Ev halki aksamlari illa biseyler istiyor.Genelde kuruyemis, hurma, cevizle atlatiyoruz.Haftada 1 kez de tatli yapiyorum.Bende mısır paylatacagim
İnşallah regle rağmen eksileri görürsün canım.Sağol canım..Hadi bakalım görüciiz..Ama regl 1. günüm yarın ayrıca..Çok gitmezse üzülmeyeceğim..
Iyi olur insallah canim
İnşallah regle rağmen eksileri görürsün canım.
Tebrikler canım aynen devam 79 a ne kaldi şunun şurasındaGüüünayyyydııııınnnn....
Evet tartıldım 82.7 kg..Eksi 700 gr..Yine iyi şükür..Haftaya daha iyi olur ve 81 i görürüm inşallah...
Sağol canımTebrikler canım aynen devam 79 a ne kaldi şunun şurasında
Maşallah canım. Çok iyi benceGüüünayyyydııııınnnn....
Evet tartıldım 82.7 kg..Eksi 700 gr..Yine iyi şükür..Haftaya daha iyi olur ve 81 i görürüm inşallah...
canım 5 dk sadece yaa o kadar ay bilmiyorum dün eşimde 9.30 da geldi onunla yemek yedim geç yedimmCanim işe giderken yada gelirken yürümeyi denesen, iş yeri ev arası uzaklığı nasil
mantıklı evett :)))Canim tum gun calisip aksam spor yapmam cok zor eger imkanin varsa bence diyetisyene gidebilirsin ilk etapta spordan daha basit olurdu suan ahahah
Ayy hadi bakalim sersumcum korkma strrst olma elindem geleni yaptin
Sersumcum iyiyim sen nasilsim, kikoni simdi hordum harika masallah 7 leri de goreceksin ama 79 u kafanda buyutme canim sakin hedeflerimkz baska bizim degil mi?
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunSersumcum iyiyim sen nasilsim, kikoni simdi hordum harika masallah 7 leri de goreceksin ama 79 u kafanda buyutme canim sakin hedeflerimkz baska bizim degil mi?
Bugun en yakin arkadasimin babasini kaybettik arkadasim apar topar ankaraya gitti az once onunlaydik hem diyalis goruyordu ustune bir de covid olunca kaldiramadi canim baya uzgunum
Bende kahvaltı ara öğün akşam güzel bir düzen tutturdum.Ben de yasak olmadigi surece heo sahilde yuruyus yapiyorum sabahlarim artik fix kahvalti kahve ve yaninda mutlaka ya meuve ya antepli az sekerli kraker gibi seylerim var resmini atarim inceceik ondan, oglen mantarli kiymeli yemek yedim yogurtlu havucla, aksam corba yapayim diyorum
Cok guzel olmis canim duzen herdeyden cok mutlu ediyor insaniBende kahvaltı ara öğün akşam güzel bir düzen tutturdum.
Öğle yemekleri sıkıntı oluyordu bana ne hazirlayacagimi bilemiyordum.
Bunda kızımın da etkisi var tabi. Önce küçük olduğu için 7-8 gibi uyanirdi. Bu kış 10 gibi uyanıyor, öyle olunca bende 10 da uyaniyorum. Kahvaltı hazırlığı 11 i buluyor. Öğle yemeğine gerek kalmıyor
Bamya yemeği iyi aklıma geldi, bende yarın yapayımBugün yediklerim
Kahvaltıda
2 yumurta
1.5 dilim eksi maya ekmeği
Peynir
Arada
1 kupa sütlü nescafe
Biraz leblebi
1 tane cig havuç
Aksam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kiymali bamya yemeği
Biraz salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?