Canim 60 ı gormussun yeniden bence cok guzel.hem hedef koyma istersen vucudumuzun ne kadar kilo verecegini bilemeyeiz ki beynimizi sartlandirmayalim bosuna uzuluruz cok guzel masallah sanaRumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom : 61.1
Bu haftaki kilom: 60.9
Aradaki fark: 200 gr
Cok sinir oldum sadece 200 gr gitmiş. Ben hedef koyunca olmuyor vücut kilitliniyor kendini sanki tum motivasyonum kırıldı
Bravo sfrancim, bu arada isminin degismesine cok sevindim ben de nedene sarfan diyordim hihihiRumuz sarfansari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 61.4
Bu hafta 61.1
Fark %0.4
Evet pko oyle bir hastalik karbo u kesmen harika oldu canim cunku pko ya da iyi gelir sana da kilo da gider benim kilo verebildigim ve ac kalmadigim tek yontem bu canimCanim ben uzun zamandır öyleyim. 3 gün oluyorum bir gün kesiliyor ve sonra yine oluyorum.
Ve ilk 3 gün siyah leke oluyor.
İlk defa bu ay öyle olmadım.
Pko var bende, karbonhidrat düşmanı. Sanırım bu ay düşük karbonhidratla beslenince biraz daha düzgün regl oldum.
Off odf mamalara bak dokturmussun yine demirlekecimEki Görüntüle 2742911 Eki Görüntüle 2742912
tavuk tantuni yaptım .
ve kısır . öğlen yemeleri için .
akşama kalanlar ve yanına kavurmalı omlet . yeter yahu. her gün ne yesek .
Canim bir kaç günlük gecikme normal olabilir ama 13 gün gecikmenin diyete bağlı olduğunu düşünmüyorum. Dr a gitmekte fayda var.Merhaba kizlar ben birşey sormak istiyorum 2 aydır diyet yapıyorum kilo veriyorum ama 2 aydır regl düzenim çok bozuldu geçen ay 13 gün gecikti bu ay 7 gün geçti hala olmadı hamile miyim diye korku yaşıyorum her seferinde acaba kilo verdiği dönemde sürekli bunu yaşayan var mı yoksa başka bir sıkıntım mi var merak ediyorum
Teşekkür ederim bende öyle düşündüm sadece şu an virüs dolayısıyla hastaneye gitmekten kaciniyorumCanim bir kaç günlük gecikme normal olabilir ama 13 gün gecikmenin diyete bağlı olduğunu düşünmüyorum. Dr a gitmekte fayda var.
Onların pirinçleri de bizden farklı canim sanırım.Bugün yediklerim
Sabah
1 gevrek
1 yumurta
Az peynir
Arada
1 kupa az sütlü nescafe
Akşam
1 tabak pirinç lapası
1 kase yogurt
Yarim saat zumba
Pirinc lapası da Allah affetsin yenecek birşey degil bana göre yagsiz, tuzsuz. Millet bunu 2 gun yapiyorlarmis hem de her öğünde ...
Canim pirinc lapası diyeti varmış odem atiyormus bi deneyeyim dedim ama hic benlik degil yogurtla zor yedim normalde yogurt da yokOnların pirinçleri de bizden farklı canim sanırım.
Canim sende benim gibi yapiyorsun, ekmek sadece kahvaltıdaBugün yediklerim
Sabah
Taze soğanlı maydanozlu 1.5 yumurta
1 dilim eksi maya ekmegi
Tulum peynir
Arada
1kupa az sütlü nescafe
Cocuklar yerken cipsten tırtıkladım
Aksam
1 kase toyga corbasi
3 küçük
köfte
Az salata
Yarim kase yoğurt
Canim biz ailecek ekmegi sadece kahvaltida yeriz, cocuklar da dahil. Ketojenik diyet yaparken onu da yemiyordum ama cok agiz kokusu yaptigi icin biraktim.Aslinda o zaman vücut ketoya giriyor ,arınıyormuş.Canim sende benim gibi yapiyorsun, ekmek sadece kahvaltıdaonu da bırakırız inşallah.
Mercimekli ekmek yapmak istiyorum aslında, kahvaltıda bir dilim yemek için
Canim masallah harika menuler, yaa ben cvp verdigimi saniyordum vermemisimSelam kızlar..
Dün gelemedim yemeklerimi paylaşayım
Cuma Akşamı
Eki Görüntüle 2744236
Cumartesi ve pazar sabah
Eki Görüntüle 2744237
Cumartesi ve pazar öğlen
Eki Görüntüle 2744239
Ve cumartesi pazar akşam
Eki Görüntüle 2744238
Dün 20 dk koşu bandında yürüyüş +1 mil LESLİE
Bu akşam da yapacağım..Tartılmıyorum yine strese girmeyeyim diye..Hiç kaçamak yapmadım ama 2-3 gün içinde regl olacağım umarım çok etkilemez..Eşim izne geldiğinde 81 i görsem çok iyi olur..28 aralıkta gelecek 1 haftalığına..O geldiği hafta izin isteyeceğim diyetisyenden yine..
Evet cnim onlarin lirincleri daha ince ve yagsiz bir de baharat koyuyorlar oyle aliamislar ahahahBugün yediklerim
Sabah
1 gevrek
1 yumurta
Az peynir
Arada
1 kupa az sütlü nescafe
Akşam
1 tabak pirinç lapası
1 kase yogurt
Yarim saat zumba
Pirinc lapası da Allah affetsin yenecek birşey degil bana göre yagsiz, tuzsuz. Millet bunu 2 gun yapiyorlarmis hem de her öğünde ...
Evet benim de ketoda agzim kokuyor vucut ketoya girdigi icinCanim biz ailecek ekmegi sadece kahvaltida yeriz, cocuklar da dahil. Ketojenik diyet yaparken onu da yemiyordum ama cok agiz kokusu yaptigi icin biraktim.Aslinda o zaman vücut ketoya giriyor ,arınıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?