Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay estağfirullah ablam olur mu öyle şey helal olsun, ben senin takımlara katılmak istediğini bildiğim için aldım takımlara sabah da tartını atarsın dedim. Ben de bak dün yapmam gerekeni geç yaptım insanlık hali. Aramızda olmandan mutluyuz biz ayrılma senKaptanım ellerine sağlık ben bugün tartı günü diye sabahtan tartıya çıktım.
Hakkını helal et. Ne kendime ne size faydam oldu. Benim gibi adını yazdırıp tartidan tartıya gelen insanlara sinir olurdum. Bende onlardan oldum. Sen benim tartimi takip etmek emek harcamak zorunda değilsin. Hakkını helal et.
Bu haftada deneyeyim kendimi aynı olursam çıkarım takımlardan canım
Geçen hafta 84.1
Bu hafta 83.3
Fark 800 Gr
Helal olsun şekerler,, siz de hakkınızı helal edin gecenin köründe yapabildim anca, beklettim sizi.Ellerine sağlıkBoncuk2307 kaptişim. Yoğun zamanında bile şu tabloyu yapıyorsun ya hakkını helal et canım
![]()
Depremzede bir öğretmenim bende canım. Marasta iken yakalandık bizde depreme. Depremden dolayı hak tanındı tayin istedik.Annemden dolayı mesleği iyi bilirsin canım. Çok keyifli, çalıştığın kişiler de uyumluysa tadından yenmez. Sen de deneyimlemissin ne güzel. Fırsatın varsa yine yap, dinç tutuyor insani. Ben sincani annem burda diye istedim. Yoksa Çankaya da oluyordu bana. (Depremzede öğretmenim, hizmet puanı ile değil valilik oluru ile geldim ). Çocuklarım küçük , annem destek oluyor sağ olsun.
sibel_84 ile tanismadik sanırım
Bende seni tebrik ederim canım. Harika iş çıkardın.Hepinize gunaydinlar ve mutlu hafta sonlari kizlar.Bu hafta cok yoruldum.Hafta sonu umarim dinlenebilirim.
Is yerinde ve evde hala duzen oturtmaya calisiyorum.
Gun icinde cok adimladigim icinde ayagim fena agriyor.Bende plantar fasciitis yani topuk dikeni var.Gectigimiz ay steroid ignesi oldum ve bu kadar yurumeyip, dikkat etmeliyim aslinda ama pek mumkun olmuyor.
35 yastan sonra yavas yavas her yil bir sey cikiyor sankiEsim servis zamanin geldi Ozge diyor
Saka bir yana bugunlerimize cok sukur.
sibel_84 kaptanim seni ve takimini tebrik ediyorum, harika bir kilo verdin bu hafta, sizinle yarismak cok keyifliydi.
Burada sabah olunca gorusmek uzere kizlar.![]()
Zor canım. Bundan sonra daha güzel günler görürsünüz umarımDepremzede bir öğretmenim bende canım. Marasta iken yakalandık bizde depreme. Depremden dolayı hak tanındı tayin istedik.
Bana ne bana ne bana ne beni al beni al onu alma. Tam da takım seçimlerinin ortasına düşmüşüm şu an![]()
Kırmızı kaptisim yok oldu yarim kaldı benim de işlerim var biraz daha gelmezse bebeler uyanacak filan
Yani sen bilirsin ablam ama bence çıkma en fazla hazırlıkta ol tamamen ayrılma sen nasıl istersen öyle yapalımBoncuk2307 canım ben bu hafta listelerde olmasam olur mu? Memlekete geçeceğiz pazartesi günü. Yeme işine tamam bir şekilde dikkat ederim yürüyüş zaten eksik olmaz ama yoldan dolayı ödemin çok oluyor benim. Takımı riske atmayayim diyorum ama bir yandan da ya tamamen salarsam kendimi diye de korkuyorum.
Kırmızı kaptisim yok oldu yarim kaldı benim de işlerim var biraz daha gelmezse bebeler uyanacak filan
Tamam canım listede olayım. Pazartesi sabah erkenden bildirimimi yaparım yola cikmadan cumaya da ödemim gitmiş olur.Yani sen bilirsin ablam ama bence çıkma en fazla hazırlıkta ol tamamen ayrılma sen nasıl istersen öyle yapalım![]()
Amin canım . Rabbim yaşatmasın inşallah. Ama zor deprem ülkesiyiz. Tedbirli olacağız sadece. Gerisi Mevlama kalmış artık. Şimdi bir yandan heyecan var bir yandan değişik bir duygu içindeyim. Bir yanım gitmek istiyor 12 yılım geçmiş orada çünkü. Bir yanım gidersen dön başa olur musun korkusu yaşıyorum. Offf ne bileyim işte. Değişik ruh halleri var bende bu aralarZor canım. Bundan sonra daha güzel günler görürsünüz umarım![]()
En güzel kararı verirsin umarım sibelcim. Kalbinin istedigini mantığın istemiyor bazen. Arada kalıyor böyle insanAmin canım . Rabbim yaşatmasın inşallah. Ama zor deprem ülkesiyiz. Tedbirli olacağız sadece. Gerisi Mevlama kalmış artık. Şimdi bir yandan heyecan var bir yandan değişik bir duygu içindeyim. Bir yanım gitmek istiyor 12 yılım geçmiş orada çünkü. Bir yanım gidersen dön başa olur musun korkusu yaşıyorum. Offf ne bileyim işte. Değişik ruh halleri var bende bu aralar
Aslında tam tersi de olabilir. Bol su içer porsiyon kontrolü yaparsan memleket challange bile olur o . Kilo verip gelirsinBoncuk2307 canım ben bu hafta listelerde olmasam olur mu? Memlekete geçeceğiz pazartesi günü. Yeme işine tamam bir şekilde dikkat ederim yürüyüş zaten eksik olmaz ama yoldan dolayı ödemin çok oluyor benim. Takımı riske atmayayim diyorum ama bir yandan da ya tamamen salarsam kendimi diye de korkuyorum.