- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.432
- 798
Kabak detoksuna bir kaç defa niyetlendim, ama hep yarım oldu, çünkü kabakta kalori yok denecek kadar az, çok aciktirdi beni.Bende onunsayfasindan aldım tarifi fakat tek korkum kabağı cokyiyememem ben 1 kabakla yapicam 2 kabak bir ogundiyor orda .hayatta yapamam 2 kabaktan yarim kabak yapmak zorundayım yiyemem hele yoğurtla cacık gibi yedim artık. kabak spagetti yerken bile penne sos yapiyorum kendim oyle yiyebiliyorum bizim eve kabak cok nadir girer esim nefret eder kabaktan kokusu bile rahatsiz ediyor onu oi yuzden yapip dolaba kaldiricam.
Insallah canim ınsallah dayanabilirsem ara ogunde yeşil elma yedim.ve şekersiz sütlü kahve içtim .insallah dayanirim.dayanmazsamda kabağı zeytinyağıyla ve penne sosuyla yerim artık.Kabak detoksuna bir kaç defa niyetlendim, ama hep yarım oldu, çünkü kabakta kalori yok denecek kadar az, çok aciktirdi beni.
Sen başarılı olabilirsin umarım
Ilk gün kabak sote yaparım ikinci gün kabak makarna üçüncü günde firinda kabak böyle böyle farklı olursa belki yiyebilirim pekte umutlu deilim.Kabak detoksuna bir kaç defa niyetlendim, ama hep yarım oldu, çünkü kabakta kalori yok denecek kadar az, çok aciktirdi beni.
Sen başarılı olabilirsin umarım
Canım benim yardım alsan iyi olacak galiba böyle mutsuz yaşanırmı hiç inşallah daha iyi olacaksın sohbetini özlüyoruz sık sık uğra burayaCanlarım burdayım,
Çok yazılmış hepsini okuyamadım kusura bakmayın. Etiketlerden atladığım varsa da kusura bakmayın.
Öncelikle kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenlerin de canı sağ olsun tıpkı benim gibi:) söz verdiğim için tartılmıştım dün ama yazamadım. 63.6 çıktım.
Kiloyu boşverin.
Mutsuz bir dönemden geçiyorum.
Şimdilik toparlayamıyorum.
Hayata karşı umutsuz ve güçsüz hissediyorum.
Ara ara gelirim. Unutmazsam kilo da bildiririm cumaları. Bir manası yok aslında ama neyse.
Hoşçakalın
4 yıl oldu canım senCanim kaç senelik evlisin ?
1 gün bile sürmesi metobolizmayi şaşırtır.Ilk gün kabak sote yaparım ikinci gün kabak makarna üçüncü günde firinda kabak böyle böyle farklı olursa belki yiyebilirim pekte umutlu deilim.
Aslında hiçbirsey içmeden tartılsan küsüratıda kalmaz maksat aç birşey yemeden içmeden tartılmak hatta diyetisyenler kıyafetlerinde cıkarttırıyorlarCanim bugün sabah kalkar kalkmaz tartıldım 82.40 cıktı. Sabah uyanır uyanmaz limonlu su içtim hemen tartildim
Bende temmuzda 9 oluyor.4 yıl oldu canım sen
Maşallah 1,5 yıl nişanlı kaldm iyide oldu hemen evlenip napacaktmBende temmuzda 9 oluyor.
Bende kiyafetsiz tartiliyorum bu seneAslında hiçbirsey içmeden tartılsan küsüratıda kalmaz maksat aç birşey yemeden içmeden tartılmak hatta diyetisyenler kıyafetlerinde cıkarttırıyorlarküçük kardeşimi diyetisyene götürüyordum ozamnlar ne güzel ablan zayıf derdi doktoru hep oda sen birdaha gelme diyordu
Tabiki en normali o zaten diyetisyen hışır bir kıyafet giydirmisti kardeşime vede aç gel demişti hatta şu bile içme demiştiBende kiyafetsiz tartiliyorum bu seneve 300-400 Gr fark ediyor.
Bende diyetisyene giderken hep aynı kiuafeti giyiyordumTabiki en normali o zaten diyetisyen hışır bir kıyafet giydirmisti kardeşime vede aç gel demişti hatta şu bile içme demişti
Ben 10 doldurdum nice nice yıllar olsun hepiniz içinBende temmuzda 9 oluyor.
Boşver canim, kilo güzel veriyorsun, işkence etmeye gerek yok kendine.Kızlar ben bu kabak işkencesine daha fazla dayaniycam midem çok fena oldu.sevmedigim bisey olunca herhalde böyle oluyor devam edemedim bile yaaa
Aynen öle vallahi . zaten yiyemedim canim yarıda kaldı .normal beslenme duzenime devam ederimBoşver canim, kilo güzel veriyorsun, işkence etmeye gerek yok kendine.
Kilo vermen durmadı çok güzel veriyorsun aynen devam kendini yorma boşuna bir ayda nekadar vermiş oldun şimdi senin kilolar hızlı suya dönüştü galiba bu araAynen öle vallahi . zaten yiyemedim canim yarıda kaldı .normal beslenme duzenime devam ederim
Evet canim bir ara durmuştu 15 kilo gidince durdu sonra tekrar başladı toplamda 22 kilo oldu yavas yavasyavas gidiyor bir ayda 5 gitttiKilo vermen durmadı çok güzel veriyorsun aynen devam kendini yorma boşuna bir ayda nekadar vermiş oldun şimdi senin kilolar hızlı suya dönüştü galiba bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?