Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aaa eşi mi geliyormuş .

gözün aydın sersum

temelli ne zaman gelecek artık eşin . sanki yakın zamanda geliyordu . aklımda öyle kalmış.

doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnn

nice nice sağlıklı ailenle güzel yaşlar olsun inşallah .

Bunlar da bol antepli azcik sekerli krekerlerim veya kurabiyelerim, bugun de ben resim atim bari dedimdi
nerden aldın bunlarıııııııııııııııııııı
çok güzelllllllllll
özellikle antep fıstıklı olanııııııııııııııııııııııııııııı

benim güncel kilon da . 51.9 -51-7 arası .
hunharca yiyip ancak bu kadar . elhamdülillah.
yeme alışkanlıklarınıza bağlı kilo alamiyorsunuz . yediğiniz şeylerden hunharca yesenizde...

Oglen tavuk yedim salata ile 1 kasik da yogurt, simdi cikolata ve kahve yaotim bir de size dedigim antepli krekerlerden yiyorum sabah lotus la birlikte, lotusu biliyor musunuz yiyen var mi inaniomaz lezzetli birsey
Çok gördüm canim internet sitelerinde.ama marketlerde bulamadım. Lotus un çikolatasıni yiyorsun, buskuvisini mi
Oglen tavuk yedim salata ile 1 kasik da yogurt, simdi cikolata ve kahve yaotim bir de size dedigim antepli krekerlerden yiyorum sabah lotus la birlikte, lotusu biliyor musunuz yiyen var mi inaniomaz lezzetli birsey

Ahh canim zaten yerken sen aklima geliyorsun onukukis diye bir yer var istanbulda instagramdan veya netten bak istersen oyle guzel seyler varki helimiz mudavimizyiz canim, sen bana adresini ver ozelden ben sana gondereyim bundan cnim ne zamam ostersen
Çok gördüm canim internet sitelerinde.ama marketlerde bulamadım. Lotus un çikolatasıni yiyorsun, buskuvisini mi
Biskubilisini canim, cikolatasi da mi varmis oni hic girmedim sadece biskuviki saniyordum bak simdiii aklima kotu fikirler soktun sarfancim varsa direk alirim

Kahvaltı
2 kaşık çökelek ile omlet
1dilim ekmek
Biraz bal kaymak

Ara
Yarım havuç
1 dilim portakal

Akşam
4 kaşık fasulye
3 kürdan kebabı ( patlıcanları kozartmadim, tost makinesinde pişirdim.
Salata

Kizlar tartida kilo almis gorunuyordum ya bugün oğlumu tarttim öylesine kilolu cikti kilo almayan cocuk sonra sirayla kizimi ve esimi de tarttım herkes kilo almış cıktı. Yani anlayacağınız bizim tartıda bi sıkıntı var.Olmazsa annemlere gidince tartilayim veya pilini mi değiştirsem?

Pili çıkartıp yeniden tak bakalım canim. Bir ara benim tartı da pili bozulmuş gibi az tartto 20 kilo felan. Pili bitti sandim, sonra düzeldi.

Dün bir komşumun çocuğunun doğum günüymüş, bana da tabak yolladı, pasta kurabiye poğaça vardı. Sonra başka komşum tabak getirdi 3 tane revani.

Ahh ahh dedim, bir gün önce doğum günüm diye pasta kaçamağı yapmasam, hupletmistim.
Evde gözümün önünde de durmasına dayanamadım. Eşim nobetteydi, paket yaptım onu cagordim, al götür yeyin dedim

Dün 2 ısırık çiğ köfte durumu
1 baklava yedim
Azcık bişey canım..Olur o kadar..
vay canınaaaaaaa
inanamıyorum yaaa.
rakamlara bakkk.
Ayy canım çok şükür ama takıldım biraz burada..81 i göremiyorum bir türlü..Olacak inşallah
yılbaşında serbestlik geliyor mamalara galiba. öncesinde arınma olunca.
mamalar güzel . umarım doyurur. 20 dk ya yay yemelerini yeme olayını. hızlı yeme. 20 dk da beyin doyuyor .
Evet haklısın 20 dk ah bir de uyabilsem..
Nım nım nım süper gözüküyor..
Eki Görüntüle 2746946
puzzle cığımmmm. sabah yaptım biraz . dün akşam başladık .
Ayy ne güzel bizim de var ama kediden açamıyoruz halısının içinde duruyor 2 yıldır..
çoştum gidiyorum dur diyemiyorumm be @sersumcum
Düzelirsin canım düzelirsin..
Merhaba kızlar neredeyse 1 ay olmuş gelmeyeli bu ay regl olayı saçma sapan gitti 3 güne bir adet oldum şimdi de çok sancım var yatıyorum
Hoşgeldin canım..Geçmiş olsun kötü olmuş doktora gitmişsindir heralde ihmal etme sakın..
Canim afiyetler olsun aonradan ac kalmaktansa onceden kalip en azindan yilbasinda sevdigin seylerden az az yemen cok daha guzel olacak sersumcum
Evet canım haklısın önce arın sonra accık accık ye ben de öyle planlıyorum..Eşimin geldiği hafta izin istiyeceğim diyetisyenden..
Regl dendir o..Üzülme
Üstünü tabiikisii çıkarr..ben cıbıldak tartılıyorum
Nice mutlu yıllara canım sağlıkla huzurla ailenle beraber
E bir dilim de ye yanii

Bunlar da bol antepli azcik sekerli krekerlerim veya kurabiyelerim, bugun de ben resim atim bari dedimdi
Ayy ne ilginç ben bilmiyordum bisküvit kreması tadı da enfestir eminim...Afiyetler olsam kuzum..
aaa eşi mi geliyormuş .

gözün aydın sersum

temelli ne zaman gelecek artık eşin . sanki yakın zamanda geliyordu . aklımda öyle kalmış.
Az kaldı canım şubat mart gibi gelecek inşallah
Ne güzel olmuş ellerinize sağlık..
Pildendir canım ..Bazen benimkiler sert basınca yerinden hoplayınca da bozuluyor pili çıkarıp takınca kendine geliyor..
Eşim alırsa alsın yeter ki ben almıyayım diyorsuuun akıllıca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…