Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoş geldin Y ysmoonalisa
gerçekten güzel özetlemişsin .

çoğu insan hayatı boyunca bir kez de olsa dibi görüyor .
sonra işte zaman gerekiyor .

Bu günümüze şükür.
Ben de dibi görmüş biriyim ama dip de kişiye göre değişiyor işte.
dip var dip var .
Bin şükür şu günüme.

Benimde menüm sabah yeşillik ve 1 yumurta salatasekilnde ve tost yedim çok şükür ara öğün nescafe sütlü öğlen yemeğim 1 kase yogurt 2 yemek kaşığı sebze yemeği türk kahvesi ve yeşil cay
afiyet olsun canım .
mamaların güzel yine . şaaağaaanesin.
canım geçmiş olsun . dikkat et kendine .

öğlende kızla dışarı çıktım . yağmur vardı ve dışarıda kimseler yoktu. biraz ürktüm . bu kadar boş olmasını beklemiyordum . kalabalık bi sitedeyim . ve her daim birileri olur mutlaka.
neyse uzak bi markete yürüdüm . kız bisikletle.
3 ayrı markete girdik .
1 buçuk saate geri geldim . çok güzeldi ama yoruldum .
demir vitamini yazdırmam lazım . yarın aile hekimine tahlillerimi gösterip hem demir hem d vitamini almam gerekiyor sanırım .
bi dahiliye doktoru referans değerler içinde de olsa d vitaminimin düşük olduğunu söyledi
kısmet

sabah muhlama, peynir , biberli omlet, salatalık . kapya biber yedim.
çay çay çay

sabah ilk kalkınca sütle türk kahvesi yapıp içmiştim.

dışarıdan geldikten sonra 2 avuç fıstık ve yarım paket kremalı bisküvi yedim.
canım daha bi şey istemiyor .
akşama kurufasülye , etli lahana sarma. çiğ börek (dünden)

cocuklar noodle istiyor . onrala arada onu yapaacağız .

Geçmiş olsun zorlama bünyeni zira bu hafta çok iyisin herzaman aynı olmaz insan geçmiş olsun miden çok kötü olursa kimyon çayı yap hemen rahatlatır

Kız nekadar yemişsin öyle bende çok yedim bugün sayamıyorum bile

yarına ne pişirsek .
yıldım yaa. her gün ne pişirsem .
yemeksiz de olmuyor .
boğaz işte, illa bi şey geçecek .
Sebzen varsa oglen eve geldiginde kuşbaşı ve evdeki sebzeleri , domates ,salca ,yag koy hepsini koy fırın poşetine sen gidene kadar pişsin aksam gelince de yanına pilav yaparsın

Cok geçmiş olsun üzüldüm kuzuya nasıl oldu öyle kulağının uzerine düştüyse yarin bi dr göster kulak zarı falan önemli oglum bana attığı bi tokatla kulak zarımı delmişti düşün

Çiziklerden mi kan geldi?

Ablam sağlıkçı canim. O da uyardı beni kulak zarı olayını. Kan ciziktek çıktı. Kulağını kontrol ediyorum akıntı felan yok. Soruyorum ağrı var mı diye yok diyor. Yoksa acile gotirecektik.

Sana da çok geçmiş olsun. Agrin olmuş muydi ? Minik elleriyle nasıl vurmuş öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…