Birazda hareket durunca ve tekrar harekete başlayınca da etkilenmiş olabilir çok iyi nerdeyse hergün bir kilo verdin maşallah ya bir 15 versem dünyalar benim olur kızı sütten kesemiyorum azı dişleri başladı çıkmaya üst çıktı altı çıkıyor çok zorlanıyor onedenle sürekli emmek istiyor gece hiç uyumuyoruz bünyem yoruldu Haziran'da 2 yaşına girecek biran evvel bıraksa da bir grce rahat uyusam keşkeEvet canim bir ara durmuştu 15 kilo gidince durdu sonra tekrar başladı toplamda 22 kilo oldu yavas yavasyavas gidiyor bir ayda 5 gittti
Canim benim kız 11 ay emdi sonra kendiliğinden yavaş yavaş bıraktı.Birazda hareket durunca ve tekrar harekete başlayınca da etkilenmiş olabilir çok iyi nerdeyse hergün bir kilo verdin maşallah ya bir 15 versem dünyalar benim olur kızı sütten kesemiyorum azı dişleri başladı çıkmaya üst çıktı altı çıkıyor çok zorlanıyor onedenle sürekli emmek istiyor gece hiç uyumuyoruz bünyem yoruldu Haziran'da 2 yaşına girecek biran evvel bıraksa da bir grce rahat uyusam keşkeönceleri böyle değildi birşey olsa ban sarıyor emzirirken hormonlarda devreye girince yeme alışkanlığı değişiyor gece aç diye bağırdı saçımı çekti ne oluyor dedim baya sinirlenmiş napıcam ben tinsindirmekte istemiyorum psikolojisi için inşallah mecbur kalmam ya
Ben de oğlumda aynısını yaptim 2 yaşını doldurmuştuCanim benim kız 11 ay emdi sonra kendiliğinden yavaş yavaş bıraktı.
Ama anlamınki çok düşkündü, 2 yaşına girince şöyle yaptı, aktardan sabır taşı aldı, onubsuyun içine koyup, suyu göğüs ucuna sürdü. Çocuk ondan sonra emmek istemedi
Kabagi ben de spagetyi seklinde ve penne sos yaparak yerim cnm o sekilde seviyorumBende onunsayfasindan aldım tarifi fakat tek korkum kabağı cokyiyememem ben 1 kabakla yapicam 2 kabak bir ogundiyor orda .hayatta yapamam 2 kabaktan yarim kabak yapmak zorundayım yiyemem hele yoğurtla cacık gibi yedim artık. kabak spagetti yerken bile penne sos yapiyorum kendim oyle yiyebiliyorum bizim eve kabak cok nadir girer esim nefret eder kabaktan kokusu bile rahatsiz ediyor onu oi yuzden yapip dolaba kaldiricam.
Zaten kilo veriyorsun canim bence de yapmana gerek yok ki kendini sogutma bosver nirmal beslenKızlar ben bu kabak işkencesine daha fazla dayaniycam midem çok fena oldu.sevmedigim bisey olunca herhalde böyle oluyor devam edemedim bile yaaa
Bak bak bak sanirsin ki safranin restoraniKahvaltı
2 yumurtalı salata
2 dilim sucuk
Ara
Portakal
2 dilim sucuk, 1 ısırık ekmek
Akşam
Meyhane pilavı 3 kaşık
2 tavuk çöp şiş
1.5 bardak ayranEki Görüntüle 2805486
MerhabalarMerhaba Ben 17 yaşından beri dönem dönem bazen uzun dönemler olarak karbonhidrat diyeti yapıyorum ve her defasında geri alıyorum.. 70 kilodan 50 kiloya düştüm 2 yıl 50 kiloda kaldım sonra 63 e çıktım 3 yıl kadar 63 de kaldım sonra son 5 yılda 105 kiloya çıktım.. tekrar başladım 99 kilo oldum şimdi. Diyete devam ediyorum.. 80 lere düşünce egzersizlere başlayacağım çünkü şuanda hareket etmek oldukça güç oluyor benim için.. hayatımda ilk kez bu kadar yüksek kiloya çıktım ve sağlığımla ilgili ciddi problemler yaşamaya başladım.. Bu diyeti yaşamın parçası olarak her zaman kontrollü uygulamak gerekiyor sanırım.. Ben 41 yaşındayım kilo almaya da cok müsait bir yapım var.. sürekli kilo alıp vermek de hem beden olarak hem de ruhen oldukça yıpratıyor... tek önerim başlarsanız asla bırakmayın.. Her zaman kontrollü olmak gerekiyor.... menapoz a yaklaşıyor olmak da kilo sorununu dönemsel değil tüm yaşamım boyunca olması gereken kiloverdikten sonra da korumak için sayarak hesaplayarak ve dikkat ederek devam etmem gerektiğini sürekli hatırlatıyor... Eskiden buraya üye idim ama çok uzun yillar önceydi .. burada bazı kurallar vardı.. düzenli devam etme ve bilgi verme zorunluluğu gibi şeyler .. tekrar hatırlatırsanız sevinirim.
Herkese başarılar..
Menüye bak cokk güzel canim benim afiyet olsunKahvaltı
2 yumurtalı salata
2 dilim sucuk
Ara
Portakal
2 dilim sucuk, 1 ısırık ekmek
Akşam
Meyhane pilavı 3 kaşık
2 tavuk çöp şiş
1.5 bardak ayranEki Görüntüle 2805486
Canim ben bıraktım kabak detoksuna öğlen yapmıştım zaten severek yediğim bisey deildi yiyemedim yarısını yiyince bütün gün bisey yiyemedim bugün midem çok fena affedersin sadece yesil cay ve yarim elma yiyebildim akşamda sadece limonlu yoğurt midem fena oluyorum zannettim bide alırmıyım kabak eve sırf denemek için almıştım tovbeler olsun kabağı sevene saygım sonsuz .fakat bana gore deil mide bulantisindan yemek yiyemedim yaa cok halsi dustum bugun agzima bir lokma salata atayım dedim aklıma öğlen yediğim kabak geldi bütün iştahım gitti.yarun normal beslenmeye devam edicem 2 ara öğün 3 öğün normalKizlar oglen menemen, 1 dilim kasar, bir dilim peynir, bi kurabik yedim
Aksam esimle yemekteydik humus, zeytin salatasi ayran bikac kasik pilav, kekik salatasi yedim, simdi bikac tane antep fistikli draje yiycem hee bir tane de minik mereng yedim
Beni strese sokan sizler değilsiniz canım. Ben de sizin sohbetinizi seviyorum. Ama bazan hiç çekilmiyor benim sohbet:)Canim kiloyu bosver bildirim yapmak zorunda da degilsin ayrica, senle sohbet etmek cok guzel sohbetini seni ozledigimizden de daha cok soruyoruz seni streste sokmak icin degil, gel beraber mutsuz olalim
Dilekçim çok sağol, ben de seni çok seviyorumCanım benim. Iyi olman için dua ediyorum . Seni seviyoruz unutma . Merak da ediyoruz yazmayınca.
Dualarimdasin canim.
Özlenecek bir sohbetim yok aslındaCanım benim yardım alsan iyi olacak galiba böyle mutsuz yaşanırmı hiç inşallah daha iyi olacaksın sohbetini özlüyoruz sık sık uğra buraya
Merhaba,Merhaba Ben 17 yaşından beri dönem dönem bazen uzun dönemler olarak karbonhidrat diyeti yapıyorum ve her defasında geri alıyorum.. 70 kilodan 50 kiloya düştüm 2 yıl 50 kiloda kaldım sonra 63 e çıktım 3 yıl kadar 63 de kaldım sonra son 5 yılda 105 kiloya çıktım.. tekrar başladım 99 kilo oldum şimdi. Diyete devam ediyorum.. 80 lere düşünce egzersizlere başlayacağım çünkü şuanda hareket etmek oldukça güç oluyor benim için.. hayatımda ilk kez bu kadar yüksek kiloya çıktım ve sağlığımla ilgili ciddi problemler yaşamaya başladım.. Bu diyeti yaşamın parçası olarak her zaman kontrollü uygulamak gerekiyor sanırım.. Ben 41 yaşındayım kilo almaya da cok müsait bir yapım var.. sürekli kilo alıp vermek de hem beden olarak hem de ruhen oldukça yıpratıyor... tek önerim başlarsanız asla bırakmayın.. Her zaman kontrollü olmak gerekiyor.... menapoz a yaklaşıyor olmak da kilo sorununu dönemsel değil tüm yaşamım boyunca olması gereken kiloverdikten sonra da korumak için sayarak hesaplayarak ve dikkat ederek devam etmem gerektiğini sürekli hatırlatıyor... Eskiden buraya üye idim ama çok uzun yillar önceydi .. burada bazı kurallar vardı.. düzenli devam etme ve bilgi verme zorunluluğu gibi şeyler .. tekrar hatırlatırsanız sevinirim.
Herkese başarılar..
Aynen katılıyorum kimin derdi yokki bazı insanlar icinde yaşatır dertlerini en mutlu görünen insan aslında icinde mutsuzdur. Rabbim herzaman çıkış yolu gösterir.sabir herşeyin dermanıdır.hayal_hatun canım hangimizin hayatinda inisler çıkışlar yok ki onemli olan bunu nasıl karşıladığın ruh halimiz bi yerde patliyor, denge kaçıyor ama hayat bu yapacak bişey her gecenin elbette bi sabahı var
Doğru söylüyorsun canım.hayal_hatun canım hangimizin hayatinda inisler çıkışlar yok ki onemli olan bunu nasıl karşıladığın ruh halimiz bi yerde patliyor, denge kaçıyor ama hayat bu yapacak bişey her gecenin elbette bi sabahı var
En dertli insan ben değilim tabii ki. Yanlış mı ifade ettim bilemiyorum. Sadece bazı insanlar duygusal açıdan daha zayıftır, tıpkı bazı insanların diğer bazılarından fiziksel açıdan daha güçsüz oldukları gibi.Aynen katılıyorum kimin derdi yokki bazı insanlar icinde yaşatır dertlerini en mutlu görünen insan aslında icinde mutsuzdur. Rabbim herzaman çıkış yolu gösterir.sabir herşeyin dermanıdır.
Surda bir aile gibiyiz canım açsanda acmasanda seni seviyoruz kendi açımdan söylüyorum bunu kirini evden çıkamam çocuk kaynana sağlık derken yıprandım resmen bir şekilde kendime bakmaya çalışıyorum ki kenidmi iyi hissedeyim dert atarsak dertten çok ne var ruh halinde farkındayım yıllardır mutsuz umutsuz zihnen ruhen çökmüş biri olarak söylüyorum bunu belki neşeli görünüyor olabilirim lakin eski eskide kalmıyor peşini bırakmıyor sen bıraktın sansanda bende şuan ne diyorum hiç bilmiyorum belkide bahane arıyorum dökülmek için Rabbime çok şükür her derdime derman veriyor yeterki iyileşmek isteyelim ben yıllardır istiyorum iyileşmek inan hem ruhen hem sağlık olarak bana hastalık hastası lakabını takanlar mı ararsın beni ruhen hasta edenler bunu diyenler ben sesini çıkarabilen biri olsaydım bu ruhum bukadar yara almazdı galiba inanın buraya geliyorum ya sanki evimdeyim yani içimdeki evim ailem bile evim olamamısken sizler evimgibisiniz en azından anlamaya çalışıyorsunuz hepinize çoook teşekkür ederim seviyorum hepiniziEn dertli insan ben değilim tabii ki. Yanlış mı ifade ettim bilemiyorum. Sadece bazı insanlar duygusal açıdan daha zayıftır, tıpkı bazı insanların diğer bazılarından fiziksel açıdan daha güçsüz oldukları gibi.
Konu bir şekilde buraya geldi kusura bakmayın, eğlenerek zayıflama topiğinde ben de dertlerimden bahsetmek istemezdim gerçekten. Zaten iç dünyamı çok çabuk açabilen birisi değilim. Zuhurat böyle gelişti diyelim.
Bizim kurallar yasiyor ilk sayfada cnim ama cok cok sıkı bir topik degiliz gercekten eglenerek birbizie yoldas olarak zayifliuoruz, bu arada sana nacizhane onerim karbonhidrat diyeti tek zyiflama yontemi degil bence once miktarlari azalt bu sekilde gozun disarida kalmaz dogru anladiys hep al ver yapmissin, az gitsin ama kalici gitsin gozun disarda kalmasinMerhaba Ben 17 yaşından beri dönem dönem bazen uzun dönemler olarak karbonhidrat diyeti yapıyorum ve her defasında geri alıyorum.. 70 kilodan 50 kiloya düştüm 2 yıl 50 kiloda kaldım sonra 63 e çıktım 3 yıl kadar 63 de kaldım sonra son 5 yılda 105 kiloya çıktım.. tekrar başladım 99 kilo oldum şimdi. Diyete devam ediyorum.. 80 lere düşünce egzersizlere başlayacağım çünkü şuanda hareket etmek oldukça güç oluyor benim için.. hayatımda ilk kez bu kadar yüksek kiloya çıktım ve sağlığımla ilgili ciddi problemler yaşamaya başladım.. Bu diyeti yaşamın parçası olarak her zaman kontrollü uygulamak gerekiyor sanırım.. Ben 41 yaşındayım kilo almaya da cok müsait bir yapım var.. sürekli kilo alıp vermek de hem beden olarak hem de ruhen oldukça yıpratıyor... tek önerim başlarsanız asla bırakmayın.. Her zaman kontrollü olmak gerekiyor.... menapoz a yaklaşıyor olmak da kilo sorununu dönemsel değil tüm yaşamım boyunca olması gereken kiloverdikten sonra da korumak için sayarak hesaplayarak ve dikkat ederek devam etmem gerektiğini sürekli hatırlatıyor... Eskiden buraya üye idim ama çok uzun yillar önceydi .. burada bazı kurallar vardı.. düzenli devam etme ve bilgi verme zorunluluğu gibi şeyler .. tekrar hatırlatırsanız sevinirim.
Herkese başarılar..
Ne güzel sordun hayalcim ben de merak ettim simdiMerhaba,
Uzun mesajları okuyacak sabrı gösteremem çoğu zaman. Ama bunu okudum:)
Kilo alıp vermek hem bedenen hem ruhen çok yıpratıyor demişsin. Bunu derinden hissettim. Senin makas çok çok açılmış, Allah yardımcın olsun. Ben bunu 7-8 kiloda yaşıyorum ve bu bile beni çok yoruyor, çok yıpratıyor.
Hayat boyu dikkat etmek için hayat boyu istikrarlı bir çizgide yaşamak lazım. Benim sorunum zaten bu. Kilo sadece sonucu.
İç dünyamdaki iniş çıkışlar kiloma da yansıyor. Sende de altta yatan psikolojik bir sebep var mı merak ettim.
Canim dedigin gibi bizim gibiler sorunlari yiyerek cozecegine inanir ama.daha kotu olur ama baskalarinda istah kesilmesi yapar dedigin dogru herkeste farkli etki yaratiyorEn dertli insan ben değilim tabii ki. Yanlış mı ifade ettim bilemiyorum. Sadece bazı insanlar duygusal açıdan daha zayıftır, tıpkı bazı insanların diğer bazılarından fiziksel açıdan daha güçsüz oldukları gibi.
Konu bir şekilde buraya geldi kusura bakmayın, eğlenerek zayıflama topiğinde ben de dertlerimden bahsetmek istemezdim gerçekten. Zaten iç dünyamı çok çabuk açabilen birisi değilim. Zuhurat böyle gelişti diyelim.
Ne kadar güzel bir sozmus.hayal_hatun bir psikologtan duymustum "Akışı degistiremiyorsan bakışı degistir" demisti.
Farklı açılardan bakmaya çalış hayata, olaylara, kendine...
Hayat uzun bir yol ve otoban değil malesef.Surda bir aile gibiyiz canım açsanda acmasanda seni seviyoruz kendi açımdan söylüyorum bunu kirini evden çıkamam çocuk kaynana sağlık derken yıprandım resmen bir şekilde kendime bakmaya çalışıyorum ki kenidmi iyi hissedeyim dert atarsak dertten çok ne var ruh halinde farkındayım yıllardır mutsuz umutsuz zihnen ruhen çökmüş biri olarak söylüyorum bunu belki neşeli görünüyor olabilirim lakin eski eskide kalmıyor peşini bırakmıyor sen bıraktın sansanda bende şuan ne diyorum hiç bilmiyorum belkide bahane arıyorum dökülmek için Rabbime çok şükür her derdime derman veriyor yeterki iyileşmek isteyelim ben yıllardır istiyorum iyileşmek inan hem ruhen hem sağlık olarak bana hastalık hastası lakabını takanlar mı ararsın beni ruhen hasta edenler bunu diyenler ben sesini çıkarabilen biri olsaydım bu ruhum bukadar yara almazdı galiba inanın buraya geliyorum ya sanki evimdeyim yani içimdeki evim ailem bile evim olamamısken sizler evimgibisiniz en azından anlamaya çalışıyorsunuz hepinize çoook teşekkür ederim seviyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?