Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar selam nasılsınız ?
dün akşam mükemmel sebze ve salata yedim midem çok rahattı ve mutluydumm peki ya sonra 1 kase cips yedim ve akşamı mahvettim :))

bugün
sabah ;
kepekli eti form varya onun üzerine laben sürüp yedim
çay

saat 11de türk kahvesi içtim
1 litrede su içtim öğlene kadar

öğlen;
yeni yedim
çorba
2 dilim ekmek
bezelye patates havuç beşamel soslu 1 dilim şeklinde yedim

su içmeye devam edicemm bugün 2 litre yapıcam işyerinde

akşamları aslında spor yapabilsem ah yapabilsem kesinlikle verebileceğime ve rahatlayacağıma inanıyorum ama akşamları o kadar yorgun ve halsiz oluyorum kii mecalim kalmıyor yemekten

akşamları aslında spor yapabilsem ah yapabilsem kesinlikle verebileceğime ve rahatlayacağıma inanıyorum ama akşamları o kadar yorgun ve halsiz oluyorum kii mecalim kalmıyor yemekten
Canim işe giderken yada gelirken yürümeyi denesen, iş yeri ev arası uzaklığı nasil

Kahvaltı
Çökelekli yumurta
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak kefir
1 elma

Akşam
1 kase domates çorbası
1 tabak pırasa yemeği

Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata (%80)

Ve kapanışı şimdi yaptım

Yeşilçay bol su icecegim

afiyet olsun kızlar .

sersum görseller şaahaaane

görsel atınca daha hoş oluyor sanki. yediklerimiz . görmesi vs si.
Katılıyorum canım görselli daha güzel oluyor ama insan bazen fırsat bulamıyor..Gerçi benim görsel paylaşmak daha kolayıma geliyor artık.
Zaten diyetisyene de çekip yolluyorum hazır yani..

Bugün yediklerim
Sabah
1 yumurta az sucuklu
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Tulum peyniri

Arada
Yarim armut
1 kupa az sütlü nescafe

Aksam
1 kase mercimek çorbası
2 küçük kofte
haşlanmış brokoli

Canim tum gun calisip aksam spor yapmam cok zor eger imkanin varsa bence diyetisyene gidebilirsin ilk etapta spordan daha basit olurdu suan ahahah
Yarın tartı günüüümmm
Ayy hadi bakalim sersumcum korkma strrst olma elindem geleni yaptin

Canim tum gun calisip aksam spor yapmam cok zor eger imkanin varsa bence diyetisyene gidebilirsin ilk etapta spordan daha basit olurdu suan ahahah

Ayy hadi bakalim sersumcum korkma strrst olma elindem geleni yaptin
Sağol canım..Hadi bakalım görüciiz ..Ama regl 1. günüm yarın ayrıca..Çok gitmezse üzülmeyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…