- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.432
- 798
Çıtır seninkiBen de 34
Maşallah ailene.Genciz canim biz yaşlar ilerlese de ruhumuz hep genç bende zaten 41 göstermiyorum genetik annem 62 yaşında sanırsın 45 bizi tanımayanlar abla kardeş zanneder hayatta çok başıma geldi annemin okulunda öğrencileri beni kardeşi zannederlerdi.sadece boy farkimiz annem 1.680 ben 1.85babiskom 1.88 sülalenin en kısası bizleriz sulalenin en ruhum da genç sülaleme çekmişim babam ve amcalarım bu yaşlarında hala metal muzik dinleyip öğrencilik günlerini yaddelerler kadınların yaşı yoktur her zaman genç ve güzeldirler.❤❤❤❤❤❤❤❤
Ana aynı yaştasınız neredeyse kiKız ben seni daha küçük zannediyordum
Bende 35
Eşin yok muydu evde hic mi fark etmemişAkşam yemekten sonra koltukta ağzım 2 karış uyuklamışım
Çay demlediydim
Kaynamış da kaynamış.
Kapattım.altini sanıyordum
1 buçuk saat kaynamış
Acımış
Döktüm çayı
Kendime.sinir oldum
Rabbim hepimizin ailerin korusun ayaklarına taş değmesin hicbirin canimMaşallah ailene.
Benim de baba tarafım yaşını göstermez.genetik bi şey. Özellikle bi sey yapmıyorlar
Rabbim hepimizin ailerin korusun ayaklarına taş değmesin hicbirin canimMaşallah ailene.
Benim de baba tarafım yaşını göstermez.genetik bi şey. Özellikle bi sey yapmıyorlar
Bende birkeresinde düdüklü yu yaktım koydum içine pancarı haslansin diye unutmusum düdüklü simsiyah olmus allahtan benim düdüklü saatli kendini kapatiyor tehlike aninda.mutfak perdelerim isten simsiyah olmuş cok aglamistim sinirimden heryeri 1 saat acmistim 3 gun o koku gitmedi apartmanda bir komsuda cikip bu koku ne bir yermi yaniyor demedi. Karsi komsumuz itfaiye sefi bide dusun yani cok uzulmustum olan benim perdelerime olmustu ucuz atlattim az daha ev yaniyodu.sende ucuz atlatmissin allah korumuş.Akşam yemekten sonra koltukta ağzım 2 karış uyuklamışım
Çay demlediydim
Kaynamış da kaynamış.
1 buçuk saat kaynamış
Acımış
Döktüm çayı
Kendime.sinir oldum
Bu isler fikrimce psikolojik canim yuzde 70 ama bazilarinin yani yuzde 30 luk kisim diyet yaparak kurtariyorYani benide psikologtan aşağısı kurtarmaz mı diyon
Tesekkurler safrancim yillar icinde yaklastik birbirimize ama onun beslenmesi ayniydiAdacigim ne mutlu sana, ne güzel uyum sağlamışiniz.
Ben de 31Kız ben seni daha küçük zannediyordum
Bende 35
Canim 2 marka var yazayim (solgarwx) digeri de venaturass sonlarina harf ekledim cnmA aaadddaaa cim. Multivitamin kullanıyorsun sanırım
Özellikle marka varsa önüne arkasına bi harf fazla yaz burdan sıkıntı olmaz. Orijinal adı olmuyor o zaman.
Çikolata sen de seviyorsun. Eşinle ortak yönleriniz çok fazla. Ne güzel.
Tradiaos un da eşiyle ortak yönü cokmus
Bizim eşimle yok. Deniz , 'yuzme. Dalma dışında yok.
Ters adamdır. Zit karakterleriz
Cnim niye kendine sinir oluyorsun yorgundun ve uyudun bisey olmaz ben de cok yorgunken agzim acik uyurum demekji baya yorulmussunAkşam yemekten sonra koltukta ağzım 2 karış uyuklamışım
Çay demlediydim
Kaynamış da kaynamış.
1 buçuk saat kaynamış
Acımış
Döktüm çayı
Kendime.sinir oldum
Hic oyle deme genscsin sende daha sekerim rabbim uzun sağlıklı ömürler versin yaş dediğin gibi bazen banada öyle geliyor kendimi milattan önce gibi hissediyorum sonra geçiyor anmadan diyorum ben hissettiğim yaştayım bak ne güzel evlatların var beni 41 yaşındayım nerdeyse mayısta 42 olucam hiç evlâdım yok eşimle yapayalnız iki kişi yaş alıp gidiyoruz.iste bende böyle kendimi motiveediyorum küsmedim hayata çok şükürÇıtır seninki
Ben de 44 .
25 martta yani.
1977 doğumluyum
Yazarken irite oldum
Milattan önce gibi bi şey
Geç gelir . Bu akşam da 8 de geldiEşin yok muydu evde hic mi fark etmemiş
canım benim .Rabbim sana da çifter çifter versin inşallah evlatHic oyle deme genscsin sende daha sekerim rabbim uzun sağlıklı ömürler versin yaş dediğin gibi bazen banada öyle geliyor kendimi milattan önce gibi hissediyorum sonra geçiyor anmadan diyorum ben hissettiğim yaştayım bak ne güzel evlatların var beni 41 yaşındayım nerdeyse mayısta 42 olucam hiç evlâdım yok eşimle yapayalnız iki kişi yaş alıp gidiyoruz.iste bende böyle kendimi motiveediyorum küsmedim hayata çok şükür
Bende seni sanırım bende 35 oluyorumKız ben seni daha küçük zannediyordum
Bende 35
Canım yaa.Rabbim hepimizin ailerin korusun ayaklarına taş değmesin hicbirin canimşanslısın sende rabbim acılarını göstermesin
Bende birkeresinde düdüklü yu yaktım koydum içine pancarı haslansin diye unutmusum düdüklü simsiyah olmus allahtan benim düdüklü saatli kendini kapatiyor tehlike aninda.mutfak perdelerim isten simsiyah olmuş cok aglamistim sinirimden heryeri 1 saat acmistim 3 gun o koku gitmedi apartmanda bir komsuda cikip bu koku ne bir yermi yaniyor demedi. Karsi komsumuz itfaiye sefi bide dusun yani cok uzulmustum olan benim perdelerime olmustu ucuz atlattim az daha ev yaniyodu.sende ucuz atlatmissin allah korumuş.
Tamam canım.sag ol.Bu isler fikrimce psikolojik canim yuzde 70 ama bazilarinin yani yuzde 30 luk kisim diyet yaparak kurtariyor
Tesekkurler safrancim yillar icinde yaklastik birbirimize ama onun beslenmesi ayniydi
Ben de 31pazar dogum gunum
Canim 2 marka var yazayim (solgarwx) digeri de venaturass sonlarina harf ekledim cnm
Cnim niye kendine sinir oluyorsun yorgundun ve uyudun bisey olmaz ben de cok yorgunken agzim acik uyurum demekji baya yorulmussun
Amin canim âmin tedavi gördüm olumsuz oldu ikinci tedaviye gidicem nasip kısmet olursa.insallahcanım benim .Rabbim sana da çifter çifter versin inşallah evlat
Tedavi gormus muydun.
Maşallah motive etmişsin ne güzel
Senin giden kilolara yetisrmez oldum. Haftada kac kilo veriyorsun? Daha gecen gun gitmedi mi 1 kilo?Kızlar benden 1 kilo daha gitti 83.60 olmusum
Ayyp uyku ne tatlı olmuşturAkşam yemekten sonra koltukta ağzım 2 karış uyuklamışım
Çay demlediydim
Kaynamış da kaynamış.
1 buçuk saat kaynamış
Acımış
Döktüm çayı
Kendime.sinir oldum
Vallahi canim bende şaşkınım daha kac gün önce 84.kusurdum biraz önce mutfakta yargıya çıktım içimden bir ses çok dedi içim içimi yedim cikayimmi cikayimmi diye neolacak yaaa dedim cikayim aynıdır nasıl olsa aaa 83 .60 şok oldum.Senin giden kilolara yetisrmez oldum. Haftada kac kilo veriyorsun? Daha gecen gun gitmedi mi 1 kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?