- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk evet yarışma gruplarında verdim ama maalesef küçük kızım var ,takımların kurallarına uyamiyorum.Daha once bizimleydin sanirim veya geldin ama yarisma gruplarina gittin ben de hatirliyorum, hosgeldin yeniden![]()
Muhakkak denk gelmişizdir.suspushanimcim ben de hatırlıyorum ki seni .
Afiyet olsun lezzetli gözüküyor. Ben saatin 10olmasini bekliyorumKahvaltimi bitirdim. Türk kahvemi yaptım (200ml) müge anlinin başlamasını bekliyorum![]()
Emziriyor musunuz ?Afiyet olsun lezzetli gözüküyor. Ben saatin 10olmasini bekliyorum![]()
Emzirmeyi bıraktık maalesef 22 aylık.Emziriyor musunuz ?
Bebek kaç aylık ?
Maşallah büyümüş.Emzirmeyi bıraktık maalesef 22 aylık.
Sen neden 10 u bekledin, aralıklı oruç mu yapiyorsun ?Afiyet olsun lezzetli gözüküyor. Ben saatin 10olmasini bekliyorum![]()
Umarım odaklanabilirim yoksa yemenin sonu yok, yedikçe yemek istiyor insan.Maşallah büyümüş.
Diyete tam odaklanabilirsin o zaman![]()
Dışarda parktayiz ,kızımı uyuttuktan sonra kahvaltı yapacağım.Sen neden 10 u bekledin, aralıklı oruç mu yapiyorsun ?
Harikasın
En güzel üçlü: yumurta-peynir-avokadoKahvaltimi bitirdim. Türk kahvemi yaptım (200ml) müge anlinin başlamasını bekliyorum![]()
Yemenin sonu yok evetUmarım odaklanabilirim yoksa yemenin sonu yok, yedikçe yemek istiyor insan.
Benimki kriz sınır vs değil canım çekiyor yiyorum, bide çocuklar haftada bir iki kez biseyler yapiyorum mecbur yoksa dışardaki satilanlari yemek istiyorlar.Harikasın
En güzel üçlü: yumurta-peynir-avokadoçok severim
Yemenin sonu yok evet
bende de yeme krizleri oluyor ama öyle 1-2 öğün değil günlerce...
şu anda çok açım mesela ama bu hafifliği ve yemeklerin esaretinden kurtulmanın mutluluğunu çok özlemişim. Ama ne oluyor? Psikolojim bozuluyor ve gidip yine yiyorum. Bir insan bunu kendisine neden yapar bilmiyorum ama yapıyorum...
Benim de bir kaç gündür nedenini bilmediğim bir iştah açıklığı yaşıyordum. Sabahları 2 yumurta yedim biraz daha doyurucu olsun diye. Akşam yemeğinden sonra da açlık yaşadım.Adet öncesi olduğu için mi bilmiyorum fırında cıs vardı 1.5 dilim yedim .![]()
vayyy. çok kararında olmuş.Dünkü menümü yazabilirim artık:)
Sabah 1 anne kurabiyesi (arkadaş ikram etti kırmak istemedim)
Öğlen bir kase yoğurt
Akşam fırında köfte-kereviz, yarım kase yoğurt
Aralardaki çay kahveleri yazmıyorum, zaten hesabını da bilmiyorum :)
vayyy. çok güzel foto bu safran.Kahvaltimi bitirdim. Türk kahvemi yaptım (200ml) müge anlinin başlamasını bekliyorum![]()