Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Safransari canım bi sadaka ver kuzum. Allah korumuş
İpekcigin baya dökülmüş. Bizde daha dökülme olmadı.
Benim kızın ilk dışı 14 aylıkken çıkartmıştı. Dişi geç çıktı baya yani, on iki dişi curumustu, çürük olduğu için darbe aldığı için kırıldı sanırım

Eklentiler

• IMG_20210321_145100.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 27
Kırılmış .zaten çürüktü diyorsun
Daha kırılgandı demek ki
14 aylık ilk dışı mi çıktıydı .
Geç dökülecek o.zaman satrancım

Bizimkiler hep 3-4 aylıktı çıkardı ilk.dislerini.
Ben de 3 aylık çıkarmışım diş

İpekçiğim ne ara döktü dişleri :)
5,5 yaşında demişsin, seneye 1’e başlıyor o zaman değil mi? Safranın kızı da başlıyor, benim küçük de başlayacak inşallah. Ay ne macera Macera dolu ameerikaa

Eline sağlık
Sen böyle oyalayıcı yemek pek yapmazsın da
günaydın. Katiliyorum.
zaten 30 tane falan anca sardım.
Fazlasını saramazdım. 2 gün yenildi .fazlası yenmez sürünür . Sarma çok sıkıcı bi şey

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahah
Sorma.
1. Sınıf seneye inşallah
Başlamak lazım harfler. Sayılar. Harf birleştirme
biz de 5 aydır başladık. Bizim kız yavaş biraz .ağır gidiyor. Sıkılıyor .
Kestirip atıyor
Seneye paylaşacak çok şey olacak nasipse insallah

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın .
sabah Ayvalık loru ile pankek pişirdim. üstüne saraallele sürdüm .
mercimek çorbası yaptım .
kahvemi yaptım mataramda getirdim işe .
evden çıkmadan 1 küçük elma ve biraz fıstık atıştırdım . aslında 2 yumurta kırayım dedim ama baktım ki geç kalmışım bile.
öğlen gidince yiyebilirim sanırım .
mercimek çorbası da içerim . demir eksikliğine iyi gelir .
hava yağmurlu ve soğuk .

Canimcim ben kalsiyum, magnezyum, cinko, demir, b vitamini, d vitamini, omg, kullaniyorum

Aramiza hosgeldin

Canim daha once demistim ama girmemisolabilirsin, demirleke de senin yasinda
Hoşbuldum. Hafta sonu internette bir sorun vardı yazamadım. Bugün tartıldım: 73.5 kg Cuma günleri foto çekip paylaşarak mı ilerliyoruz acaba?

Seneye pamuğun oğlan da başlıyor canim. Baya 1. Sınıf annesi olacağız, topik eğitim topuğu olabilir

Ben harfleri öğretiyorum hiç
Sınıf öğretmeni arkadaşım harfleri öğretme ama sayıları ogretebildigin kadar öğret demişti. Toplama çıkarma baya yapıyor. Eşim soruyo bir kümeste 2 tavuk var kaç ayak var, ⁴ koyun 5 tavuk var kaç ayak var şeklinde. Uzun süredir su doku çözüyor. Dün denk geldi, sudoku kitabı aldım. İyi oldu, devamlı tahtaya çizmem gerekiyordu. Kitaptan çözmesi daha kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…