Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yok ıspanakla yoğurt sevmem.

baktım da demir eksikliği ile ilgili.
alıntı yapıyorum.
Vegan ya da vejetaryen beslenme şekli tercih ediliyorsa, besin takviyesine başvurulmalıdır.
Canim ben de vejetaryan besleniyorum ama ben zaten takviye aliyorum demir dr bana regl doneminde demir takviye almami bu donem bitince bunu almamai soyledi

Enginar ıspanak kürü yapılışı vardı önce enginarları dilimliyorsun yarım litre klorsuz suda başlıyorsun 10 dk olması lazım yine bakarsın sonra ıspanakları koyuyorsun oda 10 dk galiba suyunu ikiye bölüp içme zamanı var ozaman içiyorsun haşlanmış sebzeleri de salata yap ye ben troidlere dokunur diye yapamadm ıspanak troid hormonunu artırıyor ya daha yeni araştırmıştım istersen linkinede bakayım

haşlanıyor . anladım .
ayrı ayrı yemek olarak tüketiyoruz . bu akşam da pişircem enginar . sonra yok.
kayınvalidem yollamıştı . 10 çanaktı sanıyorum . yarısını pişirmiştim.
çokk severiz eşimle enginar.

Ispanakla enginar bairbirlerinde olan bir vitaminle işlevini artırıyormus tam anlatamıyorum İbrahim Saraçoğlundan bir dinle bence yanlış yapma sadece ıspanak yetmiyormuş demiri yükseltmeye hemen düzelir ya eminim

Merhaba arkadaşlar;
Ben de aranıza katılmayı isterim. Boyum 1.69 Kilom: 72-73 arasında. Bu sınırı bir türlü kıramıyorum.
Daha önce zayıflama gruplarına katılmıştım. Motivasyonuma faydası olmuştu.

Kilo verenler
Safransari %1.2
Aytanesii %0.9
Z zeze_35 %0.6

Kilo alanlar
okuyucuu

Korumada olanlar
@demirleke
A aaadddaaa
eline sağlık safrancım
hoş geldin .
motive olmak lazım . tam yerine gelmişsin .

kaç yaşındasın . çalışıyor musun .
evli misin.

Selamlar canim. Kaç yaşındasın,
Merhaba canım. 38 yaşındayım. 1 kızım var. Çalışıyorum. İş yerinde yemek çıkıyor. Evde yemekleri kızıma bakmak için gelen ablam yapıyor. Mutfağa biraz uzak kaldım ama gelecek aydan itibaren ablam gidiyor, kızım okula başlıyor. Tüm ev işi ve yemek bana kalıyor. Yeni düzen tuttururken diyeti hayatıma entegre edersem harika olacak.

Kız benim.kocam ramazan boyuna tarllarda ziraat mühendisi kendisi ya yeminle aç susuz sıcakta sulama Ekim dikim biçim perişan oluyor yazık ramazan fena vuruyor bizimkini
evet zor bilirim dayimda ziraat muhendisi izmirde o köylere kontrole gittiğinde ramazanda ac ac gider yengemde söylenir arkasindan bir gün düşüp bayilaacak bu diye anneme her ramazan sikayet eder zor kuzum calisanlara zor.

Oleyyyyyyyy yasima yakin biri geldi genclerrrrr birdim iki oldukkk oleyyyyyyy

En sansli benim herhalde ben neyiyorsam kocisimde ondan yiyor beraber yoga yapıyoruz beraber saglikli yasam kocu tuttuk. Simdilik online hersey normale döndüğünde ofisinde

yaa . bak bilmiyordum .
ne kullanıyorsun şekerim . bana da yazsan
Canimcim ben kalsiyum, magnezyum, cinko, demir, b vitamini, d vitamini, omg, kullaniyorum
Aramiza hosgeldin
Oleyyyyyyyy yasima yakin biri geldi genclerrrrr birdim iki oldukkk oleyyyyyyy
Canim daha once demistim ama girmemisolabilirsin, demirleke de senin yasinda

En sansli benim herhalde ben neyiyorsam kocisimde ondan yiyor beraber yoga yapıyoruz beraber saglikli yasam kocu tuttuk. Simdilik online hersey normale döndüğünde ofisinde
Biz de esimle yoga yapiyoruz canim bir yoga hocamiz var haftada 3 gun, esim surekli meditasyin da yapiyor iyi geliyor bunlar, bizim de ayristigimiz konu sadece vejeteryanlik konusu, bir de esim cikolataya cok duskundur ama iyi cikolata yer hepsinden yemez pohoca borek vs onlari hic hic yemez, saglikli tatli yaparsam bayilir onlara et konusunda da ona yaparim kendim sebzeli yerim

Ben de toplu yazayim
Sabah 1 muz, bir yemek kasigi tahin, sonradan ekledim ondam tam yazayim
Oglen 2 dilim ekmek arasi 2 dilim kasar 2 catal suzme peynir 5 zeytin yesillik
Ara 2 kare bitter
Aksam
2 kepce tarhana corbasi az kasar koydum, yarim yogurtlu avokado

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…