Ben nezaman kendimi mutsuz hissetsem gece yatmadan birtane rezene cayi icerim rahatlatıyorCanım kendini cok zorlama hurma ye, kuruyemis ye sutlu bi kahve veya nescafe yap .Masum olan şeylerden ye kendini mutsuz etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben nezaman kendimi mutsuz hissetsem gece yatmadan birtane rezene cayi icerim rahatlatıyorCanım kendini cok zorlama hurma ye, kuruyemis ye sutlu bi kahve veya nescafe yap .Masum olan şeylerden ye kendini mutsuz etme
Bende avakado almistim, kaç gündür yumuşamasını bekliyordum, yarın kahvaltımda bir değişiklik olacak benimdeAnanas aldım bugün ara öğünlerde yerim artık
Şükür daha iyiyim. Kuran okudum, kitap okudum. Bir şey yemedim çok şükür. Zaten 1 saate yatarım, günü bitiririm inşallah.Ben nezaman kendimi mutsuz hissetsem gece yatmadan birtane rezene cayi icerim rahatlatıyor
Evet canim olur , limonlu suyu da duydum.Safransari aklıma ne geldi, sirke yerine limonlu su içsen aynı etkiyi oluşturmaz mı acaba?
Sen iyi olda allah kabul etsin canim kuranini bende şükür namazlarımı bitirdim bugün şükür rabbime bir gün daha geçti kazasız belasızŞükür daha iyiyim. Kuran okudum, kitap okudum. Bir şey yemedim çok şükür. Zaten 1 saate yatarım, günü bitiririm inşallah.
Amin canım Allah razı olsunSen iyi olda allah kabul etsin canim kuranini bende şükür namazlarımı bitirdim bugün şükür rabbime bir gün daha geçti kazasız belasız
❤❤❤❤❤❤❤❤Amin canım Allah razı olsun![]()
biz et sevmediğimizden yeniyoruz ama demiTebrikleri kabul ediyorum ahahahha
Bu tebrigi de aldik
Ayyy bunu da hakettim ahahaha demirleke kodds sen de gel
Bu arada kurabiye yapicakmissin cnm cok tarif var bnde de nasil birseh isterdin
Ben de anliyordum cnm hatta keske alkol bagimlisi olsam da demistim en azindan zayif olurum dediydim
Iyi geceler kuzum. Yatiyon muSayfadaki tüm kızlar öpüyorum kocaman hepinizi seviliyosunuz şekerler yarın sabaha görüşmek üzere kocaman sevgiler iyi geceler❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Maşallah arkadaşımaŞükür daha iyiyim. Kuran okudum, kitap okudum. Bir şey yemedim çok şükür. Zaten 1 saate yatarım, günü bitiririm inşallah.
Sağol canım.Maşallah arkadaşıma
Allah kabul etsin
Sen yazın verirsin zaten. Ki aldığın da kilo değil :)Ben de saçma sapan besleniyorum
Anım.ne çekerse. Tatlı
Çikolata
Fıstık
Sanki her zaman mi böyleyim.iyi yapıyorum boş ver diyorum
Spor yapmıyorum.bu ara. Göbek döt cıktı.
Yaglandim
Ama olsun.
En iyisi canimNohut unlu ekmek veya nohut unlu kurabiye yapmayı planlıyorum az kalorili olandan
Benim de arkadas artik gelirken avokada falan getiriyor 2 gundur hatta 3 gundur yedimBende avakado almistim, kaç gündür yumuşamasını bekliyordum, yarın kahvaltımda bir değişiklik olacak benimde![]()
Olur olur benden size limonlu su gelsinSafransari aklıma ne geldi, sirke yerine limonlu su içsen aynı etkiyi oluşturmaz mı acaba?
Ben tavuk ve balik seviommm ama hemi de cokkkkkbiz et sevmediğimizden yeniyoruz ama demi
Sevsek yerdikki
Doğru söze ne denirdi...Sen yazın verirsin zaten. Ki aldığın da kilo değil :)
Bende burada avakado her zaman bulamiyirum. Bulmuşken alayım dedim.En iyisi canim
Benim de arkadas artik gelirken avokada falan getiriyor 2 gundur hatta 3 gundur yedim
Olur olur benden size limonlu su gelsin
Ben tavuk ve balik seviommm ama hemi de cokkkkkyok bacim eti suanda sevsem de yiyemem kediden sonra cok degistim ben tam vejeteryan oldum
![]()
Sen 60 olduğunda bile fit olursun, boyun uzun.Kemikler ince olduğundan. Yağ çıkıyor ortaya.