Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Umarım hepsi söner ve yaz sonrasında güzel geçer. Elimizden gelmiyor başka şey iyi şeyler düşünmekten başka, bir umut..
İnşallah canm 🌼 en ufak bir kıvılcım dahi kalmayıncaya kadar içim rahat edemiyor maalesef 😔 iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama eh işte olduğu kadarıyla

27 temmuz pazar menü
10.30 3 kaşık menemen, 4 kaşık biberli lor kavurması, 5 zeytin, domates salatalık, 2 dilim tb ekmek
15.30 3 kuru kayısı, 9-10 badem
19.00 3 kaşık pilav, 4 kaşık etli patlıcan yemeği
21.30 🙈 1 kase karışık meyve salatası (şeftali, nektari,erik)
3 lt su 10.400adım+1saat yürüyüş (5.300adım) Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs 1000054642.webp

27 temmuz pazar menü
10.30 3 kaşık menemen, 4 kaşık biberli lor kavurması, 5 zeytin, domates salatalık, 2 dilim tb ekmek
15.30 3 kuru kayısı, 9-10 badem
19.00 3 kaşık pilav, 4 kaşık etli patlıcan yemeği
21.30 🙈 1 kase karışık meyve salatası (şeftali, nektari,erik)
3 lt su 10.400adım+1saat yürüyüş (5.300adım) Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs Eki Görüntüle 3623016
Afiyet olsun tatlım,meyve güzel sadece birazcık geç olmuş ama göze batmaz yinede adımlarında iyi 😊

Eksidesin canm tebrikler ❤
Teşekkür ederim kaptanım🥰 cumaya kadar da umarım dikkat edebilirim izne ayrıldım eşimin memlekete geldik biraz serin burası diye , sonrasında ufak bi deniz tatili olacak şu 10 günü güzel geçirmem lazım şekere geri dönmemem lazım 28 gündür rafine şeker ve paketli atıştırmalık yemedim 💪💪

Sabah tartıldım şimdi atarım şunu da halledeyim atarım bu saate keldı.
Tartı 74
3 gündür kabızlık var karnım çok fena gerilmiş onunda payı vardır diiye düşünüyorun tabi karmakarışık beslenmenin de
Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz
Ben de antibiyotik kullandigimdan beri etkilendim. Kendime pre-probiyotik takviyesi almayı düşünüyorum canım. Belki sen de denersin.
Ben kilo bildirimimj yapayım kızlar. 77.250
_200 gram
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz
Eksi olman çok güzel 🥰 tebriks. Bir de ugramiyorsun pek canım. Daha sık yaz olur mu? Haftasonu menulerini de yazarsan hatorliyorsan, çok iyi olur 🤩 İsveç diyetin daha oturdu mu peki? Yoksa tatil diye biraz karışık mi sibelcim?
🌷🌿💐💐Günaydınnn canlaarrr 🌷🌿☘️💐🌷
25 Temmuz 87.8
28 Temmuz 88.0
+0.3kg

kücük bir odem diye dusunuyorum bol sporla cumaya eksiye gecerim.kaptanim
FitFiliz FitFiliz
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
İşte bir kaçak daha. İkinizin peşinden cok koştum 😂 haftanın geri kalanında dengelersin bence 🙏 yeter ki düzenli gel ve menü bildirimi de yap canim

Afiyet olsun tatlım,meyve güzel sadece birazcık geç olmuş ama göze batmaz yinede adımlarında iyi 😊
Teşekkürler kaptanım💚 birkaç haftadır vücudumun yediklerime tepkisini gözlemliyorum meyve de ellerimde uyuşma ve vücudumda ödem yapıyor geç yediğim için bu gece çok rahatsız oldum 🌼
Adımlar da büyük oğlumla sabah yürüyüşüne çıktık o yüzden güzel bir sayı tuttu bu gün katılamadım o kuzeniyle yürüyüşe çıktı sabah 🌝

Teşekkür ederim kaptanım🥰 cumaya kadar da umarım dikkat edebilirim izne ayrıldım eşimin memlekete geldik biraz serin burası diye , sonrasında ufak bi deniz tatili olacak şu 10 günü güzel geçirmem lazım şekere geri dönmemem lazım 28 gündür rafine şeker ve paketli atıştırmalık yemedim 💪💪
Iyi tatiller tatlım ,super şekerden uzun sure uzak kalmışsın mutlaka bildir bizlere ,tatilde de zor ama basarirsin❤

Teşekkürler kaptanım💚 birkaç haftadır vücudumun yediklerime tepkisini gözlemliyorum meyve de ellerimde uyuşma ve vücudumda ödem yapıyor geç yediğim için bu gece çok rahatsız oldum 🌼
Adımlar da büyük oğlumla sabah yürüyüşüne çıktık o yüzden güzel bir sayı tuttu bu gün katılamadım o kuzeniyle yürüyüşe çıktı sabah 🌝
Col guzel canm ama meyvenin boyle etkisi oldugunu bilmiyordum,harika oglunla yuryuse cikiyirsan bende kizimi ikna edemiyorum kilosuda var hareket etmesi lazm çok nadir cikiyoruz,ben de kendime katabilirim insallah😊

Merhaba hanimlar
Apadan sonra bir surat yeme ve kilo alma oldu .Iki gundur dikkat ediyorum
Tartim 75.0

Dunku menum
Aksam 16.30
Yesil mercimekli bulgur pilavi
Kabak havuc tarator cevizli

3 sade kahve ictim
Su 3 lt

Tek öğun bana iyi geliyor oyuzden boyle devam 71e inmistim aclik orucuyla hedefim 71i gormek yine bu hafta hazirlikta devam haftaya takimlara girerim insallah
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307

Back
X