Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun şekerim dikkat et kendine❤❤❤❤

Canim miden agriyorsa çiğ sebzeyi azalt veya bir sure yeme istersen cig lahana da dokunmuş olabilir

Sütlü kahve ve 1 hurma yedim.
2 kasıkta erişte. Kızımın tabağında kaldı, dökmek istemedim.

Bugün hurma sohbeti dönünce, canim istedi çarşıdan aldım.

Sabah 1 dilim ekmek arasi bir dilim kasar, bi cay kasigi tahin oekmez, 2 kare cikolata
Oglen 4 kasik firinda patlican, 2 kasik yogurt, 2 dilim ekmek
Ikindi yarim salep bir dilim ekmek 4 zeytin
Aksam buzlukto son 2 boyoz vardi onu pisirdim 1 dilim peyni iile, bikac elma dilim patates
Menu bugun karbon gibi oldu rahatsiz etti beni kilo artisi olmasa da dikkay edecegim
Safrancigimi ornek alacagim, ona glutensiz beslenelim dedim senin masallahin var canim ben de sana uymaya calisacagim

Canim ben günde bir dilim ekmek kahvaltıda sadece iyi düzen tutturmuştum ama kaynanamın gelmesi düzenimi bozdu. Bundan sonra eski düzenle devam ederim inşallah.

Sen çok iyi iş cikartiyorsun bence, protein den eti cikartinca çok seçenek kalmıyor. Yine iyi menüler ayarliyorsun.

Vejeteryan olan arkadaşıma diyetisyen haftada bir gün kuru fasulye yemelisin mutlaka demişti. Sana da fikir olsun

Evet bir de gluteni cikarinca secenek gercekten azaliyor canim, biz de bugun kurufasukyeyi konustuk arkadasla cok severim ama pisirmek zor gekiyor dedim bu ara 2 gun bakliyat ekleyeyim iyi hatirlattin bana

Sanatı bende yazmıştım galiba diye hatırlıyorum.arada nescafe sütlü yarim dilim kara ekmekli tost yarısını yiyebildim. öğlen yemeği yumurtalı salata keten tohumlu. 3 zeytin ilkindi 4 fındık 4 badem 1 tane ince dilim karabugdayli ciali galeta. Akşam yemeği 4 kasik salata bol acikirmizi tozbiberli.5 adet körili tavuk sote. Beş adetyedim . Ben bugün çok yeşil çay içtim türk kahvesi 2 tane.

Evet bir de gluteni cikarinca secenek gercekten azaliyor canim, biz de bugun kurufasukyeyi konustuk arkadasla cok severim ama pisirmek zor gekiyor dedim bu ara 2 gun bakliyat ekleyeyim iyi hatirlattin bana
Kurufasulye et yerine geçiyormuş benim doktorda sölemişti bana. ben et yiyemiyorum deyince kurufasulyeyi menüme ekle et yerine geçer demişti.

Bugun okulda enginari konustuk arkadasla o da bu aksam pisircekti
Bunyil almiyorum cnm pahali geldi bana ama arkadasim aliyor hala
Enginarda bayılırım yemesine sadece dokunamıyorum alırken temizlenmiş alıyorum garnitürleri koyarken canim çıkıyor . Dokununca tüylerim diken diken oluyor. Hazıra alışmıştım yıllarca annem yolluyor bize paketle pişirip dondurunlandan yolluyordu .kendim yapmak istedim artık elime eldiven geçirince yapabiliriyorum ancak zeytinyağlısini bir garip huy iste benimkisi ben mantarada dokunamiyorum böyle dışı bir garip yağ gibi o siyahlık hele içindeki eşim yapıyor mantarları ızgarada yapıyoruz biz sadece. Bir tarif öğrendim izmir bombasının yalanci hali onun gibi bisey.diyet versiyonu ben yine muzdan yapicam diyet glutensiz biscuit var onlardan deniycem risk alıyorum bakalim.unsuz şekersiz izmir bombası içine çikolatalı hurma püresi koymayi düşünüyorum.

Düdüklü yok mu canim ?
Vardi füzyon ama cok buyukti safrancim sattim onu 2 kisiyiz diye aslinda duduklu almam lazim o zaman pratik olur cok haklisin
Enginari bizimkiler izmirde yapraklariyla yapar enginar dolmasi seklinde biliyorsundur sen de ben ilk universiteye istanbula gelince garniturlu yendigini gormustum tabi yillardir oyle yapiyorum digeri zor

Yengem ve annemde öle yaparlar.banada zor geliyor canim yapması fakat onlar yapar ben yerim yurtdışında okurken aradigim özlediğim lezzetlerdi bunlar..insan dışarda olunca herşey burnunda tütüyor .Ben yanında paket paket çiğdem götürmüştüm sanki ac kalacaktım akıl iste.

Ben herşeyi düdüklüde yaparım.
Yeşil fasulye, kabak yemeği, sarma, dolma, mercimek çorba...

kisa sürede pişmesi pratik geliyor. Benimki de 7 lt. Karaca çok memnunum. 4 lt olandan almak istedim, aalmisken fissler almak istedim, çok pahalı gelmişti. Ama düdüklü haftanın en az 3 günü kullandığım birşey. Alınca parası çıkacak kadar çok kullanacağım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…