

yurt dışına çıkamadınız bayadır . çikolata nereden . :KK53:

Bunlarda kızım ve bizim aldığımız takviyeler
ben de aldım sarfancım .
ama kız tutturdu. reklamlar yüzünden hep bunlar . :KK53:
kendimize almıştım . supradiyyyn all day . guenzim 10 olanlıdan

1606895925740.webp

imunol olandan var biraz daha.

1606895961822.webp

supradynnn bitti. ama alalı baya oldu. 3 ay olmuştur belki. eşimle birlikte ara ara içtik .

Benim oğlan 4 yaşında ben oldugum halde surekli biseylerle uğraşıyor goxumu ayiramiyorum.Ipek 5 yasinda ama abiler canli dersteyken o yalniz kaliyor acaba anlastigin bi komsun falan ucreti karsiliginda abiler dersteyken goz kulak mi olsa?

Bugün markette elim pirasaya gitti ama almadım. Ispanak aldim, haftaya da pırasa alırım diye.

Şu an o kadar aç yatıyorum ki, pırasa yazısıni görünce ağzımın suyu aktı 🤤
Canim yaa dikkat et cok dusurme kan sekerini keske bir bardak ayran icseydin cnm
ellerine sağlık . ben de yaptım .
2 ye yaptım hatta. akşamları veriyorum çocuklara eşime . kendime de . şurup gibi 1 yemek kaşaığı tüketiyoruz .
tarçın koymadım yalnız . güzel olur koyayım ben de. var evde kabuk tarçın

afiyet olsun kuzum . pilav olmasaydı mı ki diycem . sabitlenmeni sağlayacak .
ben de akşamları abartıyorum . pişi . çikolata . sarelleli ekmek . fındık fıstık . tatlı vs . hiç olmadık şeyler yiyorum .

afiyet olsun kaç kilosun ada cım .

yurt dışına çıkamadınız bayadır . çikolata nereden . :KK53:
Canim 62.1 kiloyum 59 a sabitlemek istiyorum insallah, cikolata macro center lar var istanbulda belki suymussundur oradan aliyorum😊

Istanbul Valiligi 2 Aralik yani bugunden itibaren baslayacagini duyurmustu. Sizin orasi da bikac gune geçer canım.
canım bize de üni . den yazı geldi . dünüşümlü . 1 er hafta şeklinde çalışma geldi bize. saat aynı ama dönüşümlü çalışma varmış

Benim oğlan 4 yaşında ben oldugum halde surekli biseylerle uğraşıyor goxumu ayiramiyorum.Ipek 5 yasinda ama abiler canli dersteyken o yalniz kaliyor acaba anlastigin bi komsun falan ucreti karsiliginda abiler dersteyken goz kulak mi olsa?
binada kimse ile irtibatım yok . 3 yıl oldu taşınalı ama kimse ile görüşmedim . bir kaç selamlaştığım hal hatır sorduğum var . eski binam çok sıcaktı . insan olarak . her an birbirimizi görmezsek olmazdı. hala daha oraya gidiyorum akşam çocukları çıkarınca . park da orda . halı saha da . komşularım da orada. onlarla ileşitim kopmadı.
vardır o eski binamda bakacak biri. ama şu pandemide istemem açıkcası.
onu da bizi de riske atmak . bilemedim .
abiler de asla istemiyor evde birini. ancak onun evine götürürsen .
dönüşümlü çalışma beni ne kadar etkiler bilmiyorum . çünkü dönüşüm yapacağımız bi başka memur yok . tek memurum bulunduğum yerde.

Canim yaa dikkat et cok dusurme kan sekerini keske bir bardak ayran icseydin cnm

Canim 62.1 kiloyum 59 a sabitlemek istiyorum insallah, cikolata macro center lar var istanbulda belki suymussundur oradan aliyorum😊
duymam mı . ne güzel . al kuzum . afiyet bal olsun.
kilonu sabitleyebilirsin . şu yediklerinle . kaçamak yapma ama.
bi ara akşamları atşıtrırma ile geçirdiğin bi dönemin olmuştu. kilo vermiştin . diyetisyen ile.

Back
X