Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Şükür daha iyiyim. Kuran okudum, kitap okudum. Bir şey yemedim çok şükür. Zaten 1 saate yatarım, günü bitiririm inşallah.
Sen iyi olda allah kabul etsin canim kuranini bende şükür namazlarımı bitirdim bugün şükür rabbime bir gün daha geçti kazasız belasız

Tebrikleri kabul ediyorum ahahahha

Bu tebrigi de aldik 😅😅

Ayyy bunu da hakettim ahahaha demirleke kodds sen de gel😊
Bu arada kurabiye yapicakmissin cnm cok tarif var bnde de nasil birseh isterdin

Ben de anliyordum cnm hatta keske alkol bagimlisi olsam da demistim en azindan zayif olurum dediydim
biz et sevmediğimizden yeniyoruz ama demi
Sevsek yerdikki

Nohut unlu ekmek veya nohut unlu kurabiye yapmayı planlıyorum az kalorili olandan
En iyisi canim
Bende avakado almistim, kaç gündür yumuşamasını bekliyordum, yarın kahvaltımda bir değişiklik olacak benimde :KK66:
Benim de arkadas artik gelirken avokada falan getiriyor 2 gundur hatta 3 gundur yedim😊
Safransari Safransari aklıma ne geldi, sirke yerine limonlu su içsen aynı etkiyi oluşturmaz mı acaba?
Olur olur benden size limonlu su gelsin😅
biz et sevmediğimizden yeniyoruz ama demi
Sevsek yerdikki
Ben tavuk ve balik seviommm ama hemi de cokkkkk😊yok bacim eti suanda sevsem de yiyemem kediden sonra cok degistim ben tam vejeteryan oldum😍

En iyisi canim

Benim de arkadas artik gelirken avokada falan getiriyor 2 gundur hatta 3 gundur yedim😊

Olur olur benden size limonlu su gelsin😅

Ben tavuk ve balik seviommm ama hemi de cokkkkk😊yok bacim eti suanda sevsem de yiyemem kediden sonra cok degistim ben tam vejeteryan oldum😍
Bende burada avakado her zaman bulamiyirum. Bulmuşken alayım dedim.
Bu saatlerde de karnım çok açıktı, yarının hayalini kuruyorum :KK68:

Back
X