Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kabak detoksuna bir kaç defa niyetlendim, ama hep yarım oldu, çünkü kabakta kalori yok denecek kadar az, çok aciktirdi beni.

Sen başarılı olabilirsin umarım

Kabak detoksuna bir kaç defa niyetlendim, ama hep yarım oldu, çünkü kabakta kalori yok denecek kadar az, çok aciktirdi beni.

Insallah canim ınsallah dayanabilirsem ara ogunde yeşil elma yedim.ve şekersiz sütlü kahve içtim .insallah dayanirim.dayanmazsamda kabağı zeytinyağıyla ve penne sosuyla yerim artık.

Ilk gün kabak sote yaparım ikinci gün kabak makarna üçüncü günde firinda kabak böyle böyle farklı olursa belki yiyebilirim pekte umutlu deilim.

Canım benim yardım alsan iyi olacak galiba böyle mutsuz yaşanırmı hiç inşallah daha iyi olacaksın sohbetini özlüyoruz sık sık uğra buraya

Ilk gün kabak sote yaparım ikinci gün kabak makarna üçüncü günde firinda kabak böyle böyle farklı olursa belki yiyebilirim pekte umutlu deilim.
1 gün bile sürmesi metobolizmayi şaşırtır.
Bugün bak nasıl gidiyor. Yarın ona göre devam et.

Bende geçen sohbeti geçti, canim istedi hurma aldım. Kahve yanıma ara öğün olsun diye.

O hurmalarla 1 günlük detoks yapayım diyorum. Şimdi baktım bir hurma 30 kalori en fazla. 5+5+5 3 öğün 15 hurma 450 kalori ediyor. Yoğurtla toplamda en fazla 700 kalori almış olirum detoksta sanırım.

Canim bugün sabah kalkar kalkmaz tartıldım 82.40 cıktı. Sabah uyanır uyanmaz limonlu su içtim hemen tartildim
Aslında hiçbirsey içmeden tartılsan küsüratıda kalmaz maksat aç birşey yemeden içmeden tartılmak hatta diyetisyenler kıyafetlerinde cıkarttırıyorlar küçük kardeşimi diyetisyene götürüyordum ozamnlar ne güzel ablan zayıf derdi doktoru hep oda sen birdaha gelme diyordu

Bende kiyafetsiz tartiliyorum bu sene ve 300-400 Gr fark ediyor.

Kilo vermen durmadı çok güzel veriyorsun aynen devam kendini yorma boşuna bir ayda nekadar vermiş oldun şimdi senin kilolar hızlı suya dönüştü galiba bu ara
Evet canim bir ara durmuştu 15 kilo gidince durdu sonra tekrar başladı toplamda 22 kilo oldu yavas yavasyavas gidiyor bir ayda 5 gittti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…