Canim ben de vejetaryan besleniyorum ama ben zaten takviye aliyorum demir dr bana regl doneminde demir takviye almami bu donem bitince bunu almamai soylediyok ıspanakla yoğurt sevmem.
baktım da demir eksikliği ile ilgili.
alıntı yapıyorum.
Vegan ya da vejetaryen beslenme şekli tercih ediliyorsa, besin takviyesine başvurulmalıdır.
Enginar ıspanak kürü yapılışı vardı önce enginarları dilimliyorsun yarım litre klorsuz suda başlıyorsun 10 dk olması lazım yine bakarsın sonra ıspanakları koyuyorsun oda 10 dk galiba suyunu ikiye bölüp içme zamanı var ozaman içiyorsun haşlanmış sebzeleri de salata yap yeoysa ıspanak çok yerim . enginar da var evde. dün akşam bitti. bu akşam yine pişireceğim .
çiğden muz ıspanak smothi yapayım bari.
hamilelikte 11 e düştüydü de . pekmez e limon sıktım içtim . hemen düzeldiydi.
hiç bu kadar düşmemişti demircaağğğzım.
yaa . bak bilmiyordum .Canim ben de vejetaryan besleniyorum ama ben zaten takviye aliyorum demir dr bana regl doneminde demir takviye almami bu donem bitince bunu almamai soyledi
haşlanıyor . anladım .Enginar ıspanak kürü yapılışı vardı önce enginarları dilimliyorsun yarım litre klorsuz suda başlıyorsun 10 dk olması lazım yine bakarsın sonra ıspanakları koyuyorsun oda 10 dk galiba suyunu ikiye bölüp içme zamanı var ozaman içiyorsun haşlanmış sebzeleri de salata yap yeben troidlere dokunur diye yapamadm ıspanak troid hormonunu artırıyor ya daha yeni araştırmıştım istersen linkinede bakayım
Ispanakla enginar bairbirlerinde olan bir vitaminle işlevini artırıyormus tam anlatamıyorum İbrahim Saraçoğlundan bir dinle bence yanlış yapmahaşlanıyor . anladım .
ayrı ayrı yemek olarak tüketiyoruz . bu akşam da pişircem enginar . sonra yok.
kayınvalidem yollamıştı . 10 çanaktı sanıyorum . yarısını pişirmiştim.
çokk severiz eşimle enginar.
Selamlar canim. Kaç yaşındasın,Yarından itibaren menü yazarak devam edeceğim inşallah. Hedefim 65. Yaza kadar bu kiloya düşebilirsem çok güzel olacak.
eline sağlık safrancımKilo verenler
Safransari %1.2
Aytanesii %0.9
Z zeze_35 %0.6
Kilo alanlar
okuyucuu
Korumada olanlar
@demirleke
A aaadddaaa
hoş geldin .Merhaba arkadaşlar;
Ben de aranıza katılmayı isterim. Boyum 1.69 Kilom: 72-73 arasında. Bu sınırı bir türlü kıramıyorum.
Daha önce zayıflama gruplarına katılmıştım. Motivasyonuma faydası olmuştu.
Merhaba canım. 38 yaşındayım. 1 kızım var. Çalışıyorum. İş yerinde yemek çıkıyor. Evde yemekleri kızıma bakmak için gelen ablam yapıyor. Mutfağa biraz uzak kaldım ama gelecek aydan itibaren ablam gidiyor, kızım okula başlıyor. Tüm ev işi ve yemek bana kalıyor. Yeni düzen tuttururken diyeti hayatıma entegre edersem harika olacak.Selamlar canim. Kaç yaşındasın,
Kız benim.kocam ramazan boyuna tarllarda ziraat mühendisi kendisi ya yeminle aç susuz sıcakta sulama Ekim dikim biçim perişan oluyor yazık ramazan fena vuruyor bizimkini
Oleyyyyyyyy yasima yakin biri geldi genclerrrrr birdim iki oldukkk oleyyyyyyyMerhaba canım. 38 yaşındayım. 1 kızım var. Çalışıyorum. İş yerinde yemek çıkıyor. Evde yemekleri kızıma bakmak için gelen ablam yapıyor. Mutfağa biraz uzak kaldım ama gelecek aydan itibaren ablam gidiyor, kızım okula başlıyor. Tüm ev işi ve yemek bana kalıyor. Yeni düzen tuttururken diyeti hayatıma entegre edersem harika olacak.
En sansli benim herhalde ben neyiyorsam kocisimde ondan yiyor beraber yoga yapıyoruz beraber saglikli yasam kocu tuttuk. Simdilik online hersey normale döndüğünde ofisindehahah safran cım .
eşinin dert etmiyor kilo falan .
sen uyma kocana. kendine en azından sağlıklı şeyler pişir . ona ve kızçene yine arada yaparsın . mecbur . ben de öyle yapıyorum . onlar benim yediğim yemeklerden hoşlanmıyor . yemiyorlar. kızçem yer bi ıspanak , brokoli falan.
Canimcim ben kalsiyum, magnezyum, cinko, demir, b vitamini, d vitamini, omg, kullaniyorumyaa . bak bilmiyordum .
ne kullanıyorsun şekerim . bana da yazsan
Aramiza hosgeldinMerhaba arkadaşlar;
Ben de aranıza katılmayı isterim. Boyum 1.69 Kilom: 72-73 arasında. Bu sınırı bir türlü kıramıyorum.
Daha önce zayıflama gruplarına katılmıştım. Motivasyonuma faydası olmuştu.
Canim daha once demistim ama girmemisolabilirsin, demirleke de senin yasindaOleyyyyyyyy yasima yakin biri geldi genclerrrrr birdim iki oldukkk oleyyyyyyy
Canim @demirlekeOleyyyyyyyy yasima yakin biri geldi genclerrrrr birdim iki oldukkk oleyyyyyyy
Canim cahilligime verEn sansli benim herhalde ben neyiyorsam kocisimde ondan yiyor beraber yoga yapıyoruz beraber saglikli yasam kocu tuttuk. Simdilik online hersey normale döndüğünde ofisinde
Biz de esimle yoga yapiyoruz canim bir yoga hocamiz var haftada 3 gun, esim surekli meditasyin da yapiyor iyi geliyor bunlar, bizim de ayristigimiz konu sadece vejeteryanlik konusu, bir de esim cikolataya cok duskundur ama iyi cikolata yer hepsinden yemez pohoca borek vs onlari hic hic yemez, saglikli tatli yaparsam bayilir onlara et konusunda da ona yaparim kendim sebzeli yerimEn sansli benim herhalde ben neyiyorsam kocisimde ondan yiyor beraber yoga yapıyoruz beraber saglikli yasam kocu tuttuk. Simdilik online hersey normale döndüğünde ofisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?