Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltimi bitirdim. Türk kahvemi yaptım (200ml) müge anlinin başlamasını bekliyorum 😊

Eklentiler

• IMG_20210324_095113.webp
    IMG_20210324_095113.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 25
Harikasın 👏🏻👏🏻👏🏻
Kahvaltimi bitirdim. Türk kahvemi yaptım (200ml) müge anlinin başlamasını bekliyorum 😊
En güzel üçlü: yumurta-peynir-avokado😍 çok severim 😋
Umarım odaklanabilirim yoksa yemenin sonu yok, yedikçe yemek istiyor insan.
Yemenin sonu yok evet 🤦🏼‍♀️
bende de yeme krizleri oluyor ama öyle 1-2 öğün değil günlerce...
şu anda çok açım mesela ama bu hafifliği ve yemeklerin esaretinden kurtulmanın mutluluğunu çok özlemişim. Ama ne oluyor? Psikolojim bozuluyor ve gidip yine yiyorum. Bir insan bunu kendisine neden yapar bilmiyorum ama yapıyorum...

Sabah kahvaltımı yazayım
Biraz yağda yumurta eşimle yedik o nedenle çok yemedim
Biraz Muz
Azıcık ekmeğin ublcuyla bal kaymak çok azdı d vitaminini kullandım o nedenle ekmek yedim

Şimdi kolojeni kullanıcam sanki bu kolojeni kullanırken daha iyi hissediyorum birde kabızlık sorunu çok yaşamıyorum aralarda kuru erik yiyorum aklıma gelmiyor yazmak

Harikasın 👏🏻👏🏻👏🏻

En güzel üçlü: yumurta-peynir-avokado😍 çok severim 😋

Yemenin sonu yok evet 🤦🏼‍♀️
bende de yeme krizleri oluyor ama öyle 1-2 öğün değil günlerce...
şu anda çok açım mesela ama bu hafifliği ve yemeklerin esaretinden kurtulmanın mutluluğunu çok özlemişim. Ama ne oluyor? Psikolojim bozuluyor ve gidip yine yiyorum. Bir insan bunu kendisine neden yapar bilmiyorum ama yapıyorum...
Benimki kriz sınır vs değil canım çekiyor yiyorum, bide çocuklar haftada bir iki kez biseyler yapiyorum mecbur yoksa dışardaki satilanlari yemek istiyorlar.

Onlar yiyince ben de yiyorum gözümün önünde olmasa aklıma gelmez canım çekmez.

Adet öncesi olduğu için mi bilmiyorum fırında cıs vardı 1.5 dilim yedim .🤦😞😢
Benim de bir kaç gündür nedenini bilmediğim bir iştah açıklığı yaşıyordum. Sabahları 2 yumurta yedim biraz daha doyurucu olsun diye. Akşam yemeğinden sonra da açlık yaşadım.

Bugün regl geldi, açlık krizlerimin sebebi belli oldu 😕

Dünkü menümü yazabilirim artık:)

Sabah 1 anne kurabiyesi (arkadaş ikram etti kırmak istemedim)
Öğlen bir kase yoğurt
Akşam fırında köfte-kereviz, yarım kase yoğurt
Aralardaki çay kahveleri yazmıyorum, zaten hesabını da bilmiyorum :)
vayyy. çok kararında olmuş.

Back
X