evet fincans ve filiztoprak . ne zamandır gelmedi.Kız yok ben akupunkturu taaa 23 şubatta yaptırmışım .Onunla da o zaman konuşmuşuz..1 yıl neredeyse..Zaman ne çabuk geçiyor...
İsimleri okuyunca batırdım hepsini. Kimler geldi kimler geçti gruptanevet fincans ve filiztoprak . ne zamandır gelmedi.
eşi mi rahatsızdı bir tanesinin . tam emin değilim .
leylak ve kaneel de uğramıyor . yıllar yılı hiç gelmediler . kanel Türkiye ye dönmeyi istiyordu. demi.
Yabyerim onun ellerinihafta sonu bol mamalı geçti. tartıyı kaldırdım . 3-4 gündür .
daha doğrusu kızım kaldırmış . ben de ellemedim . banyoyu toparlamış kızçem.
Nefisss görünüyorEki Görüntüle 2749177
dün baklava yufkasından kıymalı börek yaptım .
bir de baklava yaptım aynı yufkadan . yarı yarıya kullandım .
Eki Görüntüle 2749178
yemeden olmadı tabi ama kararında . 1 er dilim .
Kiz sen su sandvici kes yerine yumurtali kahvalti yap valla zayiflayacaksin yapisti uzerine sandvic
Ni demek canim
Off off mamalara bak iyiki de yemissin canim afiyetler olsunEki Görüntüle 2749177
Eki Görüntüle 2749178
ahhahahahhaha :):) ne zaman ki işi bırakcam o zaman o beni bırakcak kız 1 gün 2 gün kendim getiriyorum sonra kolaya kaçıyorum yoğunluktan yaaKiz sen su sandvici kes yerine yumurtali kahvalti yap valla zayiflayacaksin yapisti uzerine sandvic
Ni demek canim
Off off mamalara bak iyiki de yemissin canim afiyetler olsun
Bahane yok bahane yok..Biz de çalışıyoruz bak ama taşıyorum her gün ..Yoksa kilo almaya devam ona göre.ahhahahahhaha :):) ne zaman ki işi bırakcam o zaman o beni bırakcak kız 1 gün 2 gün kendim getiriyorum sonra kolaya kaçıyorum yoğunluktan yaa
Koptular gittiler evet çok oldu..evet fincans ve filiztoprak . ne zamandır gelmedi.
eşi mi rahatsızdı bir tanesinin . tam emin değilim .
leylak ve kaneel de uğramıyor . yıllar yılı hiç gelmediler . kanel Türkiye ye dönmeyi istiyordu. demi.
Vay cadı senii..Neler de yaparmış..hafta sonu bol mamalı geçti. tartıyı kaldırdım . 3-4 gündür .
daha doğrusu kızım kaldırmış . ben de ellemedim . banyoyu toparlamış kızçem.
Mamalar harikaaaEki Görüntüle 2749177
Eki Görüntüle 2749178
Bahane yok bahane yok..Biz de çalışıyoruz bak ama taşıyorum her gün ..Yoksa kilo almaya devam ona göre.
Koptular gittiler evet çok oldu..
Vay cadı senii..Neler de yaparmış..
Mamalar harikaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?