Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ay iyi oldu söylediğin cnm ellerim çok kurudu krem niyetinede kullanırım artık

Nohut unum ön pişirilmemiş ekmek yaptım güzel oldu ama sıkıntı olurmu ki

Eline sağlık süper görünüyor tadıda güzel oldumu

Bende aynıyım cnm başladığım yere tekrar döndüm hiç utanmadan tekrar geldim sende yaparsın cnm tek başına olmuyor seni anlıyorum
Silbastan başlamak gerek bazen bende senin gibiyim nasıl oluyorsa hopp yukarı çıkıyor kilom

İki kayısı
yarım salatalık
Yarım domates
İki adet haşlanmış yumurta
5 adet badem
8 adet fındık
Ve çay
IMG20210305114022.webp

Keçiboynuzu tozunu ben kızın sütüne katıyordum. Kendim ivin de yulaf lapasini tatlandırmak için kullaniyordum.
Teşekkür ederim canım denicem
Harika olmuştur o ellerine sağlık çok kabarmaz zaten o ama tadı enfestir nohut unlu ekmegin daha sağlıklı ve kalorisi inan az tiramisu toplarının tadı güzel tabi şekersiz muzlu olduğu için harika oluyor biz eşimle şeker kullanmadığımız için bayıla bayıla yiyoruz sen tatlandırmak için bal koy bal hem toplarını toparlar hemde tatlı gibi olur dolabta dinleniyor biraz benim toplar labne peynirinin ve balın tadı birleşince çok hoş oluyor
Bende şekere düşkün değilim balı çok kullanmam alternatif elma rendeleyip suyunu kullanmak oldu daha az şekerli diye kekim bitsin denerim

Alışık olmadığım için mide yanması yaptı biraz İngiliz sodası var evde ondan suyuma koyup içeyim belki iyi gelir
Keçiboynuzu tozunu ben kızın sütüne katıyordum. Kendim ivin de yulaf lapasini tatlandırmak için kullaniyordu

Rumuz : sarfansari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 58
Bu hafta : 57.9
Fark 💯 Gr.
Tebrikler cnm azmin zaferi 🏆💐
Keçiboynuzu un unu kek yaparken kullan unlu tatlılar yaparsan keçiboynuzu un unu kullan yada keçiboynuzu unuyla yulaf ününü karıştır az keçiboynuzu unu kullanırsan koku veya tadını fazla almazsın
Aynen az kullanmalıyım fazla kullandım ben
Kilo bildirimim
Rumuz zeze_35
Geçen haftaki kilom : 61.6
Bu haftaki kilom: 61.6
Aradaki fark : 000000

Artik cok sıkıldım kilo verememekten bu hafta full dikkat ettim ama yok motivem tukenmek üzere sabrım da
Cnm pes etme lütfen ben 2 haftadır dikkat ediyorum hareketleri artırdım yinede gr oynamıyor, vücudumu tanıdığım için bir süre sonra ben kazanıcam direncim değil

Bünye meselesi çabuk alıyorum ben ideal kilomu 10 yıl önce gördüm kızım 4 yaşları daydı🙄

Afiyet şifa olsun harika 😍
Benimde hormonel bir sorunum olabilir kontrollerini yaptırayım da bir birde hareket kabiliyetim kısıtlandığı için şuan niyetim daha fazla almamak elimdeki egzersizleri yapsamda yeterli inan onlar bile beni çok yoruyor laslie yaparken bile bukadar yorulmazdım birkaç harekette ekledim iyi oldu elbet birgün sonuç alıcam

Teşekkür ederim canım denicem

Bende şekere düşkün değilim balı çok kullanmam alternatif elma rendeleyip suyunu kullanmak oldu daha az şekerli diye kekim bitsin denerim

Alışık olmadığım için mide yanması yaptı biraz İngiliz sodası var evde ondan suyuma koyup içeyim belki iyi gelir

Tebrikler cnm azmin zaferi 🏆💐

Aynen az kullanmalıyım fazla kullandım ben

Cnm pes etme lütfen ben 2 haftadır dikkat ediyorum hareketleri artırdım yinede gr oynamıyor, vücudumu tanıdığım için bir süre sonra ben kazanıcam direncim değil
Sağol canım.
Çok değil 100 Gr verebildim ama kaynanam bendeyken sabit kalmaya da razıyım

ben de sizileri çok özledim.

ama şöyle hakkını vererek dönüş yapamıyorum bir türlü. öyle olunca zaman zaman selam vermekle yetiniyorum.

dünden beri dikkat etmeye çalışıyorum. istikararlı kalabilirsem foruma da tam dönüş yapacağım :KK200:
Ben de hakkını veremiyorum. Tam dönüş yaptım da sayılmaz zaten ama ne gidiyorum ne dönüyorum diyelim:) o yüzden istediğinde gel, canın sıkıldığında paylaş, ben seni anlıyorum benziyoruz bu konuda.

Rumuz zeze_35

Artik cok sıkıldım kilo verememekten bu hafta full dikkat ettim ama yok motivem tukenmek üzere sabrım da
Tükenme tükenme.
Motivasyon bitince de olmuyor ki canım. Israr edersek gidecektir. Pes etme. Ben ettim sen etme:))
Gelicem bak beraber yarışacağız;)

Ben de hakkını veremiyorum. Tam dönüş yaptım da sayılmaz zaten ama ne gidiyorum ne dönüyorum diyelim:) o yüzden istediğinde gel, canın sıkıldığında paylaş, ben seni anlıyorum benziyoruz bu konuda.
ah canım:KK200:

bir yandan bıktım kilolu halimden, bir yandan da yeterli gücü ve azmi toplayamıyorum.

son iki yıl o kadar zor geçti ki. sanki daha öncesi çok mu kolay geçti de...:KK43:

son iki yıldır hayatım yıkıldı yıkıldı yeniden kurdum. azmettim ama çok da yıprandım. sığınacak liman da yok.

yemek yemek de eve kapanıp yatmak da bu duygulara ilaç olmuyor. bana hayatta bir yardım eli de uzanmayacak, maalesef bunu artık öğrendim. gene kendi yaralarımı kendim sarıp hayata devam edeceğim.
:KK200:

Kilo bildirimim
Rumuz zeze_35

Canim benim son iki ay hiç oynamadı kilom her tartışa çıktığımda aynı kiloyu yormaktan sıkılmıştım deli gibi spor yapmama rağmen vermiyorsam vardır bir sebebi dedim ağladım sızladım ac bıraktım kendimi gitmedim yer kalmadı m en sonunda bir doktor dediki bana kendine gel motivasyonun düşerse metobolizman yavaslar hormonlarina baktir mutlaka saglik ocaginda bakiyorlar benim vitaminler eksik cikti mesala bu bile kilo vermeyi durdururmus ki ben hashimato hastasiyim o bile etkiliyodu düzenli beslenme şekline geçtim benim hesapladım 5 ay olmak üzere bak anca 17 kilo verdim pes etme üstüne git biraz. metabolizmanı sasirt yeme şeklini değiştir . Bak her gün spor yapma yapıyorsan eğer o bile metabolizmayı şaşırtıyor su miktarini arttır . eğer bunları yapıp da olmuyo diyosan lütfen bi doktordan yardım al ben online yardım aldım şu dönem hastaneye gidemedim çünkü. Adet dönemi öncesinden bile vücut kilo vermeyi durduruyor adet dönemi 20 gün önceden başlarmış vücudda bu bile durdurur ara öğünleri atlama onlar metabolizmanın çalışmasına ve kilo vermeye yardımcı oluyor ben bunları hep sonradan öğrendim. bir gün mutlaka kilo vericem de takma bak bunu karamaya takar ve stres olursan metabolizman durur. Ben bunu doktorumdan öğrendim çünkü bu saydıklarımın hepsini yapıyorum ben ağlıyorum taşıya bakıp bir sorun var deyip etrafındakileri bıktırma evresine gelmiştim iste stres en çok metabolizmayı durduran sebeb en önemli SEBEB. sen botle pes edersen vucudunda pes eder mtabolizmaya sen savas acacaksin o sana savaş açmayacak sağlıklı olan 1 ayda giden 1 kilo 1 haftada giden 1 kilo belli bir donem sonra kilo vermeyi durdurur vucud.bunu unutma lutfen yoluna devam et. Deki kendi kendine aman ben saglikli beslenmeye devam edeyimde ama bir ayda ama 3 ayda nasil olsa vericem bu kilolari deyip kendi kendini motive etmendir. Bak ben regl donemindeyim ve sisim suan eskiden olsa aglardim kilo aldim diye suan gülüp geciyorum nasıl olsa veririm metabolizmam yavaş olsada yaşım büyük olsada nasıl olsa veririm birgün. ^Yavaş olan sağlam olandır "bunu bana doktor söyledi hicbirzaman unutmadım bu lafi. STRES OLDUGUN ICIN OLUYOR HERŞEY.

1 aydır sağlıklı beslenip diyet yapıyorum ama sadece 2-3 kg verebildim :/
tartılmaya da korkuyorum cünkü kıyafetlerimden ben anlıyorum artık verip vermediğimi.
58 kg dan 52 civarı olmak istiyorum ama yok yani.
haftasonları cok kacamak oluyor yine sağlıklı kaçamaklar yapıyorum mesela meyve cok yiyorum ondan mı acaba, bi de bu ara züber ürünlerine taktım. offf ne zor iş ya.
bugünde ananas detoksuna basladım :(

Canim benim son iki ay hiç oynamadı kilom her tartışa çıktığımda aynı kiloyu yormaktan sıkılmıştım deli gibi spor yapmama rağmen vermiyorsam vardır bir sebebi dedim ağladım sızladım ac bıraktım kendimi gitmedim yer kalmadı m en sonunda bir doktor dediki bana kendine gel motivasyonun düşerse metobolizman yavaslar hormonlarina baktir mutlaka saglik ocaginda bakiyorlar benim vitaminler eksik cikti mesala bu bile kilo vermeyi durdururmus ki ben hashimato hastasiyim o bile etkiliyodu düzenli beslenme şekline geçtim benim hesapladım 5 ay olmak üzere bak anca 17 kilo verdim pes etme üstüne git biraz. metabolizmanı sasirt yeme şeklini değiştir . Bak her gün spor yapma yapıyorsan eğer o bile metabolizmayı şaşırtıyor su miktarini arttır . eğer bunları yapıp da olmuyo diyosan lütfen bi doktordan yardım al ben online yardım aldım şu dönem hastaneye gidemedim çünkü. Adet dönemi öncesinden bile vücut kilo vermeyi durduruyor adet dönemi 20 gün önceden başlarmış vücudda bu bile durdurur ara öğünleri atlama onlar metabolizmanın çalışmasına ve kilo vermeye yardımcı oluyor ben bunları hep sonradan öğrendim. bir gün mutlaka kilo vericem de takma bak bunu karamaya takar ve stres olursan metabolizman durur. Ben bunu doktorumdan öğrendim çünkü bu saydıklarımın hepsini yapıyorum ben ağlıyorum taşıya bakıp bir sorun var deyip etrafındakileri bıktırma evresine gelmiştim iste stres en çok metabolizmayı durduran sebeb en önemli SEBEB. sen botle pes edersen vucudunda pes eder mtabolizmaya sen savas acacaksin o sana savaş açmayacak sağlıklı olan 1 ayda giden 1 kilo 1 haftada giden 1 kilo belli bir donem sonra kilo vermeyi durdurur vucud.bunu unutma lutfen yoluna devam et. Deki kendi kendine aman ben saglikli beslenmeye devam edeyimde ama bir ayda ama 3 ayda nasil olsa vericem bu kilolari deyip kendi kendini motive etmendir. Bak ben regl donemindeyim ve sisim suan eskiden olsa aglardim kilo aldim diye suan gülüp geciyorum nasıl olsa veririm metabolizmam yavaş olsada yaşım büyük olsada nasıl olsa veririm birgün. ^Yavaş olan sağlam olandır "bunu bana doktor söyledi hicbirzaman unutmadım bu lafi. STRES OLDUGUN ICIN OLUYOR HERŞEY.
bende böyle stres içindeyim, gecen gün bi arkadasım sen sürekli diyet yapıyosun hicbi degidikligin yok dedi sinirlerim bozuldu
öyle aman aman bi kilom yok ama daha ince olmak istiyorum.
veremedikce sinir olmaya stres olmaya basladım ne zor :(

selam kızlar hayırlı cumalar gitgide artan kilomu bildirip kaçıcam reglm onunetkileride var hiç keyfim yok benim artık bu kortizonlu iğneler yediriyor doymuyorum ve kendime dur da demiyorum şükürsüzmüyüm ne neyse kendinize iyi bakın bildirim yapasım gelmiyor ama kiloyu her hafta yazıcam belki yine gaza gelirsem takip olayı kalsın

rumuz: okuyucuu
boy: 1.62cm
ilk hedef:60
geçen hafta; 64,4 kg
bu hafta: 65,7 kg
fark: + 1.300 gr

bende böyle stres içindeyim, gecen gün bi arkadasım sen sürekli diyet yapıyosun hicbi degidikligin yok dedi sinirlerim bozuldu
öyle aman aman bi kilom yok ama daha ince olmak istiyorum.
veremedikce sinir olmaya stres olmaya basladım ne zor :KK43:
Stres olma cevrede insanlar böyle yaparaksenin motiveni düşürmesine izin verme .gül geç. böyle diyorum çok zor biliyorum benim çevremdeki insanlar bile neler dediler ağladım şimdi geriye dönüp baktığımda gülüp geçiyorum takma gül geç stres oldukça metabolizman durur er geç verirsin buaralar benimde kilonda değişiklik yok eskiden olsa takardım takma kafana kafaya taktikca metabolizman çalışmıyor bunu çok iyi anladim er geç nasılsa veririm de kendini öyle motive et. Hayatta senden değerli yok.

selam kızlar hayırlı cumalar gitgide artan kilomu bildirip kaçıcam reglm onunetkileride var hiç keyfim yok benim artık bu kortizonlu iğneler yediriyor doymuyorum ve kendime dur da demiyorum şükürsüzmüyüm ne neyse kendinize iyi bakın bildirim yapasım gelmiyor ama kiloyu her hafta yazıcam belki yine gaza gelirsem takip olayı kalsın

geçen hafta; 64,4 kg
Canım kortizonun sisirecegini zaten biliyorduk. Sen tedavini tamamlamaya bak. Sonra sağlıcakla diyetini de yalarsin

Rumuz : sarfansari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 58
Bu hafta : 57.9
Fark 💯 Gr.
Safrancimmm tebrik ederim harikasin 40p gram daha verirsen o dedigin kiloya geliyorsun bence bu kez kv seni zayiflatacak😊
Kilo bildirimim
Rumuz zeze_35

Canim strest daha cok aldirir sen uzme canini karbonsuz diyey yapmistin bir ara ketojenik tarzi o zaman en cok vermistin yine oyle yapsan bu hafta en azindan gider diye dusunuyorum

geçen hafta; 64,4 kg
Moral.bozma canim kortizol bu kadar az aldirsiysa buna da sukur bence elinden geleni yapiyorsun zaten

geçen hafta; 64,4 kg
Canım bozma moralini, şu an öncelikli olan sağlığın. İğnelerin bitsin hele..
İyi fikir verdin ben de ne olursa olsun yazayım buraya. Safransari Safransari listeye yaz kuzum beni. Depresyondayım diye yazmamazlık yapma, D yaz ben anlarım :KK70:

Back
X