hoş geldin Y ysmoonalisaKızlar duygusal zayıflık dediginiz şey aslında kimin hayat içinde ne kadar ne yasadigiyla ilgili.. tabiat olarak insaniz ve en sağlam karakterleri bile sarsacak binlerce olay var hayatın içinde.. ben iki üniversite okumuş eğitimci olmuş alt yapı olarak da psikoloji konularına da hakim biriyim mesele biliyor olmak bir ayrılığa ya da bir ekonomik sarsıntıya ya da benzeri hayatın içinden sıradan olaylara zayıf kalmakla ilgili şeylerden bahsetmiyorum.. burada konuşulması gereken bir konu olduğunu da düşünmüyorum.. hayatta en güçlü insanları bile sarsacak derin konular olduğunu atlamamak gerekir... Toplumla sıkısıkıya bağlı olduğunuz değerler örüntüsü ile ilgili ve daha pek cok sorunla beraber herşeyin alt üst olduğu bir noktaya geldiğinizde cozumunu biliyor olmak da faydasız çünkü o süreci atlatmak için belli bir zamanı kendinize tanımanız gerekiyor...
afiyet olsun canım .Benimde menüm sabah yeşillik ve 1 yumurta salatasekilnde ve tost yedim çok şükür ara öğün nescafe sütlü öğlen yemeğim 1 kase yogurt 2 yemek kaşığı sebze yemeği türk kahvesi ve yeşil cay
canım geçmiş olsun . dikkat et kendine .Kızlar ben dün gece çok rahatsızlandım. Mide bulantılarım çok kötüydü.oldum oldum dirildim sabir ettim bol bol dua etim rabbime. Hic gozumu kirpmadim.rabbim kimseye yasatmasin bu kotu duyguyu.sabah 7 de namazımı kıldım yattım tekrar .çok dua ettim çok şükür biraz iyiyim halsizligim kalmadi mide bulantilarim cikarmalarim kalmadi.biraz önce kahvaltı edebildim bunada şükür
Geçmiş olsun zorlama bünyeni zira bu hafta çok iyisin herzaman aynı olmaz insan geçmiş olsun miden çok kötü olursa kimyon çayı yap hemen rahatlatırKahvaltım yumurta salatası bugün kara ekmekten yapılan tost yedim mecbur yedim. Doktoru aradık dün gece çok kızdı bana bilmedigin tahlil yapılmadan böyle detoks detoks yapmaya kalkarsan daha çok hastalanırsın dedi. biraz deil baya kızdı samimiyetinden dolayıda hicmi akıl edemedin diye azarladı haklı sesimi çıkaramadım.
Kız nekadar yemişsin öylesabah muhlama, peynir , biberli omlet, salatalık . kapya biber yedim.
çay çay çay
sabah ilk kalkınca sütle türk kahvesi yapıp içmiştim.
dışarıdan geldikten sonra 2 avuç fıstık ve yarım paket kremalı bisküvi yedim.
canım daha bi şey istemiyor .
akşama kurufasülye , etli lahana sarma. çiğ börek (dünden)
cocuklar noodle istiyor . onrala arada onu yapaacağız .
Ben bugunden pisirdigim enginari yarin da yiyecegim esime de bonfile var yasadi yineyarına ne pişirsek .
yıldım yaa. her gün ne pişirsem .
yemeksiz de olmuyor .
boğaz işte, illa bi şey geçecek .
Bugün markete gittim.yarına ne pişirsek .
yemeksiz de olmuyor .
Sebzen varsa oglen eve geldiginde kuşbaşı ve evdeki sebzeleri , domates ,salca ,yag koy hepsini koy fırın poşetine sen gidene kadar pişsin aksam gelince de yanına pilav yaparsınyarına ne pişirsek .
yemeksiz de olmuyor .
Cok geçmiş olsun üzüldüm kuzuya nasıl oldu öyle kulağının uzerine düştüyse yarin bi dr göster kulak zarı falan önemli oglum bana attığı bi tokatla kulak zarımı delmişti düşünBugün parkta kızım düştü kaydıraktan.
Ön dişı kırıldı, kulağının üstüne düştü, yüzü kulağı çizikler oluştu biraz kanadı. Düştüğü mesafe 1.5 metre kadardi.
Çok korkuttu beni
Esinin maşallahı var afiyet olsun benim eşim yapınca benim gibi sadece 1 hamburger yer kilosu da yok zatenKahvaltı
2 yumurtalı salata
Ara
1 hurma
1 kuru incir
1 elma
Akşam
Ev yapımı hamburger 2 köfteli, 4 çubuk patates Eki Görüntüle 2806211
Arkadaki 2 katı porsiyon eşimin
Bizde de kabakla 2 patlıcan var kıymalı türlü yapcam bi ara kabağı tek yemez eşimBugün markete gittim.
Kabak ve patlıcanaldım. Bu hafta bir gün kabak bir gün patlıcan yemeği yiyecek. 2 günü kurtardım yani
Ablam sağlıkçı canim. O da uyardı beni kulak zarı olayını. Kan ciziktek çıktı. Kulağını kontrol ediyorum akıntı felan yok. Soruyorum ağrı var mı diye yok diyor. Yoksa acile gotirecektik.Cok geçmiş olsun üzüldüm kuzuya nasıl oldu öyle kulağının uzerine düştüyse yarin bi dr göster kulak zarı falan önemli oglum bana attığı bi tokatla kulak zarımı delmişti düşün
Çiziklerden mi kan geldi?
Saol canim benim çok şükür atlattım bugün yiyebildim ilkindi araogunde yarim yaprak galeta 1 tane pirinç patlağı yedim 3 dilimde salatalıkafiyet olsun canım .
mamaların güzel yine . şaaağaaanesin.
canım geçmiş olsun . dikkat et kendine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?