aaa eşi mi geliyormuş .Canim afiyetler olsun aonradan ac kalmaktansa onceden kalip en azindan yilbasinda sevdigin seylerden az az yemen cok daha guzel olacak sersumcum
Esi de geliyor ya canim o hafta izin isteyecek sersum ondan da biraz bu arinma, sen nerelersin bakim hi
Mehmet efendiye gittim bugun taze kahve aldim misss gibi kokuyor ev anlatamam taze kahvede mehmet efendi filtre starbuck
Canim hosgeldin, nasilsin ne zamandir yoksun hic , acaba usuttun mu bu ay kuzum ondan mi gecmis olsun
Ben sut yerine badem suti veya hindistancevizi sutu kullaniorum ama kahve iceceksem badem sutu, saf iceceksem soya da olabilir gaz pek yapmiyor ben de ama boyle gelistirdim cnim, aksam ne yedin bugun sarfancim ben de firinda sebzeli tavuk var
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnBugün benim doğum günüm
Yaş 35 oldu
Doğum günlerimi, hatta özel günlerimi pek onemsemem. Ama kızım günlerdir o kadar heyecanlı ki, bugün babasiyla gidip bana hediye ve pasta alacaklar
Bu yaşta doğum günlerine çok hevesli oluyor.
Kendi doğum günü icin de gün sayıyor.
Akşam doğum günü şerefime 1 dilim pasta yiyeceğim artık
nerden aldın bunlarııııııııııııııııııııBunlar da bol antepli azcik sekerli krekerlerim veya kurabiyelerim, bugun de ben resim atim bari dedimdi
Çok gördüm canim internet sitelerinde.ama marketlerde bulamadım. Lotus un çikolatasıni yiyorsun, buskuvisini miOglen tavuk yedim salata ile 1 kasik da yogurt, simdi cikolata ve kahve yaotim bir de size dedigim antepli krekerlerden yiyorum sabah lotus la birlikte, lotusu biliyor musunuz yiyen var mi inaniomaz lezzetli birsey
Oglen tavuk yedim salata ile 1 kasik da yogurt, simdi cikolata ve kahve yaotim bir de size dedigim antepli krekerlerden yiyorum sabah lotus la birlikte, lotusu biliyor musunuz yiyen var mi inaniomaz lezzetli birsey
Maşallah çok güzel.benim güncel kilon da . 51.9 -51-7 arası .
hunharca yiyip ancak bu kadar . elhamdülillah.
yeme alışkanlıklarınıza bağlı kilo alamiyorsunuz . yediğiniz şeylerden hunharca yesenizde...
Ahh canim zaten yerken sen aklima geliyorsun onunerden aldın bunlarıııııııııııııııııııı
çok güzelllllllllll
özellikle antep fıstıklı olanııııııııııııııııııııııııııııı
Biskubilisini canim, cikolatasi da mi varmis oni hic girmedim sadece biskuviki saniyordum bak simdiii aklima kotu fikirler soktun sarfancim varsa direk alirimÇok gördüm canim internet sitelerinde.ama marketlerde bulamadım. Lotus un çikolatasıni yiyorsun, buskuvisini mi
Çok teşekkür ederimdoğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnn
nice nice sağlıklı ailenle güzel yaşlar olsun inşallah .
Eki Görüntüle 2747610
Resmi şimdi gördüm
inşallah canım çok sağolllllMasallah canım bence senin tavsiyeye ihtiyacin yok 4 gunde 2.5 kilo verebildiysen aynen devam et
Tek diyeceğim hızlı verince dikkat et geri almayasın
Pili çıkartıp yeniden tak bakalım canim. Bir ara benim tartı da pili bozulmuş gibi az tartto 20 kilo felan. Pili bitti sandim, sonra düzeldi.Kizlar tartida kilo almis gorunuyordum ya bugün oğlumu tarttim öylesine kilolu cikti kilo almayan cocuk sonra sirayla kizimi ve esimi de tarttım herkes kilo almış cıktı. Yani anlayacağınız bizim tartıda bi sıkıntı var.Olmazsa annemlere gidince tartilayim veya pilini mi değiştirsem?
Kilo aldim diye 2 3 gundur sinirden yemeklere saldırdımPili çıkartıp yeniden tak bakalım canim. Bir ara benim tartı da pili bozulmuş gibi az tartto 20 kilo felan. Pili bitti sandim, sonra düzeldi.
Canim vücut sebepsiz ödem de toplayabiliyor. Böyle durumlarda hemen moral olarak düşmemek gerek.Kilo aldim diye 2 3 gundur sinirden yemeklere saldırdım
Azcık bişey canım..Olur o kadar..Dün 2 ısırık çiğ köfte durumu
1 baklava yedim
Ayy canım çok şükür ama takıldım biraz burada..81 i göremiyorum bir türlü..Olacak inşallahvay canınaaaaaaa
inanamıyorum yaaa.
rakamlara bakkk.
Evet haklısın 20 dk ah bir de uyabilsem..yılbaşında serbestlik geliyor mamalara galiba. öncesinde arınma olunca.
mamalar güzel . umarım doyurur. 20 dk ya yay yemelerini yeme olayını. hızlı yeme. 20 dk da beyin doyuyor .
Nım nım nım süper gözüküyor..Eki Görüntüle 2746939
patates pizza.
ben tadımlık yedim bundan
çocuklara ev halkına yapılan bi şey .
3 paatates . yağda kavuruyorum, sonra sucuk . ama sucuk olmasa da olur . ya da sevilen şarküteri şeylerinden . 4 yumurta kırıyorum .
tabağa alınca kaşar rende . isterse ketçap . mayonez .
Ayy ne güzel bizim de var ama kediden açamıyoruz halısının içinde duruyor 2 yıldır..Eki Görüntüle 2746946
puzzle cığımmmm. sabah yaptım biraz . dün akşam başladık .
Düzelirsin canım düzelirsin..çoştum gidiyorum dur diyemiyorumm be @sersumcum
Hoşgeldin canım..Geçmiş olsun kötü olmuş doktora gitmişsindir heralde ihmal etme sakın..Merhaba kızlar neredeyse 1 ay olmuş gelmeyeli bu ay regl olayı saçma sapan gitti 3 güne bir adet oldum şimdi de çok sancım var yatıyorum
Evet canım haklısın önce arın sonra accık accık ye ben de öyle planlıyorum..Eşimin geldiği hafta izin istiyeceğim diyetisyenden..Canim afiyetler olsun aonradan ac kalmaktansa onceden kalip en azindan yilbasinda sevdigin seylerden az az yemen cok daha guzel olacak sersumcum
Regl dendir o..Üzülmeyani utanıyorum ya hızla artıyorum sankii regl olucam 4 güne hadi onun şişkinliği diyorum
rumuz: okuyucuu
boy: 1,62cm
baş.tarihi:18.12.2020
baş.kilo:61,85 kg
geçen hafta: 61,85 kg
bu hafta : 62,5 kg
fark : +++++++0,65 gr
Üstünü tabiikisii çıkarr..ben cıbıldak tartılıyorumRumuz sarfansari
baslangic 62.8
gecen hafta 61.1
bu hafta 60.7
------400 Gr
+ Çıkarım diye çok korktum. Akşam bile tartıldım, sabaha kaç olurum diye. +1 kg geldim akşam. Sabaha üstümü çıkartıp tartıldım şükür -400 Gr mi gördüm. Geçen hafta da üstümü çıkarmıştım.
Nice mutlu yıllara canım sağlıkla huzurla ailenle beraberBugün benim doğum günüm
Yaş 35 oldu
Doğum günlerimi, hatta özel günlerimi pek onemsemem. Ama kızım günlerdir o kadar heyecanlı ki, bugün babasiyla gidip bana hediye ve pasta alacaklar
Bu yaşta doğum günlerine çok hevesli oluyor.
Kendi doğum günü icin de gün sayıyor.
Akşam doğum günü şerefime 1 dilim pasta yiyeceğim artık
Oglen tavuk yedim salata ile 1 kasik da yogurt, simdi cikolata ve kahve yaotim bir de size dedigim antepli krekerlerden yiyorum sabah lotus la birlikte, lotusu biliyor musunuz yiyen var mi inaniomaz lezzetli birsey
Ayy ne ilginç ben bilmiyordum bisküvit kreması tadı da enfestir eminim...Afiyetler olsam kuzum..Bunlar da bol antepli azcik sekerli krekerlerim veya kurabiyelerim, bugun de ben resim atim bari dedimdi
Az kaldı canım şubat mart gibi gelecek inşallahaaa eşi mi geliyormuş .
gözün aydınsersum
temelli ne zaman gelecek artık eşin . sanki yakın zamanda geliyordu . aklımda öyle kalmış.
Pildendir canım ..Bazen benimkiler sert basınca yerinden hoplayınca da bozuluyor pili çıkarıp takınca kendine geliyor..Kizlar tartida kilo almis gorunuyordum ya bugün oğlumu tarttim öylesine kilolu cikti kilo almayan cocuk sonra sirayla kizimi ve esimi de tarttım herkes kilo almış cıktı. Yani anlayacağınız bizim tartıda bi sıkıntı var.Olmazsa annemlere gidince tartilayim veya pilini mi değiştirsem?
Eşim alırsa alsın yeter ki ben almıyayım diyorsuuun akıllıca..Dün bir komşumun çocuğunun doğum günüymüş, bana da tabak yolladı, pasta kurabiye poğaça vardı. Sonra başka komşum tabak getirdi 3 tane revani.
Ahh ahh dedim, bir gün önce doğum günüm diye pasta kaçamağı yapmasam, hupletmistim.
Evde gözümün önünde de durmasına dayanamadım. Eşim nobetteydi, paket yaptım onu cagordim, al götür yeyin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?