Amin canim.Rabbim ayağı na taş değdirmesin yavrulanizin
Safransari cim.cok geçmiş olsun. Çok üzüldüm kizceme. Allah beterinden korusun
Bizim kızın dişleri döküldü çoktan.6 tane.disi düştü senin kizceden küçük hem. Diş doktoru tanidik biri vardi. 5 yasindan sonra dokulmeler normal dedi. 5 bucuk yasina
İpekcigin baya dökülmüş. Bizde daha dökülme olmadı.Safransari canım bi sadaka ver kuzum. Allah korumuş
Amin canım benimRabbim ayağı na taş değdirmesin yavrulanizin
Kırılmış .zaten çürüktü diyorsunİpekcigin baya dökülmüş. Bizde daha dökülme olmadı.
Benim kızın ilk dışı 14 aylıkken çıkartmıştı. Dişi geç çıktı baya yani, on iki dişi curumustu, çürük olduğu için darbe aldığı için kırıldı sanırım
Lahanayı sen mi sardinGece gece karnım acikti
Sodali su içtim
Lahana sarmasi yedim.2.tane ama daha yiyesim var
Evett.. Ben. Ama küçük bir tencereLahanayı sen mi sardin
Eline sağlıkEvett.. Ben. Ama küçük bir tencere
İpekçiğim ne ara döktü dişleri :)Safransari cim.cok geçmiş olsun. Çok üzüldüm kizceme. Allah beterinden korusun
Bizim kızın dişleri döküldü çoktan.6 tane.disi düştü senin kizceden küçük hem. Diş doktoru tanidik biri vardi. 5 yasindan sonra dokulmeler normal dedi. 5 bucuk yasina
günaydın. Katiliyorum.Eline sağlık
Sen böyle oyalayıcı yemek pek yapmazsın da
Hahahİpekçiğim ne ara döktü dişleri :)
5,5 yaşında demişsin, seneye 1’e başlıyor o zaman değil mi? Safranın kızı da başlıyor, benim küçük de başlayacak inşallah. Ay ne maceraMacera dolu ameerikaa
Hoşbuldum. Hafta sonu internette bir sorun vardı yazamadım. Bugün tartıldım: 73.5 kg Cuma günleri foto çekip paylaşarak mı ilerliyoruz acaba?Canimcim ben kalsiyum, magnezyum, cinko, demir, b vitamini, d vitamini, omg, kullaniyorum
Aramiza hosgeldin
Canim daha once demistim ama girmemisolabilirsin, demirleke de senin yasinda
Seneye pamuğun oğlan da başlıyor canim. Baya 1. Sınıf annesi olacağız, topik eğitim topuğu olabilirİpekçiğim ne ara döktü dişleri :)
5,5 yaşında demişsin, seneye 1’e başlıyor o zaman değil mi? Safranın kızı da başlıyor, benim küçük de başlayacak inşallah. Ay ne maceraMacera dolu ameerikaa
Ben harfleri öğretiyorum hiçHahah
Sorma.
1. Sınıf seneye inşallah
Başlamak lazım harfler. Sayılar. Harf birleştirme
biz de 5 aydır başladık. Bizim kız yavaş biraz .ağır gidiyor. Sıkılıyor .
Kestirip atıyor
Seneye paylaşacak çok şey olacak nasipse insallah
Burası da yağışlı canim.hatta bu hafta karlı gisteriyor bakalım.sizin orada hava nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?