Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar sabah kalkar kalkmaz şu içtim 2 bardak yeşil detoks suyu yaptim maydonoz yeşil elma ve limon smoothie yaptım.2 bardak içtim. Ardından kahvaltı yarim yumurta bol dereotu ve yeşillik yarim yaprak galeta..yeşil çay türk kahvesi. ben üç gün yeşillik beslenicem. Hafta sonu çok beslenemedim tabi caizse bisey çok yiyemedim diyebilirim . Uyku düzenin bozuldu. Dengelemem için 3 gün bu yeşil smothie yapicam ve yeşilliklerle beslenicem.
Unuttum söylemeyi ben her sabah düzenli olarak 2 kuru erik yiyorum kahvaltidan önce glutensiz yulaf ezmesini yoğurtla karistirdim 3 kasik onu yedim. Kuru erik sabahları çok iyi geliyor bana.hergun yiyorum.

gittik canım . orayıldın değil mi.
her yere gittik diyelim . 8 senedir burdayız ya. nereye gitsek . napsak vs derken görmediğimiz kadar yer gördük .
ama ereglinin havası çok çok kirli geldi bana.
yani daha merkeze yaklaşırken ne bileyim . bi gaz kokusu var havada.
o gün mü öyle oldu . yoksa hep mi öyle. dışarıdan gelince çok bariz kokuyor gaz. doğal gaz , tüp nasıl kokar öyle kokuyordu o gün . pazar günü gittik hem . hafta içi nasıldır kim bilir.
Zonguldak pistir ama Ereğli de fabrika var sadece o bölgede öyledir bizim köyümüz çok güzeldir 🤗

sizin oradalarda liseler de tam olarak açılmış . burda sadece sınav yapılıyor . liseler kapalı . ortaokul da .
bi anasınıf ve ilköğretim var o da belirli günler .

kardeşim orada öğretmen . tam başladı artık .
Erzurum tam açıldı inşallah tekrar artmaz evden çıkamıyor ihtiyaç olmasa

Bugün bende yoğurt yapicam akşam yeni başladım evde yogurt yapmaya ilk yaptigimda yapışık yapışık olmuştu yogurt çöp oldu.ikincide tuttu. üçüncü yine yapış yapış oldu bu sefer yogurt mayası aldım marketten hirsliyimdir tutturuncaya kadar deniycem.eninde sonunda olucak.
Yapış yapış olayı sütten olabilir. Pastörize süt mü kullanıyorsun ?

Ben yoğurt yapmayı şu yintemle öğrenmiştim, süt sıcaklığı parmağını sütun içinde 5 sn tutabilecek sıcaklıkta olacak.

Evden çıkmıyoruz 🤗😅😅 Palandökene birdefa çıktık senden her yeri biliyorsun yav 😂😂😂
Meslek sırrı işte 😉😉😉😉😉 zaten turkiyede okurken okul gezisine gitmiştik.okul ödevi türkiye gezisi.👍👍👍👍👍 biz kışları uludagda geçiririz bütün aile bu sene pandemi dolayısıyla gitmedik. Palandöken de keşfedilmeyi bekleyen yer.....👍👍👍👍👍👍👍

Meslek sırrı işte 😉😉😉😉😉 zaten turkiyede okurken okul gezisine gitmiştik.okul ödevi türkiye gezisi.👍👍👍👍👍 biz kışları uludagda geçiririz bütün aile bu sene pandemi dolayısıyla gitmedik. Palandöken de keşfedilmeyi bekleyen yer.....👍👍👍👍👍👍👍
Bekleriz tabiki 😂bize kalsa kaçıcaz burdan ama eşim hem işi burda hemde zor dayanıyor kendi memeleketi

Yapış yapış olayı sütten olabilir. Pastörize süt mü kullanıyorsun ?

Ben yoğurt yapmayı şu yintemle öğrenmiştim, süt sıcaklığı parmağını sütun içinde 5 sn tutabilecek sıcaklıkta olacak.
Aletim var canim 45 dereceyi bekliyorum süt yaparken alet sıcaklığını ölçüyor 45 oluncaya kadar bekliyorum ama ben hazır yoğurttan yapmıştım sanırım sebebi buydu....

Unsuz browni keki yaptimmmmmmmmm...başardım 2 muzu ezdim içine 2 yumurta koydum. 8 kasik hindistancevizi koydum. 2 yemek kaşığı bal koydum 3 yemek kaşığı ham kakao koydum . ham kakao yoksa normal kakao olur.1 çay kaşığı karbonat koydum. Çırptım yağlı kağıda döktüm. 180 derecede 30 dakika pisti. Ben içine yarim dilim elma ve portakal kabuğu rendelerim ben bunu eksta yaptim kokulu olsun diye.

Unsuz browni keki yaptimmmmmmmmm...başardım 2 muzu ezdim içine 2 yumurta koydum. 8 kasik hindistancevizi koydum. 2 yemek kaşığı bal koydum 3 yemek kaşığı ham kakao koydum . ham kakao yoksa normal kakao olur.1 çay kaşığı karbonat koydum. Çırptım yağlı kağıda döktüm. 180 derecede 30 dakika pisti. Ben içine yarim dilim elma ve portakal kabuğu rendelerim ben bunu eksta yaptim kokulu olsun diye.
5 tane fındık koydum 1 şu bardağı ceviz ekledim dövülmüş ceviz

20210315_112837.webp

eve gittim geldim . yoğurt yedim . yulaf . vanilya . armut . uykum geldi.
bi de sarellleli krep yedim . kahvaltıdan kalmış . dayanamadım . elime sağlık.:KK53::KK53:

Back
X